Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by RyKoX v2 - pod priv exp normal

~RyKoX~

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wrzuci ktoś clienta rykox v2 na inny hosting ?? Z góry dzięki i czekam na link .

Depositfiles jest darmowy, na pozostałych 2 robisz konto za free więc co za problem?

di-HLXD.jpg

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem.

Wgrałem 3 questy na range, yangi i skille p. Questy oczywiście działają, ale pierścień teleportacji się zepsuł, tzn. w Inne są tylko 3 mapy (Przed DT, Ziemia Olbrzymów i Mapa Zombie/GM) i nie ma jeszcze tp do Atlantydy V3. Myślałem żeby te mapki dodac do Seon-Hae, ale tam już są jakieś inne mapki i nie wiem jak dodac te nowe i usunac te co są tera. Proszę o pomoc.

Opublikowano

Witam mam problem wszystko all działa tzn. SQL, Strona, FTP ale podczas próby połączenia się z grą wyskakuje mi "Błąd podczas łączenia się z serwerem" pliki root próbowałem z końcówka .100 i końcówka hamachi ponga też sprawdzałem też się zgadza czy ktoś jest w stanie mi pomóc z tym ??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam mam problem wszystko all działa tzn. SQL, Strona, FTP ale podczas próby połączenia się z grą wyskakuje mi "Błąd podczas łączenia się z serwerem" pliki root próbowałem z końcówka .100 i końcówka hamachi ponga też sprawdzałem też się zgadza czy ktoś jest w stanie mi pomóc z tym ??

Musiałeś źle skonfiskować w sysinstall

Mam problem.

Wgrałem 3 questy na range, yangi i skille p. Questy oczywiście działają, ale pierścień teleportacji się zepsuł, tzn. w Inne są tylko 3 mapy (Przed DT, Ziemia Olbrzymów i Mapa Zombie/GM) i nie ma jeszcze tp do Atlantydy V3. Myślałem żeby te mapki dodac do Seon-Hae, ale tam już są jakieś inne mapki i nie wiem jak dodac te nowe i usunac te co są tera. Proszę o pomoc.

to tak przy wgrywaniu questów prawdopodobnie uszkodziło questa tp, wrzuć quest o nazwie tp na nowo, a następnie wpisz cd ścieżka po tym wpisujesz ./qc tp.quest i gotowe. przy wgrywaniu questów korzystaj z ./qc nazwa.quest a nie sh make

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Wszystko ładnie niby działa,ale nic nie dropi na mapach v3 i wyżej.Na mapach 100,130,160+ leci trochę kasy i czasem jakaś sztabka.Z metinów totalnie nic tylko moby się respią.Czy ktoś wie może jakie pliki za to odpowiadają,bo może coś źle wgrałem?Z góry dzięki za pomoc:)

2262874723.png

Opublikowano

Ja chciałbym wgrać te pliki do siebie ale nie mam nic, żadnego serwera. Możesz mi powiedzieć jak to zainstalować ? Bo na filmiku już na gotowym serwerze podmieniasz pliki.

Z góry thx za odpowiedź.

Opublikowano

Kur@@@@ mógłby ktoś pliki upnąc na inny hosting niz sh ? tam tylko premium omg - jak hu z tym

Opublikowano

mógłby mi ktoś zmienić obrazki w pliku locale_pl ? bo ja jak to zrobie to mi się interfejs gry psuje...

A dokładnie to w ten sposób się psuje:

elow.png

Opublikowano

Pomógł by ktoś ? W cliencie nie widzę hwangów tych ostatnich, jak wchodzę do av3 to mnie kicka, i nie widzę mobów tych na 140 + lvl i ostatnia mapa w pierscieniu w zakładce "inne" jest cała czarna. Z góry dziękuję za pomoc ; ) ( możecie pisać na PW lub tutaj )

Opublikowano

Przed chwila to sprawdzilem i 6/7 oraz kd witala dziala .

Gdzie mozna sie telnac na te nowe mapki albo jaka komenda?

Opublikowano

nie wiedząc czemu mam całkiem inny wygląd handlarzy po wgraniu tych plików na te od taki niesmiały.Dużo itemów nie ma wpisuje niektóre komendy co podałes i pisze ze nei ma takiego przedmiotu. Wgrywałem kilka razy. Robiłem od nowa i dalej to samo mam

nie wiedząc czemu mam całkiem inny wygląd handlarzy po wgraniu tych plików na te od taki niesmiały.Dużo itemów nie ma wpisuje niektóre komendy co podałes i pisze ze nei ma takiego przedmiotu. Wgrywałem kilka razy. Robiłem od nowa i dalej to samo mam uzywalem core ftp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...