Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To i tak będzie najlepszy serwer ci hejterzy i trolle niech se hejtują ale i tak będe grać na tym serwerze choćby miał wyjść w 2014 lub 2015 bo wiem że taka okazja sie nigdy nie powtórzy, Pitbull spróbuj przekonać tych którzy zostawili niedokończone prace żeby dokończyli chociaż to co zaczęli a dalej....serwer już chyba w ponad połowie, nie poddawajcie sie nie zwracajcie uwagi na hejterów i trole spróbujcie dokończyć ten serwer jeszcze w tym roku (a ja już nie wiedziałem co napisać)

prosze prosze prosze prosze daj +

jak w jakiejś grze jest Ranun czasem to nie jestem ja wtedy szukać mnie pod nickami GRanun lub RRanun

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szkoda nawet się wysilać by to tłumaczyć, pewnie zaniedługo na kolejnych stronach później pojawi się kolejny "mądrala" i nic nie przeczyta z komentarzy, bo komu się chce czytać 2500 wypowiedzi

Opublikowano

Bez obrazy lecz bez instrumentów ta muzyka kojarzy mi się z pogrzebem , lecz jak będą już te instrumenty będzie już całkowicie co innego . a tak wogóle to radził bym tobie w ciągu muzyki podkręcić trochę tempo.

A tak wogóle to muzyka ciekawa

Opublikowano

Hmm można pomóc ?? w budowie i innych tego typu sprawach ?? niemam co robić a szczerze umiem wszystkiego po trochu a budować lubie akurat mi się nudzi jak chcecie to mam też kolegów :D

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Dobrze by było jakbyś jeszcze powstawiał w swojej wypowiedzi przecinki bo się to ciężko czyta.
A jak chcesz dołączyć do ekipy to masz na 1 stronie wzory podań.... Ile to można tłumaczyć

Opublikowano

Co do muzyki, to niezbyt chcę podkręcać tempo, ponieważ to ma być taka spokojna muza, a przyśpieszyć ma dopiero w 2 części utworu (tej jeszcze nie gotowej)

mca.png

Opublikowano

Echo bardzo ładna muzyczka :) Brakuje mi tu jeszcze fleta by odtwarzany był na jakiejś łące w takim relaksacyjnym miejscu ;]

Opublikowano

@up

akurat flet tam jest, ale bardzo cicho (wsłuchaj się w początek) jak będe składał pełną wersje to będzie prawdopodobnie dodany też 2 flet :)

mca.png

Opublikowano

[img]http://dl.dropbox.com/u/65261553/uptime.png[/img]
Rozgrzewam dom na przyjście zimy :)

Opublikowano

Darecki nie zważaj na wypowiedzi przeciwko temu! Według mnie jak się graczom niektórym to niepodoba to dodaj możliwość włączania i wyłączania tego. Ale według mnie kontynuuj ! A tak btw wiem, że nie będzie możliwości posiadania dwóch rąk, ale można by stworzyć takie coś jak daggery czyli nożyki i by je miało jak zwykła broń tylko animacja była by taka że "jest" w dwóch rękach ale tak na prawde nie jest. Tak tylko dla uroku ;3

Opublikowano

Super to wygląda :)

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

A co do tej muzyki w grze to : Czy będzie można w jakiś własny sposób dodać swoją muzyke do gry? Bo np ja mam tak słaby komputer że nie może mi chodzić winap i minecraft w tym samym czasie więc czy dało by się dodać do gry własną muzyke, jakiś ulubiony kawałek czy coś w tym stylu by tylko ta jedna osoba ją słyszała?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...