Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by RyKoX v2 - pod priv exp normal

~RyKoX~

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomoże ktoś <.<, wgrałem te pliki na sf by niesmialy, zmieniłem pong w game i w cliencie i nadal tylko zostaniesz połączony z serwerem później bład.. ; /, pomoże ktoś. Licze na szybką odp. ^^

Nchf.png

lol

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siema. Mam problem zainstalowalem all i wszysko dziala tak jak nalezy tylko ze yangi nie dropia... Próbowalem zwiekszyc drop yang w navicat i komenda i nadal nic... wiec prosze o pomoc daje +

Opublikowano

Gówno prawda, klient jest dobry, wyciągałem z niego zbroje i bronie, pc i pc2 są dopracowane, pewnie root dałeś swoje i ci nie chodzą.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Tylko jakim cudem z root'ami rykoxa nie loguje mnie na serwer a ze swoimi root'ami wchodzę bez problemu ;)

Już wszystko good naprawiłem rooty ale mam inny kłopot jak zakładam zbroję to jest cała biała co mam zrobić aby wszystko było dobrze widać ??

Opublikowano

Odpowie mi ktos na pytanie dlaczego mi nie dropi yang? i jeszcze wie moze ktos dlaczego nie mogą moi koledzy wbic na serwa? Chodzi mi oto ze jak oni sie juz zaloguja i wybiora postac to odrazu ich loga. Prosze o pomoc daje +

Opublikowano

Odpowie mi ktos na pytanie dlaczego mi nie dropi yang? i jeszcze wie moze ktos dlaczego nie mogą moi koledzy wbic na serwa? Chodzi mi oto ze jak oni sie juz zaloguja i wybiora postac to odrazu ich loga. Prosze o pomoc daje +

tobie na szybko odpowiem, jeśli serwer hamachi a tak sądzę to musisz im dać luncher v2 od kaszanka znajdziesz go na forum, jest on potrzebny na pliki 2010 serwy hamachi.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Siema ;-]

Jest sprawa chciałbym edytować stronę serwera ale co zmienię jest ciągle strona Sunrest ?? Jak to mogę zmienić ???

PS ; Próbowałem przez xampa jest nadal to samo rykox help

Opublikowano

Mam takie pytanie :

Jak wgrywam pliczki to

- usuwam game i wgrywam te rykoxa

czy

- wrzucam game i podmieniam?

I czy tak samo z mysql?

Prosze o odpowiedz, bedzie lajk.

Opublikowano

wgralem serwer pliki serwerowe byltakiniesmialy na to nakladka baza i mysql od rykoxa wraz z klientem poprawilem aby launcher zadzialalo problem mam z:

-nie dropi kasa na tych plikach

-logujac sie na V3 wywala mnie z gry co jest grane?:)

Opublikowano

Niestety,mi serwer nie działa...Nie mam pojęcia dlaczego.Po wpisaniu loginu i hasła jest błąd podczas połączenia z serwerem a gdy wpisuje byle co wyskakuje mi że zły login lub hasło...

Opublikowano

wez przerob zeby nie byla bron po broni do ulepszenia bo wyobraz sb ze ktos dojdzie do ulepszenia 10 broni na 11 bron mu spali ^^ chyba bym komputer rozpier*il :D

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

``Pomogłem?? - Daj LIKE :)``

Pani Kasia mnie irytuje. ;O

Opublikowano

Ej Kurde Z Kąd Pobrac Pliki Taki Niesmialy ;( Bo Nie Moge Znalezc ;( PLS DAJCIE LINKA

img-Czeres.png

Spodobała ci się moja praca bądź pomogłem ci w czymś bądź człowiekiem i zostaw tego like to nic nie kosztuje a mnie motywuje

Azmal.pl i Theris.pl i iMetin.pl

POLECAM i ZAPRASZAM

Opublikowano

Powiem mi ktoś jak sie teleportnąć na arenke ox na tych plikach ? . Komenda /go ox nie działczy PILNE

😅

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...