Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by RyKoX v2 - pod priv exp normal

~RyKoX~

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem gdy wpisze login i haslo to mnie kicka...

homepage04.jpg

___ __ _ _ ____ ____ __ ____ __
/ __) / \ ( \/ )( __)(__ )/ \(__ )/ \
( (_ \( O )/ \/ \ ) _) / _/(_/ / / /(_/ /
\___/ \__/ \_)(_/(____)(____)(__) (_/ (__)

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W srewerinfo z koncówką 100 czy bez? Mam uruchomione porty i server, a gdy chce sie połączyć w navicat to wyskakuje mi ten błąd : "1045 - Access dednied for user "root"@"5.128.159.130"(using password: YES)". Pong mam ten sam w game jak i w luncherze i piszcze mi cały czas błąd podzczas łączenia... PROSZE pomużcie :(

Opublikowano

Witam .

Otóż mam ten problem który opisałes , mianowicie ze trzeba wrzucic jeszcze raz pliki germany i ze polecasz core ftp .

Mam taki problem otoz nie moge sie poalczyc przez ten program core ftp !!! Przez fillezile moge sie polaczyc a przez ten program nie , a co chodzi ?

Prosze pomoz mi , juz nie mam zadnych pomyslow , jak to zrobic !!

Edit @

Wgrywam serwer na plikach by Badar !

4uc581.jpg

Opublikowano

Witam mam taki problem gdy wpisze login i haslo to mnie kicka...

Mam to samo wpisuje login, haslo pisze logowanie i wywala do wybierania chaneli help?

Opublikowano

Ja też nie mogłem, ale pobrałem klienta z deposit, to teraz się postacie nie bugują, tylko jest całe czarne tło i pisze Obszar Joan. I potworów dalej nie widzę :). Co to za Pliki wg :). Włączam 2kanały. No to teraz niby co jest nie tak?? :)

6fc086389b796c47.jpg
Siedzę na mpc gdy jest czas, dzięki temu dużo się od was uczę dzięki!!

Opublikowano

Albo ja robie coś nie tak albo coś jest z plikami po:

1. Nie wiem jak tepnąć sie na nowe mapy

2. Nie widze żadnej zbroi (Toga jest w eq ale jak przeciągam na nią myszke nic nie pisze puste pole)

3. Nie działają mi komendy na zbroje niektóre

4. Z metinów nic nie dropi

5. Nie widzę zmianek ani dodan

6. Nie widzę żadnych fryzur

7. Jak zakładam eqpickie eq to jest to samo co ze zbroiami puste pole i nic nie pisze

8. Nie widzę ulepszaczy

9. Jedyne co działa to bronie :)

I powiedzcie mi jak się tepnąć na te mapy !! :(

Pomożecie co ja robie nie tak podmieniam pliki game i mysql, daje chmody 777? Powie mi ktoś w końcu o co tu chodzi ? :)

Opublikowano

1. Za tą babką co daje misje z ryżem na PL stoi dziadek i u niego, chyba ze grzebałeś w mapach na serwie to mogłeś go przypadkiem usunąć.

2. Ja nie widzę tylko 5 zbroi ale to nic, bo wgrałem inne.

3. Bo pewnie nie masz ich w navicat, albo w kliencie.

4. Musisz pobrać mod_drop_item, jest gdzieś tu w temacie.

5. Nie rozumiem

6. Klient chłopie w kliencie to jest!! Pobierz klienta z depositfiles

7. Klient

8. Klient

9. To dobrze :)

@edit

A dokładnie ten typek to Seon_Hae

6fc086389b796c47.jpg

Opublikowano

1. Za tą babką co daje misje z ryżem na PL stoi dziadek i u niego, chyba ze grzebałeś w mapach na serwie to mogłeś go przypadkiem usunąć.

2. Ja nie widzę tylko 5 zbroi ale to nic, bo wgrałem inne.

3. Bo pewnie nie masz ich w navicat, albo w kliencie.

4. Musisz pobrać mod_drop_item, jest gdzieś tu w temacie.

5. Nie rozumiem

6. Klient chłopie w kliencie to jest!! Pobierz klienta z depositfiles

7. Klient

8. Klient

9. To dobrze :)

@edit

A dokładnie ten typek to Seon_Hae

A ty jakie zbroje widzisz ? A eq epickie cale widzisz? Tak z ciekawości ;)Ale ściagne clienta od nowa, lecz nie dzisiaj ani jutro mam bardzo szybkiego neta ;/

Opublikowano

Nie widzę 3 ostatnich czyli Cesarskiej itp, id 41036/5/4 i zielonej i niebieskiej. A właśnie grzebałem w season1 i season2 i w atlasinfo i nie ma tych nowych map o.O. No chyba ze są gdzie indziej, ale ciekawe gdzie :)

6fc086389b796c47.jpg

Opublikowano

WOW. Mała zmiana Czyli wypakowałem root z launchera i magia wszystkie mapy działają!! Zajebi*** Może jak wypakuje mob_proto i dodam tam też bd działać :D.

