Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1.Jaki macie progress? 90%?

2.Czy macie juz cos przetlumaczone na angielski?

3.Ile procent?

4.Czy jesli bedzie popularny projekt, to beda tez inne jezyki?

5.Na jakich anglojezycznych/amerykanskich forach planujecie reklame?

6.Czy beda specjalizacje (kowalstwo, alchemia itp.)?

Opublikowano

1. Nie jestem w stanie Ci określić tego... Może być 60%, a równie dobrze 40%. Wszystko zależy od tego ile np. na region bd lokacji przypadało, bo może 20, a równi dobrze może 40.

2. Tak.

3. ~1/5.

4. Myślałem o niemieckim innych nie planuje...

5. Chyba oczywiste, że na minecraftforum.net

6. Nie.

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Dobra, i tym razem postaram się pomóc.

1. Postępy nie są podane, ale zrobili już sporo. Zależy od tego, czy dojdą jakieś nowe pomysły, miasta itp.
2. Serwer będzie angielskojęzyczny i polskojęzyczny, wszystko jest przetłumaczone na na angielski, na polski nie jestem pewien (na filmikach nie widać polskich nazw itemów).
3. Wut?
4. Większość ludzi mówi po angielsku, więc nie będzie potrzeby tłumaczyć serwera na inne języki.
5. Na razie wiem, że planet minecraft na pewno.
6. Chyba tak, ale nie jestem pewien.

Ahhh, Pitbull odpowiedział pierwszy.

Opublikowano

W pukawkowej ankiecie na facebooku fani konkurencyjnego projektu 7. tworzą fałszywe konta specjalnie dla wzięcia udziału w ankiecie.

Jeżeli ktokolwiek głosujący na nas również wpadł na taki pomysł, niech nie zamierza go realizować. Nawet jeżeli mamy przegrać, to sprawiedliwie... z zachowanym honorem.

[img]http://dl.dropbox.com/u/65261553/uptime.png[/img]
Rozgrzewam dom na przyjście zimy :)

Opublikowano

@Up

Nic dodać nic ująć. Dobrze, że ktoś to wykrył. Przyjrzałem się sam i w pierwszej setce głosujących (jaka mi wyskoczyła) znalazłem 10 kont, które, albo zostały stworzony po 6 marca czyli, gdy powstała ankieta, albo są to konta takich osób zakładanych nie wiadomo w jakim celu, bo nie są to realne osoby. Nawet ktoś się tam pod filmem Bitiego chwalił, że z 8 kont zagłosował. Także no... nawet jeżeli przegramy ankietę nie przegrywamy maszyny, bo od pukawki to zależy.

Założyliśmy też Overlandowe konto na Planet Minecraft, gdzie będziecie mogli oglądać nasze lokacje w obszerniejszym wydaniu niżeli dotychczas (1-2 ss'y na lokacje). Jak trochę więcej tego bd mieli to usuniemy te luźny ss'y.

http://www.planetminecraft.com/member/overland/

Opublikowano

Niektóre osoby mają problem z napisaniem czegokolwiek bo temat jest po prostu zamknięty. O dziwo pisze im "Temat zamknięty", tam, gdzie powinno być "Dodaj odpowiedź"...

Opublikowano

Źle mnie zrozumiałeś. Mimo, żeby chciały napisać to nie mogą, bo temat na forum jest zamknięty dla nich i dlatego nie mogą napisać.

Opublikowano

A czy ktoś coś obiecywał, że takowe bd ? Raz na dzień/dwa dni będzie dodawana jedna lokacja na konto Overland na Planet Minecraft, aktualnie jeszcze nie wrzucam linku na pierwszą stronę. Poczekam na zakończenie konkursu pukawki, gdzie wyniki już powinny być ogłoszone...

Opublikowano

@up 3 :D

I Technik Serwerów Minecraft I

I Skonfiguruję i wgram pluginy pod serwery Factions, Survival, Freebuild I

Opublikowano

Raczej numer 3, chociaż numer 2 też jest ciekawy.

Dobrze, dodam coś od siebie. Może komuś się spodoba.

Eluveitie- A Rose For Epona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...