Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hehehe. Miliony pomysłów jak zawsze, a jeden biedny darecki musi sobie z tym wszystkim poradzić. :P Jeżeli chcecie super bossa, proszę. Ściągnijcie Techne, poduczcie się, zróbcie model i texturki, a darecki zajmie się resztą. Nie mówię, że wasze pomysły są złe czy cuś ( bo w większości są niezłe), ale wiecie... Jak tak będzie pisać i pisać to serwer wystartuje za 5 lat. :D

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Idealnie, może jak mi się uda zrobić to będę mógł zostać modelerem (KU**A ZNOWU) 3D i jakieś modele porobić :D

Biorę się do roboty

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Zgodzę się. kotkowski. Tragedia, ale trochę posiedzieć wystarczy i można na prawdę ciekawe modele tworzyć. np. takie

http://imgur.com/wbKUp

Co do waszych pomysłów to takie same stanowisko co Cookie posiadam. Miliony pomysłów, każdy praktycznie z innej gry, gdzie na jedną wymienioną rzecz składało się 10 inny zazębiających składników Także jeżeli macie jakieś pomysł... to się zastanówcie dwa razy zanim coś takiego napiszecie. Tak samo jeżeli chodzi o walki z bossami... Na pomysły jesteśmy otwarci, ale nie mogą być wyciągana z 4 liter...

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Obronę zastąpię Wam witalnością.

Pomysł na bossa z pięściami świetny. Zrób ktoś jeszcze model jego + murzynów + głazów.

kotkowski, na stanowisko modelera rozpaczliwie potrzebujemy kogokolwiek z wyobraźnią.

[img]http://dl.dropbox.com/u/65261553/uptime.png[/img]
Rozgrzewam dom na przyjście zimy :)

Opublikowano

Ja bym jeszcze jakieś modele porobił, ale nie mam czasu. :/ Może jak nie będę miał weny w kwestii traileru to coś się wykombinuje. Kilka pomysłów już w główce siedzi. :D

Super nowoczesna wieżyczka strażnicza dla inżyniera!

minecraft_mob_ideas___stone_golem_by_red

W końcu niektóre moby mogę stać w miejscu, ale mieć więcej HP i damage :) Mam już pomysł na kolejnego nieruchomego mobka!

Opublikowano

To było tak. Miałem dispenser. Wpadłem na pomysł z wieżyczką. Myślę sobie - jakoś musi przecież wykrywać wrogów, nie?!. No i dorobiłem jej ten czujnik u góry. Ale ona wciąż była mała. No to machnąłem szybko te 4 nóżki i oto jest wieżyczka :D A nóżki zmienię na 1, ale grubą. Wieżyczka strzela oczywiście strzałami. :)

Opublikowano

Gnomy mogą mieć takie wieżyczki. I fajnie by było, gdyby miały jeszcze jakieś strzelby.

Opublikowano

Kurczę gdyby mi działało odpowiednio Techne to bym zrobił jakieś modele, bo mam pomysły ;s więc jak na razie posiedzę nad GUI i prześlę PitBullowi (kto wie może mu się spodoba ;-o)

Opublikowano

Ch**we, ale jest coś moje :P

Już wrzucam (Ale raczej tego pożałuje)

Download:

kotkowski.png bo kotów nigdy za wiele :D

Skan:

23t3445.jpg

Ty i iDarecki zostaliście przyjaciółmi

Level Up!

Dobra, a teraz idę pykać w CS :P

Nara

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Ładny golem :D

Ładny bo ładny, ale czy nie jest twa sztuka zbyt zajebista na ten serwer? xD

Żarcik oczywiście :P

Golem ładny, ale znając wymogi pitbulla, nie przyjmie ani mojego, ani twojego :(

,,Kwadratowe kloce"

Dla Pitbulla takie musi być :P

Mówił trochę wyżej

Hue hue hue!

Dzięki moim download zarobiłem kosmiczną sumę....

0,03 Euro

JESTEM BOGATY

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Wyprzedziłeś mnie kolopolx7 :)

Też miałem napisać że modele bez tekstur wyglądają mało apetycznie, a dobra skórka potrafi zmienić słaby model w coś dobrego.

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

No to teraz trzeba pooglądać kilka(kilkaset) tutoriali jak być pro w techne, i można zaczynać... bawimy się najpierw w coś amatorskiego a potem podczas snu doznajemy wizji i rano tworzymy najbardziej epickiego moba wszech czasów ^^

Opublikowano

Ja obejrzałem 1 poradnik na YT i to wystarczyło. Grunt to wyobraźnia! Jednak żeby mobek był rzeczywiście "pro epicki" trzeba nad nim posiedzieć ładną godzinkę. (nie wspominając o teksturowaniu).

No więc, do dzieła armio modelarzy! Pokażcie na co was stać! THIS IS SPATA!

Opublikowano

NO THIS IS POLSKA!

A tak na serio to chyba trudniej będzie o jakąś dobrą tekstórke na moba niż o model ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...