Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by RyKoX v2 - pod priv exp normal

~RyKoX~

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP nie ma zadnego trojana... To zrob konto na Gmailu i sciagnij ze speedyshare

@Topic mam problem, a mianowicie, postawilem v2 na plikach niesmialego, wgralem baze wszystko pieknie dziala, loguje sie, wpisuje komende na epika niby go dostalem ale nie widze textur, tylko podstawowych broni widze ... Powie ktos co zle zrobilem?

@Down Gdyby byl trojan, to po 1 temat by byl w koszu, a po 2 nie byloby tyle stron tematu ;p

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chciałbym się dowiedzieć co z tymi mapami .

Jeszcze parę błędów , które zauważyłem :

#1.ID na niektóre metiny nie działa.

#2.Nie ma nowych map , pierścień nie działa na te mapy.Sprawdzałem /go w itp. Także bez zmian.

#3.Nie widać nowych zbroi . (raczej wina clienta)

#4.Gdy już włożę nowe kd do jakieś broni/zbroi np. KD luda , to kd um już się nie da włożyć . (nie wiem czy tak miało być , ale lepiej napisać)

#5.Bug z potworkami . Pisze , że biją po 1-3 a tak naprawdę schodzi mi połowa życia . (być może wina stat 32k, niewiem)

#6.Niektóre npc,questy po niemiecku . (być może przy instalacji coś zrobiłem nie tak)

#7.Z potworów nie dropią pieniądze . (jedyne co to co jakiś czas jakaś sztabka)

@ Czekam na odpowiedź .

Opublikowano

Mi te pliczki nie działają :( Otwieram na sf by Aryman może polecacie jakieś inne sf z zabezpieczonym bash panelem / gm mode ?

Arymana pliczki mają "hongkong" i może to dlatego :(

image.png

Opublikowano

Sorki ale ja nadal nie rozumiem.. Kiedyś raz próbowałem zrobić priva.. To chyba wszystko było ok.. Ale nie jestem pewien.. Chyba tylko w port mapach schrzaniłem coś.. Proszę by ktoś mi to wyjaśnił przez GG lub Skype.!

Opublikowano

Lipna podróbka plików Xenox'a , ale za Starania otrzymasz ten Lajcik .......

Moje Tematy :

--------------------------------------------

Nowe Bronie:

http://www.mpcforum.pl/topic/694623-dlnowe-bronie/

Opublikowano

Mam problem zrobiłem wczesniej tak jak na fimiku i miałem u handlarzy żeczy a pózniej zrobiłem formata i jeszcze raz zrobiłem serwa i jak poszłem do handlarki to są inne żeczy jakieś miksturki nie ma sury ten od ulepszania ;/ jak to naprawić

Opublikowano

co trzeba zrobić z tym błędem

./start.sh Permission denied ;#

na plikach badara ;x

Sprawdź, możę sie spodoba i udostępnisz na fejsie

:)

Ciebie to nic nie kosztuje, a dla mnie wiele znaczy :)))

//Reklama YT - OFF.

CLICK 4 THE FUN! ;)

Opublikowano

Rykox proszę o szybką odpowiedz, po wgraniu twoich pliczków i clienta wszystko pięknie śmiga, lecz nie widzę HWANGÓW wogóle nie mają tekstur :(

Proszę o pomoc.

Opublikowano

Rykoxie takie bugi i błędy:

Kasa nie leci

Fryzur nie widać

Przy teleportacji lub wylogowaniu trzeba eq ściągać bo 1 z niego zabierze :O a jak wywali serwer to każdemu zniknie coś z eq i ludzie przestaną grać :(

błąd w pierścieniu z śródziemiem "lecisz na lodowy zamek"

+ The virtual machine could not be started because there was not enough memory available on the host. na twoim gotowcu + plikach by taki_niesmialy

Jakieś rady ?

Bo ja teraz już grać nie mogę :O:(

image.png

Opublikowano

Dlaczego jak założę niektóre zbr to są one z wyglądu białe?

Bo nie ma paczki na wszystkie itemki, albo client Ci się popsuł.

