Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niezła komedia :D Ale się uśmiałem jak na jakimś naprawdę dobrym filmie. Te intrygi, te wybuchy, ta akcja i ta fabuła.

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tja ciągle prowadzimy tymi 3 głosami :( weźcie coś zróbcie!!!

edit 2 głosy

EDIT Przegonili nas o ponad 100 głosów !!!!!!!!!!!!!!! :( :( :( :( :( :( :(

prosze prosze prosze prosze daj +

jak w jakiejś grze jest Ranun czasem to nie jestem ja wtedy szukać mnie pod nickami GRanun lub RRanun

Opublikowano

Pit, nie sądzisz, że to odpowiedni moment, aby sięgnąć po moc YouTuba? Ma nad nami sporą przewagę, ale więcej głosów trudno mu będzie uzbierać.

Opublikowano

@2Up Widać tą średnią wiekową że nawet sprawdzić nie umieją że konto założyłem: "Rejestracja: 06 lis 2012"

Opublikowano

Biti, co z tego że jesteś na masakrze? :P

Masakra ci nic nie pomoże!

Overland ma wsparcie:

MissKremowki

CrastShada

MineQusima

i innych YouTuberów, tobie żaden skkf nie pomoże :P

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Fajnie się zapowiada.

Proszę, droga administracjo o zdjęcie kilku %. Bardzo się staram :)

Opublikowano

Oooo.....

Na Facebook-u trafiłem na ciekawy cytat:

Jest to serwer Minecraft z autorskimi pluginami które tworzą w Minecraft serwer CS.

Wszystko ładnie i spoko, lecz jest w ch** serwerów z takimi samymi pluginami, to nie jest nawet oryginalny pomysł na serwer...

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

@up czy rejestracja zobowiązała mnie do pisania postów?
@kotowski Mylisz się akurat dali by poleconko serwera ale ja gram czysto i nie oszukuję. Co do serwera nie ma drugiego takiego widziałem tylko 1 TF2. CS jest oryginalny.
Co do pluginów są autorskie nie są ściągnięte z neta i dane a przepisywane poprawiane edytowane i to tylko 2 odnośnie rozgrywki i broni. Reszta pisana przez mojego programistę.
@jinii to chyba nie w minecraft. Bo nie ma nigdzie CS są cody, tf2 ale cs nie ma.

Opublikowano

cs, a cod w mc to jedno i to samo (różnić się może tylko mapkami) a i widziałem serwer cod z identycznymi pluginami jak na twoim. Więc raczej nie masz autorskich pluginów.

Opublikowano

@up nie to samo cod a cs to raczej dwie inne gry. Na serwach mc z codem są jeszcze naloty samolotów itp albo przynajmniej powinno być. 2 Mają podobne pluginy nie te same bo nie wiem czy rozumiesz ale napiszę ci to 3 raz że to są przepisane ręczne pluginy z poprawionymi błędami oraz edytowane są aby np spisywały kille i dedy na stronę. A sam plugin ci tego nie daje... ehhh widać właśnie specjalistów.

Opublikowano

pitbull wyciągnij tajną broń bo nas przegonił o 124 głosy ja sie popłacze

w 30 sek doszły mu 4 głosy :(

i kolejne 2 ;.(

jak w jakiejś grze jest Ranun czasem to nie jestem ja wtedy szukać mnie pod nickami GRanun lub RRanun

Opublikowano

Ludzie jak się boice o te głosy to róbcie fikcyjne konta xD

A tak btw nie denerwujcie się jeśli pitbull powiedział że ma tajną broń to ma tajną broń (oby nie było z tym tak jak z filmikiem od kremówki ...)

Opublikowano

Prosiłbym o niedyskutowanie z Bitim, bo on tylko prowokuje do dalszych kłótni. Tak więc jak to kilka stron temu napisałem. Nie karmić trolla...

I prosiłbym też nie spamować. Wszyscy mamy fb i wiemy jak wygląda sytuacja. Jak to biti napisał, że mamy koleżków z YouTuba, to ich poprosimy o pomoc. Cóż nie będę się bawił z osobami, które nic tylko kłótnie prowokują.

Bezpośredni link do ankiety, bo trochę się zakopała...

http://www.facebook.com/questions/347521555357241/

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

pitbull wyciągnij tajną broń bo nas przegonił o 124 głosy ja sie popłacze

w 30 sek doszły mu 4 głosy :(

i kolejne 2 ;.(

Zluzuj majty stary :D nie ma co płakać o jakieś głosy :P

Na forum znany jako Lucas68, Lukasz68, lukasz6815...

A w grze i na YT : Negrosss

Kanał na YT: http://www.youtube.com/user/negrossstv

Opublikowano

Prosiłbym o niedyskutowanie z Bitim, bo on tylko prowokuje do dalszych kłótni. Tak więc jak to kilka stron temu napisałem. Nie karmić trolla...

I prosiłbym też nie spamować. Wszyscy mamy fb i wiemy jak wygląda sytuacja. Jak to biti napisał, że mamy koleżków z YouTuba, to ich poprosimy o pomoc. Cóż nie będę się bawił z osobami, które nic tylko kłótnie prowokują.

Bezpośredni link do ankiety, bo trochę się zakopała...

http://www.facebook.com/questions/347521555357241/

Buahahahha ?

Robicie serwer a nawet swojej maszyny nie macie ?

Śmieszny ten cały overland :>

A tak po za tym z tego projektu raczej nic nie wyjdzie, skoro muszą się starać o maszynę u kogoś. To co dopiero reszta rzeczy ?

Opublikowano

Kantharis, jak to Pitbull napisał, trzeba się rozwijać. Na hosting ich stać, ale po co wydawać kasę, jak hosting można dostać za darmo, a kasę przeznaczoną na hosting wydać na coś innego potrzebnego serwerowi? Pomyśl, zanim coś napiszesz. Już nie będę karmił.

Opublikowano

@Biti Zobacz ile oni pracują nad tym projektem ... Już prawie rok a twój serwer to nic oryginalnego postawiony w 2 tygodnie a pluginy nie autorskie bo to już takie 3 serwer.

I Technik Serwerów Minecraft I

I Skonfiguruję i wgram pluginy pod serwery Factions, Survival, Freebuild I

Opublikowano

@up znowu reklama -.- można od nich zwariować są coraz częściej

@2Up on tylko znalazł plugin którego prawie nikt nie używa i napisał że jego programista zrobił

Kierownik Projektu nr 5 oddał nam swój głos :D

pitbull co zmieniłeś w poscie otwierającym o 15:13 ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...