Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by RyKoX v2 - pod priv exp normal

~RyKoX~

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety mam kolejny problem nie dropi yang.Wgrałem wszystko.Gdy bije metki GM to drop yang jest gdy inni biją już go nie ma.Trzecia ręka aktywna...zminiłem rate dropu yang i nadal to samo.Wie ktoś jak to naprawić.Daje like pozdrawiam!

4518232164.png

Taki światłowód

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem ;) Plik game usuwałem i dodawałem od nowa kilka razy .... plik serverinfo.py w pliku root, edytowałem i jest ok. Pongi się zgadzają, porty powłączane ... tylko jedno co mnie niepokoi to, że w PortMapie, przy portach mam cały czas liczbę 0 przy pobieraniu danych i wysyłaniu, a kiedyś jak robiłem serwer, zawsze mi się coś tam zmieniało, ale mniejsza z tym. Nie mogę wejść na serwer, cały czas mam "Zostaniesz połączony z serwerem...". Pomoże ktoś ;) ?

Opublikowano

Up wbij przez koncowke 100 pliki fajne ale ma ktos konto premium bo poczeba : .d

Szukam Ekipy / Gildii na s9 agronas czerwoni lv +35

Opublikowano

Ale końcówka 100 w tym serverimfo.py w głównym folderze z clientem, czy w serverinfo.py w plikach root ?

Tak wgl. użyłem innego portmapa i teraz mi wbija na serwa, ale jak klikam enter przy wybieraniu postaci, to wraca mnie do ekranu logowania ...

EDIT

Pomoże ktoś ? ;)

EDIT2

Już wszystko ok ;)

Opublikowano

Podpinam się pod prośbę up...

Stawiam dedyka i pliczki mogłyby się przydać

Z pozdrowieniami Chmielu :D

Opublikowano

Dałby ktoś ponga? :D

Ponawiam prośbę. :)

Dodam, ze chodzi mi o plik - takowego ponga nie potrafię zrobić. :(

www.astium.pl

kubfch.jpg

Opublikowano

Jak pobrać te pliki... Trzeba Konto Premium, a jak chcę założyć konto to wyskakuje jakiś error mam tak od tygodnia już ponad...

Help ktoś! Uploadnij ktoś na inne jak można ;D

Cytat : error

Error: we were unable to send email to the address you specified. Most likely your mail server refused our mailing. Please try again.

If nothing works, try a different email.

Opublikowano

@UP. Nie potrafisz zarejestrować się na speedy i pobrać ich programu,

żeby mieć premium? No to pzdr. o.O

Dzięki. Już pobrałem

Opublikowano

Prosił bym o wrzucenie na jakis inny upload pliku Baza.rar ponieważ nie moge zarejestrowac konta na speedy.sh, nie przyjmuje mojego meila, a chcial bym skorzystac z tych plikow

cff7b0b7510341fe8631884e30871eaa.0.gif

21246.jpg

32933.jpg

31998.png

31675.png

33876.png

33870.gif

Opublikowano

w pierścieni TP są dodane nowe mapy??

tak są dodane

Rykox dodaj zrodlo ;) pliki nie sa twoje w 100%

Wspomniałem o tym że zapożyczyłem kilka map z plików quentisa, na co wyraził zgodę, reszta jest z tematów z mpc forum jak i ePvP, sporo by było i raczej bym się nie do szukał wszystkiego, to chyba oczywiste że sam wszystkiego nie stworzyłem.

No japierdole dlaczego wszyscy dają na speedyshare na premium -,-

Nie dają na premium, lecz gdy plik ma rozmiar nie wiem może ponad 25mb jest już na premium.

oto link na innym serwie, za jakieś 20 minut będzie się dało pobierać:

http://rykox-mt2.strefa.pl/download/baza.rar

di-HLXD.jpg

Opublikowano

w cliencie nie widac zmianek i dodawania bonow

@Edit

W kliencie nie widac takze wielu zbroi

Bo pewnie coś zepsułeś, w kliencie widać all zbroje, zmianki i dodania i wgl mapy moby wszystko co potrzeba.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Najlepiej jak sprawdzisz w item_proto ich nazwy i komendą /i będziesz sprawdzał jak wyglądają.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Wrzucałem na 2 hostingi. Jeszcze wam mało?

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...