Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by RyKoX v2 - pod priv exp normal

~RyKoX~

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moze ktos wrescie odpowiedziec ? Jak sie telnac na te nowe mapki???Daje limit lajkow za odpowiedz.

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie ma czym tutaj się podniecać, zwykłe gotowce...

Nie czekaj - zagraj już dzisiaj !

Opublikowano

To co że gotowce ? Właśnie o to chodzi aby ludziom szybciej się robiło serwy, zaoszczędzić czas innym.

Opublikowano

@Up

Popieram Cię w 100%. Prawdziwy admin nie korzysta z gotowców!

To co że gotowce ? Właśnie o to chodzi aby ludziom szybciej się robiło serwy, zaoszczędzić czas innym.

Powiedz mi, czy umiałbyś sam takie pliki zrobić? Odpowiedź brzmi Nie.

Napisz do mnie, jeżeli potrzebujesz patcher'a.

Opublikowano

@Xyli

Ja bym się bał nazwać siebie adminem, ". im więcej wiem, tym bardziej odkrywam swoją niewiedzę.. "

Nie czekaj - zagraj już dzisiaj !

Opublikowano

No, ale wiesz, jeżeli prowadzisz serwer to ktoś musi się nim zajmować, a tę czynność wykonują administratorzy, czyli admin ;D

Napisz do mnie, jeżeli potrzebujesz patcher'a.

Opublikowano

Gdyby ktoś chciał pobrać klienta ze SpeedyShare bez premium to proszę ;)

DL

http://www.speedyshare.com/kdGTD/RyKoX-upload-by-WirujacySmok.rar

Skan dla pewności

beztytuu4fz.png

Opublikowano

Pliki ładnie wyglądają :) Dodam na pliki badara :) . Ale mam pytanie Jakie ID mają te nowe KD .? Albo jak znaleść w navi szybbko .? Bo po stronach szukać to za długo .

2863366318.png

Opublikowano

Dlaczego mi wologowuje postać przy wyborze .? Dokładnie jak woj podniesie łape w górę .. Wgrałem Launchera ... Tylko działa na sprzęcie na którym stoi serwer, a innym właśnie tak jak napisałem wyżej nie .

2863366318.png

Opublikowano

Masz złego Lunchera :) Musisz mieć Lunchera pod pliki 2010 :) Ja używam tego lunchera jak i inni moi koledzy i działa im :)

Opublikowano

Siema

Mam problem

Czemu na np 100 LvL'u nie dropia mi ulepszacze z metkow a na 250 normalnie dropia

Trzeba cos edytowac ?

Prosze o pomoc :D

Z Gory Thanks :D

Opublikowano

dzieki ci chlopie najlepsze pliczki jak kiedykolwiek widzialem musze sie przyznac ze meczylem sie z tym caly dzien bo jestem zielony ale dopiero pozniej zauwazylem ze w pliku game mialem zly pong lol.. powodzenia;)

Opublikowano

Siema

Mam problem

Czemu na np 100 LvL'u nie dropia mi ulepszacze z metkow a na 250 normalnie dropia

Trzeba cos edytowac ?

Prosze o pomoc

Z Gory Thanks

Opublikowano

Siema

Mam problem

Trzeba cos edytowac ?

Prosze o pomoc

Z Gory Thanks

Słuchaj musisz zeedytować w mob_drop_item.txt,żeby itemy leciały od 100lv ja tak zrobiłem i wszystko działa ;)

2262874723.png

Opublikowano

Siema jest sprawa zrobiłem serwer wszystko ładnie działa ale nie widzę zbroi tych najlepszych widzę tylko zbroję na 200 lvl a resztę nie co mam zrobić ??

Opublikowano

Ciągle zostaniesz połączony z serwerem... wiem tam pisze jak to zrobić, ale jakoś nie ogarniam tego, wytłumaczy ktoś jakoś prościej :D ?

Nchf.png

lol

Opublikowano

jezeli chcecie serwer na tym gotowcu i chcecie aby all dzialalo tzn. widzicie all zbroje, teleporty map dzialaja itp to pobierzcie pliki by taki_niesmialy i do niego wgrajcie te gotowce -,-

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

Siema ! Bardzo bym prosił o zuploadowanie plików serwerowych , chodzi mi o "dysk " i " komputerek " Za pomoc daje liki i 5* (hosting bez limitow podam na PW) pliki ida na dedyka , wiec jak ktos nie pogardzi , to moge dac GM :) pliki dawajcie albo na PW albo w odp!

pac_logo_header_transparent_800x200.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...