Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by RyKoX v2 - pod priv exp normal

~RyKoX~

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dropi wam cos z metinow ??? zrzucilem sobie 10 metkow 90 lvl i 0 dropu z rekawica zlodzieja

Mogę ci wrzucić mój autorski, poprawiony drop. (Zedytowany pod mój serwer, jeszcze nie do końca jest OK ten drop...)

http://www.speedyshare.com/rfQMu/mob-drop-item.txt

Skan:

https://www.virustotal.com/file/9d3827ed016c4752048354f5f270d59aad4dec4b0443063c944c766009de9952/analysis/1340272567/

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po wgraniu wszystko pięknie działa, ale nie mogę się teleportować na mapy:

Atlantyda V3, Środziemie, Miasto Duchów

Usuń kilka map z CONFIG na które nie masz zamiaru się teleportować , bo na 1 channel przypadają 32 mapy i jak jest więcej, to nie tepniesz.

Opublikowano

Kurde nie ogarniam tego item_proto.. Sory ze tak mowie ale dal bys rade zrobic te query? ;/ odwdzięczę sie.. Bo pliki Takiniesmialy mi nie chodzą wiec mam na badar..

Opublikowano

Masz link? ;P bo leniuszek ze mnie trochę :D

Nie mogłem sam znaleźć tych niemieckich, bo wszędzie linki wysiadły, ale ściągam by " taki_niesmialy " .

http://www.mpcforum.pl/topic/579067-tutdlpliki-serwerowe-by-taki-niesmialy/

Opublikowano

jak broiłem serwa na plikach by badar to mapy nie działały a na takiniesmialy działa all więc to nie wina plików tylko serwa

pliki badara, są jakieś dziwne, ja ich szczerze nie polecam, duo bugów, zwieszają się przy ładowaniu, ja gdy ich używałem miałem z nimi wiele problemów.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

jak broiłem serwa na plikach by badar to mapy nie działały a na takiniesmialy działa all więc to nie wina plików tylko serwa

Mapy nie działały bo nie potrafisz wrzucić wszystkich plików na serwa. :)

@UP. Tak to właśnie jest jak się nie umie zamontować dysku. ;D

To co dał Badar jest bardzo dobrze skonfigurowane.

Zdecydowanie polecam używanie plików Badara niż by takiniesmialy.

Są o wiele bardziej wydajne i wszystko jest dobrze zrobione. ;)

@Topic. Te kolorowe itemy - syf. -.-

Opublikowano

Mam taki prorblem.Zrobiłem spolszczenie przez Conenct changera ale gdy chce odpalić to jakis log...próbowałem na chińskim luncherze też nic.Może ktoś doradzi co mam zrobić?

4518232164.png

Taki światłowód

Opublikowano

Plików nie polecam itemy są na levele 200 + / a game posiada maxymalny poziom 150 DaFUQ |!

1 Sprawdź w config czy masz dopisek MAX_LEVEL: 250

2. Jak wspomniałem na filmie po wgraniu folderu game może się nie podmienić sam plik game odpowiadający za max lvl i wgl, więc trzeba go usunąć i wgrać osobno, nadać prawa i zrestartować. gotowe masz swój 250lvl.

Mam taki prorblem.Zrobiłem spolszczenie przez Conenct changera ale gdy chce odpalić to jakis log...próbowałem na chińskim luncherze też nic.Może ktoś doradzi co mam zrobić?

Na te pliki się nie robi spolszczenia, należy rozpakować root z pack, i w serwerinfo zmienić ip na swoje.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Na te pliki się nie robi spolszczenia, należy rozpakować root z pack, i w serwerinfo zmienić ip na swoje.

a gdzie ten plik config sie znajduje ? :D

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanie mam pliki raina 2k08 i nie ma na nich folderu home ani game nic takiego nie mam.Wiesz jak jest na 20k08 żeby to działało??

2. Jak wspomniałem na filmie po wgraniu folderu game może się nie podmienić sam plik game odpowiadający za max lvl i wgl, więc trzeba go usunąć i wgrać osobno, nadać prawa i zrestartować. gotowe masz swój 250lvl.

A w serwerinfo to ip z hamachi z końcówką 100 czy zwykłą??

4518232164.png

Taki światłowód

Opublikowano

nie nie ma nic takiego ;d

/usr/home/game

i w chanel 1 oraz 2 musisz mieć plik config.

Mam jeszcze jedno pytanie mam pliki raina 2k08 i nie ma na nich folderu home ani game nic takiego nie mam.Wiesz jak jest na 20k08 żeby to działało??

A w serwerinfo to ip z hamachi z końcówką 100 czy zwykłą??

1. Pliki muszą być 2k10 np taki niesmialy, badar lub inne 2010-2012

2. W kliencie dla siebie możesz dać końcówkę 100 a dla innych musi być normalna, nie zapomnij wyłączyć zapory systemu i włączyć port mapa

Kurde teraz serwer na plikach by taki niesmialy i nie moge wejsc do gry.. ciagle mam "Zostaniesz polaczony z serwerem" Pomocy !! ;((

wejdź w :

/usr/home/game i chyba share albo jeszcze raz game i tam znajdziesz pliczek game o wadze od 40 do 50mb, usuń go, wgraj ten z moich plików, nadaj prawa 777, zrestartuj i gotowe.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Moze ktos dać na inmy hosting ?;> bo na speeda trzeba miec prema ;/

Z góry dzieki ;]

Opublikowano

Wystarczy założyć konto na speedy.sh, masz premium na tydzień ;).

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Ok. Dziala ale jak wrzucam item_proto lub refine_proto do fille zilli to znowu nie mg wbic bo pokazuje sie zostaniesz polaczony z serwerem i wywala do okna z serwerami ;/

Opublikowano

Ok. Dziala ale jak wrzucam item_proto lub refine_proto do fille zilli to znowu nie mg wbic bo pokazuje sie zostaniesz polaczony z serwerem i wywala do okna z serwerami ;/

czyli te pliczki nie podchodzą pod mysql z twoich sf,

MÓJ KUMPEL NIE MOZE WEJŚĆ :)) MOZE KTOŚ POMOŻE Z IP 5.115.63.144 ????? PLEASE?

1. id z normalną końcówką mu dałeś w kliencie?

2. Włączyłeś port mapa?

3. Wyłączyłeś zaporę systemową, antywirusową?

Po rozmowie z użytkownikiem wiem że brak mu lunchera od kaszanka v2 więc jak by ktoś potrzebował pod hamachi tu temacik macie:

http://www.mpcforum.pl/topic/290808-dl-mc-2010-v2-launcher/

Bez tego wywala przy wyborze postaci.

di-HLXD.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...