Ja za to mam taki problem że podmieniłam wszystko dobrze, zrestartowałam serwer i wrzuciłam spolszczenie do clienta rykoxa podmieniłam ip w serverimfo.py na swoje z końcówką .100 i założyłam konto. Ale wyskakuje mi ciągle błąd podczas łączenia z serwerem

img_ref1525_01-800x200.jpg

Opublikowano

Dlaczego nie lecą Yangi? ;(

podaj ip to ci wyśle gotowe i norm się połączysz :)

@

Video Poradnik ;]

A wiesz jak zrobić aby Yangi leciały?

Opublikowano

podaj ip to ci wyśle gotowe i norm się połączysz :)

@

Video Poradnik ;]

Dziękuję za chęć pomocy, zrobiłam już sobie launcher i działa, jedyny problem że nie widzę wszystkich zbroi. :D

@edit

Zuploaduje mi ktoś portmapa ze wszystkimi portami na ten serwer ? Bo jak chciałam wejść na v3 to mnie wywaliło z metka, zbugowało postać. :D

Za pomoc like i 5 w prof.

Opublikowano

Dziękuję za chęć pomocy, zrobiłam już sobie launcher i działa, jedyny problem że nie widzę wszystkich zbroi. :D

@edit

Zuploaduje mi ktoś portmapa ze wszystkimi portami na ten serwer ? Bo jak chciałam wejść na v3 to mnie wywaliło z metka, zbugowało postać. :D

Za pomoc like i 5 w prof.

A masz klienta Rykoxx'a? Tam ponoć wszystko widać, mi za to nie lecą Yangi. Też masz ten problem?
Opublikowano

A masz klienta Rykoxx'a? Tam ponoć wszystko widać, mi za to nie lecą Yangi. Też masz ten problem?

Wiesz, ja weszłam na serwer poszłam na pieski a tam drop samych sztabek :D

Sztabki rzecz jasna można sprzedać u handlarki, ale nie każdemu się chce je zbierać.

A co do clienta to tak mam rykoxa ale mam inny launcher, więc to może dlatego.

Ale launcher rykoxa mi nie działa a pisał na pierwszej stronie że trzeba go tylko wrzucić. I tak zrobiłam :) no i zmieniłam w serverimfo.py na ip swoje ale nie działa. :)

Opublikowano

Wiesz, ja weszłam na serwer poszłam na pieski a tam drop samych sztabek :D

Sztabki rzecz jasna można sprzedać u handlarki, ale nie każdemu się chce je zbierać.

A co do clienta to tak mam rykoxa ale mam inny launcher, więc to może dlatego.

Ale launcher rykoxa mi nie działa a pisał na pierwszej stronie że trzeba go tylko wrzucić. I tak zrobiłam :) no i zmieniłam w serverimfo.py na ip swoje ale nie działa. :)

A mi właśnie nic nie leci. Co może być jego powodem? Dopiero pobieram klienta Rykoxxa może tam się zmieni. :) A zmieniłaś z folderu pack rotta?
Opublikowano

A mi właśnie nic nie leci. Co może być jego powodem? Dopiero pobieram klienta Rykoxxa może tam się zmieni. :) A zmieniłaś z folderu pack rotta?

Mam windowsa xp nie 7 i packer mi nie działa i nie mogę nawet tych rootów rozpakować a co tu dopiero o pakowaniu mówić...

Jeśli nie dropi kasa to musisz szukać w navi zapewne. W cliencie tego nie znajdziesz.

@zuploaduje ktoś tego portmapa chce sie wkońcu odbugować z tego v3 xD

Opublikowano

Auto portmap :)http://speedy.sh/cPZ...uto-PortMap.zip

U mnie jest ten problem że nie mam txt zbrojek i nie mam nowych map xD

Dziękuję, musisz w launcherze w rootach zmienić na swoje ip i port logowania i będzie wszystko dobrze. Mi mapki wszystkie działają,zbroje też już widzę. Tylko coś zepsułam bo chciałam włączyć 2 ch i teraz pisze mi ''Logowanie'' i nie łączy mnie z serwerem stoi na tym cały czas i kurczę nie wiem co mam zrobić xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...