Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Feniks50 - Pomocnik pana kota :P - pomoże w tym :D

Dajcie mu model/podstawę a on zrobi najbardziej zajebistą teskturę wszech czasów, albo poprostu ch**wego śmiecia do kosza :P

76561198044975849.png

Best Member

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

prawie sie rozpłakałem myśląc o tym że tyle jeszcze do zrobienia macie z Overlandem i długo go nie pobiorę D: teksturki bedziecie długo robić a lokacje to dopiero D: i iDarecki jeszcze ma duże do zrobienia długo chyba nie pogramy <-[mówię za wszystkich oczekujących] chyba dopiero serwer będzie na 2014 D:

prosze prosze prosze prosze daj +

jak w jakiejś grze jest Ranun czasem to nie jestem ja wtedy szukać mnie pod nickami GRanun lub RRanun

Opublikowano

@UP

Lokacje (przynajmniej te główne) są w 80% skończone (budynki bez wnętrz). Teksturki to kilka godzinek roboty (bloki, GUI i moby). Czym nas więcej, to praca przyśpiesza (a jest nas coraz więcej:D )

Opublikowano

W jaki sposób chciałbyś "wymyśleć wilka"?

[img]http://dl.dropbox.com/u/65261553/uptime.png[/img]
Rozgrzewam dom na przyjście zimy :)

Opublikowano

Liczę na to że serwer powstanie w rocznie zamknięcia drugiej edycji P-landa, fajnie nawiązanie i wiele do tego się zanosi by tak było

Opublikowano

E ludzie ja też się bawiłem w technie i wymyśliłem takiego pająko-człowieka myślę że wyszedł niezle jak na początek :P

Troche pożyczyłem od Dungeon Siege xD

Tutaj link :http://scr.hu/0lg2/nz424 :D

mca.png------>> Jeśli, również umarłeś tą smutą śmiercią.... daj + :)

Opublikowano

Kolejny koleś, który nabija sobie posty takimi właśnie tekstami. "Zagram", "Fajny serwer, polecam".

Eder, według mnie Twój potwór jest genialny.

Opublikowano

Dzięki Rannathur to mnie troche podniosło na duchu po tej pięciogodzinnej robocie xD

Opublikowano

Ok chyba jeszcze pomaluje te moje dzieło sztuki xD zobaczymy czy będe umiał jakoś skomponować barwy,bo w malowaniu dobry nie jestem, a potwór składa się z wielu elementów :unsure:

Ale spróbuje ;)

Dzięki że doceniacie mój projekt :)

Opublikowano

Patrze na ten temat 2 miesiące codziennie 2-7 razy xD , kiedy bedzię server on ? xD

Nieregulaminowa sygnatura. Majkel

Opublikowano

eder zmień rozmiar tekstury dla mobka na jak największy żeby elementy teksturek można było porozdzielać i pomalować ładnie oddzielnie ;)
A do malowania polecam paint.net.

Opublikowano

Eder, nie mogę sobie wyobrazić jak TY byś zrobił tego bossa, którego zaproponowałem 2 strony temu :D

Dałbyś rade go zaprojektować, jego murzyny i kryształy? :D

76561198044975849.png

Best Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...