Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by RyKoX v2 - pod priv exp normal

~RyKoX~

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oco chodzi z tymi mapami jedyne mapy na ktore moge sie tepnąć to m1,m2,av1,av2 i mapa na 100lv

Na pustynie i tym podobnym gdy wchodze w teleportowanie to pisze zostaniesz wyslany i nic sie nie dzieje znika tylko to okno prosze o pomoc wale 5 i +

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak wgralem te pliki to nie dropia yangi wiecie moze dlaczego ?

Albo coś źle się wgrało, albo po bij dłużej, zrestartuj serwa u mnie dropiło normalnie.

Wgrałem te pliki odpalilem serwer i jak sie loguje to mnie wywala do wybrania serweru, a jak wpisuje byle co to haslo nie prawidlowe..

Co robie źle ?;]

Na jakie sf wgrałeś?

Oco chodzi z tymi mapami jedyne mapy na ktore moge sie tepnąć to m1,m2,av1,av2 i mapa na 100lv

Na pustynie i tym podobnym gdy wchodze w teleportowanie to pisze zostaniesz wyslany i nic sie nie dzieje znika tylko to okno prosze o pomoc wale 5 i +

Coś zrobiłeś nie zgodnie z instrukcję próbuj na nowo.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Siemka ja wlasnie juz 1 tydzien stworzylem serva i "Ustawiam " go troszke npc itp mam pytanko a wlasciwie 2 do RykoXa :P po 1 dzieki za Zajebiste pliczki ;:P

(to nie pytania ) :P

1 robilem cale eq na 250 lv wszystko ladnie ale po wylogowaniu i ponownym zalogowaniu Naszujnik znika :\ i nie ma go xD jak to mozna naprawic?

a 2 to jak mam zmienic potrzebne ulepszacze i zeby nie bylo 100% na ulepszenie :P za kazdym razem :P

Opublikowano

jakby ktos bylby w stanie zrobic spol czy cos , zeby mi dzialalo to daje limit likow : moje ip - 5.120.124.65

bo gralem normalnie bez tego dodatku rykoxa laczylo mnie itp , teraz dodalem to i mam " zostaniesz ... " a wczesniej na czystych plikach Taki Niesmialy all dzialalo

Opublikowano

jak ktoś chce wbic na mój server wyskakuje mu błąd podczas łaczenia się z serverem (w server imfo ma moje hamachi z końcówką 100 root zmieniony) też na ip z końcówką 100

Opublikowano

mam taki błąd że port od ch1 i ch2 mi nie wczytuje a logowanie mysql itp wszystko pięknie działa -.-przedtem miałem na plikach by taki_niesmialy i wszytko chodziło

1379958827-U247153.png

Opublikowano

jak ktoś chce wbic na mój server wyskakuje mu błąd podczas łaczenia się z serverem (w server imfo ma moje hamachi z końcówką 100 root zmieniony) też na ip z końcówką 100

Koledzy mają mieć zwyklą końcówkę

Jeśli serwer hamachi muszą mieć lunchera v2 od kaszanka

Jeśli nadal błąd wyłącz zaporę sysytemu i antywirusa.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

A ja mam pytanie. Bo mam problem gdy zrobiłem serwer kumplowi. I zrobiłem mu launchera i on trzyma serwer. A ja mu pomagam to gdy chce się zalogować to wchodzi mi do menu postaci a jak chce na mapkę to nawet nie ładuję na mapę tylko wywala do głównego menu tam gdzie się pisze passy. O co chodzi pomoże ktoś może nawet na pw ??

Opublikowano

Udostępni mi ktoś może komendy na epicką biżuterię na plikach RoKyKoXa?Bo jakoś w temacie nie ma a szukam i nie działają mi tylko na tzw. "Smoka" a na inne nie znalazłem.

Mam jeszcze jeden problem.Na tych plikach są staty do 90 i lvl max do 127 przynajmniej u mnie,jak dam np.250 to lvl nie ma tylko dochodzą mi pkt.statusu i tyle.W każdym CONFIG mam dopisane na końcu MAX_LEVEL: 250.W czym może tkwić problem.Plik game w usr/home/.../share mam zamieniony na takie gdzie powinien być 250 lvl i staty do 127 ale nie ma.Jakieś propozycje?Oczywiście za pomoc w naprawieniu/próbę będę dawał like.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...