Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kiedy bd jakieś SS-y z aktualnych postępów ? :rolleyes:

Może będą ale pewnie nie w najbliższym czasie bo mpc forum ma zje**ny tryb edycji i gdy Pitbull próbuje chociaż wrzucić jakiś link to usuwa mu się 1/4 tematu... :(

mca.png

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Pitbull

Czy próbowałeś pisać z nim? www.youtube.com/orbisto7

Wiem, że miał niezłą ekipę i niezłe budowle (wystarczy obejrzeć timelapse'y jego).

Opublikowano

@Pitbull

Czy próbowałeś pisać z nim? www.youtube.com/orbisto7

Wiem, że miał niezłą ekipę i niezłe budowle (wystarczy obejrzeć timelapse'y jego).

Hmm... Cóż natrafiłem na jego kanał, gdy pisałem do polskich YouTuberów, ale nie wiedziałem, że kręci timelapsy. Cóż napiszę do niego, ale to już po konkursie od pukawki, by wiedzieć na czym się stoi...

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Ciiicho wszędzie, co to będzie, co to będzie.

Przeraziłem się gdy zobaczyłem ostatni post, napisano:

WCZORAJ

No i jak powiedziałem kolega @UP

Kiedy ten konkurs się skończy? Chce szybko wiedzieć że Overlands wygrał

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

@2UP

Wiesz, to że mamy największą ilość głosów to nie znaczy że nas wybiorą :)

Ankieta jest tylko, aby pomóc w wyborze przez Pukawkę :P

Ale co jak co, i tak nasz projekt jest najbardziej ogarnięty :D

Na forum znany jako Lucas68, Lukasz68, lukasz6815...

A w grze i na YT : Negrosss

Kanał na YT: http://www.youtube.com/user/negrossstv

Opublikowano

Pitbull a kiedy będzie jakiś film o postępach prac?

Nie będziesz miał takiej możliwości, bo po miesiącu grania mapa byłaby do wymiany...

Wszystkie towary do budowy bd mógł kupić od NPC. Więc zarobkiem jest, albo wykonywanie questów, albo sprzedawanie dropów z powtorów. Rzecz jasna zostają zakłady (o walutę serwerową) PvP

Bo tak jak napisałeś o rzeczach"

Można zrobić mapę surowcową i np. co miesiąc resetować ją

Opublikowano

A mogę wiedzieć ile miast już zbudowaliście ? :)

mca.png------>> Jeśli, również umarłeś tą smutą śmiercią.... daj + :)

Opublikowano

A będziecie mogli zrobić tak, że np: macie jakąś misje powiedzmy, w jaskiniach idziecie sobie, a tu nagle jakaś krótka scenka wam się odtwarza, albo jakiś automatyczny ruch kamery przedstawiający jakąś sytuacje. Albo wprowadzenie jakiś własnych utworów muzycznych do gry ? :)

mca.png------>> Jeśli, również umarłeś tą smutą śmiercią.... daj + :)

Opublikowano

Czekam z niecierpliwością. Zapowiada się naprawdę dobrze oby serwer był tak dobry jak Zagłębie Odkrywców :D

Opublikowano

Czekam z niecierpliwoscia. Mam pare pytan:

-Co to za rasa nieprzedstawiona na ssach? Jest czlowiek, elf, dwarf, dark elf a ta inna? Gnom?

-Czy jak wygracie konkurs, server wystartuje od razu?

-Czy jak nie wygracie (mam nadzieje, ze wygracie) to bedzie szansa na postawienie tego na czyms innym?

-Czy beda do wynajecia, kupienia jakies posiadlosci?

-Czy beda BOSSY (instancje, raidy) jak w WoWie?

-Czy beda klasy (wojownik, lowca, mag, czarnoksieznik, druid itp.) lub bedzie mozna w okreslonym kierunku trenowac postac, tak, ze bedzie mozliwosc wyksztalcenia jej tylko w jednym kierunku (tak bardzo dobrze, albo w innych kierunkach, ale slabiej ze wzgledu na podzielone punkty specjalizacji)?

-Czy bedzie mozliwosc kupna jakis bonusow (rangi, przedmioty, dodatkowe punkty, teleporty itp.) w sklepie za realne pieniadze?

Jesli przyjdzie mi cos na mysl, to napisze. Bardzo prosze o rozsylanie i glosowanie na projekt 1 ;) cos nowego, niepowtarzalnego. Mam nadzieje, ze bedzie naprawde wysoki poziom utrzymywany, taki jak wnioskuje po opisach i zainteresowaniu ^^.

Opublikowano

Mogę ci odpowiedzieć na dwa pytania: Jak nie będziemy mieli tej maszyny to końca świata nie będzie, ale jest to ważne, zaś start serwera jest nieokreślony i nie zależy od tego czy wygramy

Opublikowano

Acidabel, postaram się odpowiedzieć na Twoje pytania. Jak coś będzie źle, to pewnie Pitbull poprawi.

1. Tak, to gnom.
2. Nie, start nie zależy od tego. Serwer wystartuje, kiedy wszystko będzie dopięte na ostatni guzik. Jeszcze trochę poczekamy. ;)
3. Chyba raczej tak.
4. Tak, ale bez pomocy kolegów nie uzbierasz tak dużej sumy.
5. Tak, będą.
6. Nie będzie klas. iDarecki postawił na rozwój statystyk. Jak idziesz w siłę, to umownie jesteś wojownikiem. Jak w inteligencje, umownie jesteś magiem.
7. Chyba będzie możliwość kupienia jakichś VIPów. Rangi będzie się dostawało za zabijanie bossów, za wykonywanie questów itp. Teleporty popsułyby zabawę, do szybszego podróżowania posłuży koń.

Opublikowano

Cóż Rannathur odpowiedział praktycznie tak jak ja bym to zrobił, ale jednak mam dwa sprostowania, mianowicie pkt:

4. Gotowe posiadłości nie będą możliwe do kupienia. Kupić bd mógł teren pod budowę.

7. Sklepy i ViP'y są przewidziane, ale na pewno nie bd mógł za realne pieniądze kupić waluty w grze, czy jakiś ulepszeń. W sensie takim, że jeżeli masz 10 lvl to nie kupisz sobie miecza na 25 lvl po to tylko by go sprzedać. Jeżeli bd miał 10 lvl to asortyment do zakupu bd maksymalnie na 10 lvl. Do kupienia bd zapewne skórki, tekstur packi, odgłosy czy muzyka (w sensie bd to wchodziło w skład ViP'a) i jakieś inne dodatki nie chcemy faworyzować tych co mogą wydać pieniądze na takie rzeczy....

http://www.overlanded.tk/

Oto trochę odnowiona stronka projektu (nie jest to forum więc jest zgodne z regulaminem forum i można to tutaj zamieścić)

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

A będziecie mogli zrobić tak, że np: macie jakąś misje powiedzmy, w jaskiniach idziecie sobie, a tu nagle jakaś krótka scenka wam się odtwarza, albo jakiś automatyczny ruch kamery przedstawiający jakąś sytuacje. Albo wprowadzenie jakiś własnych utworów muzycznych do gry ? :)

O co ci chodzi z tym ostatnim zdaniem? (jeśli chodzi ci o to czy będziesz mógł dodać utwory do gry które sam wybierzesz to jest taka możliwość ale trzeba w plikach gry pogrzebać :) zobacz se na yt)

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...