Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by RyKoX v2 - pod priv exp normal

~RyKoX~

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2 CH to przeżytek ponieważ jak mam włączone 2 to jak znajomi graja i po mapach chodzą to im CH się zmienia i potem logać się trzeba do nich ;]

@Po zmianie w rootach portów do logowania nadal nie widzę zbrojek ;]

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

2 CH to przeżytek ponieważ jak mam włączone 2 to jak znajomi graja i po mapach chodzą to im CH się zmienia i potem logać się trzeba do nich ;]

@Po zmianie w rootach portów do logowania nadal nie widzę zbrojek ;]

Zmienilam porty,ip i widzę wszystkie :D 2ch to przeżytek ? no nawet jak to teraz wiem to nic to nie zmienia ponieważ nie mogę się zalogować na serwer xD

img_ref1525_01-800x200.jpg

Opublikowano

bo jak włączyłaś 2 CH to też musisz porty zmienić proste ;], prześlij mi pliczek twój serwerinfo, zobacze gdzie błąd zrobiłem :D

Włączyłam 2 ch ale zresetowałam maszyne... Włączyłam 1 ch i mam cały czas ''Logowanie'' nic poza tym xD

img_ref1525_01-800x200.jpg

Opublikowano

mam taki sam problem jak up!

Proszę o pomoc.

Z góry dziękuję

Opublikowano

To tak. Musicie mieć paker taki jak ten:

http://www.mcncc.pl/633382

Kopiujecie pliki root z pack z waszego klienta. Potem kopiujecie tam gdzie macie Paker.

W nim edytujecie root. Tam będzie takie coś jak serverinfo.py. Otwieracie notepadem++. Piszecie swoje IP z hamachi z końcówką 100. Tam jest moje 5.43.16.100. To sobie poprawcie. Tylko to. Potem pakujecie tym Pakerem i kopiujecie do pack do klienta.

No i jeszcze tylko zmienicie swoje IP z hamachi z końcówką 100 w serverimfo.py.

Jak czegoś nie ogarnęliście to piszcie na PW.

Opublikowano

a ja mam najlepszy blad jaki moze byc

Błąd podczas łączenia z serwerem

jak to naprawic?

Napisz mi swoje IP z hamachi na pw albo tu. Jak ktoś chce to mogę innym przesłać.

Udostępnie swojego port mapa jak ktoś ma błąd podczas łączenia się z serwerem albo komuś się łączy cały czas:

http://www.mcncc.pl/457917

Skan:

https://www.virustotal.com/file/ae65da03a180b77c5f2596317fb17dbf5f6afa66cb8620ecd8bc12f7e632c7be/analysis/1346675105/

Mój skan:

skanl.jpg

Opublikowano

Witam chciałbym was się zapytać jak połączyc sie z core ftp ? ponieważ kiedy chcę sie zalogowac wpisuje tak:site name: [podobno byle jaka] Host / IP /URL:tu wpisuje swoje ip z hamachi z koncówką 100 username:root [tak się wpisuje login w plikach by taki nie smialy] password:bytakiniesmialy [tak jak w plikach by taki nie smiały] port:21 i mi sie nie chce polonczyc co robic ? !!! prosze o odpowiedz ;/

Opublikowano

Siemka a moj problem to: wgrywam rykoxa v2 na pliki niesmialego wszystko robie poprawnie, wchodze do gry, wpisuje komende na zbroje/bron/bizuterie epicka dodaje mi ja do eq zajmuje miejsce ale nie widze textur, nic, tylko mam zajete miejsce w eq, i nawet nie moge zalozyc tego niewidzialnego epika.

Co robie nie tak? W czym blad tkwi?

Opublikowano

Witam chciałbym was się zapytać jak połączyc sie z core ftp ? ponieważ kiedy chcę sie zalogowac wpisuje tak:site name: [podobno byle jaka] Host / IP /URL:tu wpisuje swoje ip z hamachi z koncówką 100 username:root [tak się wpisuje login w plikach by taki nie smialy] password:bytakiniesmialy [tak jak w plikach by taki nie smiały] port:21 i mi sie nie chce polonczyc co robic ? !!! prosze o odpowiedz ;/

Jeżeli zmieniłeś hasło w root podczas logowania w maszynie ja mam VirtualBox, to powinieneś się zalogować przez nie i hasło niesmialy. Potem wpisujesz sysinstall (Możesz zmienić se hasło w confing: root password) ustawiasz wszystko, no i /etc/rc.d/netif restart, ifconfig. Potem logujesz się do core ftp i wpisujesz te hasło z root.

Siemka a moj problem to: wgrywam rykoxa v2 na pliki niesmialego wszystko robie poprawnie, wchodze do gry, wpisuje komende na zbroje/bron/bizuterie epicka dodaje mi ja do eq zajmuje miejsce ale nie widze textur, nic, tylko mam zajete miejsce w eq, i nawet nie moge zalozyc tego niewidzialnego epika.

Co robie nie tak? W czym blad tkwi?

Może masz błąd w kliencie. Po prostu nie pobrałeś całego klienta.

Jeżeli ktoś chcę, abym zrobił lepszy film ze 100% dokładnością oraz jak dodać stronę, usuwać ulepki, dodawać zbroje i bronie do serwera itp to niech pisze tu lub na pw. Dodam też wszystko to co będzie potrzebne np. root jak zmienić IP, jak zrobić własne logo do klienta.

Opublikowano

a ja mam problem ciągle pisze mi .Zostaniesz połączony z serwerem... strona,navi itp działa

Opublikowano

a ja mam najlepszy blad jaki moze byc

Błąd podczas łączenia z serwerem

jak to naprawic?

W serverimfo spróbuj ip z końcówką 100 :)

RykoX dasz mi id na całą biżuterie 250??

4ru8nn.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...