6fc086389b796c47.jpg

Opublikowano

Rykox Upne ci klienta, jest już wszystko mapy potwory itp, pięknie śmiga. Pliki perfekto. Jeszcze tylko się po męczę z tymi 5 zbrojami.

Znalazłem buga!! Jak jest potwór który ma wyższy lvl od ciebie ale dość dużo, to exp się buguje i ma się exp na -

Słuchaj Rykox, jak dodać nowe mapy do klienta i na serwer, bo w poradniku pisało że nie odkrył tego jeszcze. Proszę :).

@edit

Dlaczego jak mój kumpel wejdzie na graczu i na gm to mu się postać buguje, ze nie może się zalogować, a tak to mu wszystko chodzi. Ja wchodzę bez problemu. To jest ta mapa Miasto Duchów

6fc086389b796c47.jpg

Opublikowano

Witam mam sprawę .

Wgrałem te pliki by RyKoX na mój serwer . Mam pytanie czemu nie widzę nowych zbroji , broni i w ogóle przedmiotów ?!

Nie wiem o co chodzi ale chciałbym jednak żeby widać je było . Bo nie mogę ulepszać itemków . Kto pomoże dostanie + . Z góry dziękuję .

98635622093061432897.jpg

"Bo w każdym z nas jest Chaos i Ład, Dobro i Zło. Ale nad tym można i trzeba zapanować. Trzeba się tego nauczyć." Geralt

Opublikowano

mam pewien problem , pliki wgraly mi sie poprawnie all dziala ale jak wchodze w pt to tak nie teleportuje do : pustyni , sohan , v1 , atli v3 2 czy tam 3 mapek 120lvl + , i gdy na piechote poszedlem na srodek doliny to nie tepalo do swiatyni , tak sami niemam jak dosc na dt wiec ... ? niema tych mapek ? czy co ?

Opublikowano

dzięki za pliczki :)

sygnamz.png

Start serwera 24.08.2012r.

Dołącz do naszej społeczności już dzisiaj i twórz świat razem z nami - Reinor.pl

Opublikowano

No tylko co z tymi mapkami :D, bo na razie nie ma sensu na nich grać np z kolegą albo kimś innym.

6fc086389b796c47.jpg

Opublikowano

Witam . Mam taki problem . że wgrałem wszystko dobrze , chmody na 777 , włączam serwer , wpisuje /start włącza się niby wszystko cacy lecz gdy wejdę do gry Błąd łączenia . Próbowałem spol z końcówką 100 jak i końcówką z hamachi , nie pomogło . Jeśli to ważne , to jak mam włączony ten serwer na Microsoft Virtual PC to tam jest taki dysk na dole i on cały czas mruga na pomarańczowo . Wcześniej zakładałem serwery i mrugało na zielono . Proszę o jak najszybszą pomoc.

Witam mam sprawę .

Wgrałem te pliki by RyKoX na mój serwer . Mam pytanie czemu nie widzę nowych zbroji , broni i w ogóle przedmiotów ?!

Nie wiem o co chodzi ale chciałbym jednak żeby widać je było . Bo nie mogę ulepszać itemków . Kto pomoże dostanie + . Z góry dziękuję .

Pobierz clienta od RyKoX'a , gdyż tylko na nim widać nowe zbroje i miecze itp. Na Twoim kliencie ich nie widzisz , bo ich po prostu nie masz w grze. Ściągnij clienta i będzie działać.

@Edit

Myślę , że to ważne . Teraz gdy poczekałem z 5-10 minut wyskoczył taki oto błąd :

mv : rename syslog to ./log/20120821/syslog.15: No such file or directory.

@Edit

Już wszystko działa , poradziłem sobie . Chciałbym tylko o wytłumaczenie dlaczego nie widać zbroi oraz nie am nowych map.Albo wogóle nie teleportuje albo teleportuje i wszystko jest czarne . Może to wina , że w cliencie nie ma tych map ? Proszę o szybka odpowiedź.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...