Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by RyKoX v2 - pod priv exp normal

~RyKoX~

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem taki że jak mam 1k i dostane 10k to pokazuje że mam dalej 1k a jak idę na inną mapę to mam 11k wie ktoś jak to naprawić ?

Jak podmienię game to będą kąta i postacie ?

Jak wyłączać serwer tak aby było wszystko ?

Jak zmienię maszynę z Oracle VM VirtualBox na virtual pc to nic się nie stanie ?

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Źle wgrywasz i dla tego mapki nie działają, ja robiłem z wtedy to video, potem sprawdzałem bo się ludzie skarżyli i działały all mapy. Co do lvl nie wiem.

Źle czyli jak? Robiłem tak jak Ty na poradniku

Znaczy jak dodajesz? Komuś komendą?

Tak sobie komendą, jedynie zadziałało jak dodałem przez navicat

x

Opublikowano

Jeżeli, po wybraniu groty v2 w pierscieniu, teleportuje was do av1 w jakiś korytarz, to w move_ring.quest kordy do av2 zróbcie takie:

say_title ("Zostaniesz Przeniesiony do Atlantydy V2")

say_red("Trzymaj się Mocno")

wait ()

pc.warp ( 153600 , 1203200 )

Przyjmę like =)))

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

Eh można clienta na inny hosting? Bo tylko z premium mogę pobrać ; <

Na speedy.sh wystarczy się tylko zarejestrować. Masz konto premium na jakiś tydzień.

Na 4shared.com też wystarczy się zarejestrować, tylko wtedy masz możliwość pobierania bez żadnych ograniczeń.

Osobiście polecam 4shared.com, tam jest możliwość pobierania przez torrenta :).

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Kilka "-" postaraj się naprawić to , dla nowych pobierających

Niema dropu z metków 90+

są bugi związane z wbijaniem lv po 200+ (ma się exp na "-" )

Niema kamieni duchowych w shopach

Nie wiadomo z skąd te ulepszacze leca ( bardzo dużo ulepszaczy ) . Ulepszacze 10xPerły ale skąd je brać ?? bo raczej nikt łowić nie będzie .

Opublikowano

Kilka "-" postaraj się naprawić to , dla nowych pobierających

Niema dropu z metków 90+

są bugi związane z wbijaniem lv po 200+ (ma się exp na "-" )

Niema kamieni duchowych w shopach

Nie wiadomo z skąd te ulepszacze leca ( bardzo dużo ulepszaczy ) . Ulepszacze 10xPerły ale skąd je brać ?? bo raczej nikt łowić nie będzie .

tylko jeden bug może się zgadza, ze expa na "-" daje, a tak, kamień duchowy z każdego metka, szansa na drop 10%, nowe ulepszacze z metków +90, mobów od av2, oraz bosów od av3 w górę, więc z metków +90 dropi itemki, lecz nie zawsze wyleci, nie jest 100% na drop.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Jak dostac sie na nowe mapy ???

w pierscienie TP mam wykly standardowy pierscien do av2 nie ma w nim nowych map cy ma ktps moze poprawny PT z nowyi mapkami ???

ale tak zrobiony zeby mozna bylo wejsc np: na mape 150lvl od 150lvl itd :) poleca like za taki PT

sam nie uien zrobic ;/ Dlatego prosze was o takiego questa

6f1dcb68ed09a089.jpg
Opublikowano

tylko jeden bug może się zgadza, ze expa na "-" daje, a tak, kamień duchowy z każdego metka, szansa na drop 10%, nowe ulepszacze z metków +90, mobów od av2, oraz bosów od av3 w górę, więc z metków +90 dropi itemki, lecz nie zawsze wyleci, nie jest 100% na drop.

Noo , niewiem zrobiłem sobie postać 200lv i biłem metki 200-210-220 , minotaura , nieś.mumie . i drop 0%

Opublikowano

RyKox Możesz dać spis id nowych bossów i metków >???? Bardzo się przyda ;x

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Siema. Mam pytanie.. czemu jak cokolwiek wrzuce do player np: item_proto to wtedy nie moge wejsc na serwer?

Wpisuje passy. Jest napisane "Zostaniesz połączony z serwerem" i za chwile wywala do wybierania serwera i Channelu

Chyba ze bys mogl podac poprostu zapytania do item_proto serwerowego nowych zbrojek i broni.. ;/ Baaaardzo byłbym wdzięczny ! :)

Opublikowano

Rozumiem że pliki można edytować pod siebie.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Rozumiem że pliki można edytować pod siebie.

Tak..

Co do tych co wyżej pisali, tp masz złe, gdyż coś źle wgrałeś, a co do tych problemów z logowaniem, nie wiem może jakieś lipne pliki serwerowe masz bo nie wiem co innego może być nie tak.

id postaram się kilka dodać.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Po wgraniu wszystko pięknie działa, ale nie mogę się teleportować na mapy:

Atlantyda V3, Środziemie, Miasto Duchów

I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Mam jeden problem

Jak juz to mam all

To jak odpalam

to co mam zrobic ????

Tam pisze :

F1 -FreeBSD

F6 -PXE

Boot - F1

Co dalej ?

Nic mi sie nie laduje

Helpp !!!

Mam jeden problem

Jak juz to mam all

To jak odpalam

to co mam zrobic ????

Tam pisze :

F1 -FreeBSD

F6 -PXE

Boot - F1

Co dalej ?

Nic mi sie nie laduje

Helpp !!!

Opublikowano

RyKoX potrzebowal bym tylko query do navi tylko tych nowych zbrojek i tej biżuterii .. Poprosil bym bardzo ;(

To po wgraniu mysql wytnij sobie co ci trzeba, nie powiem ci jak bo nie pamiętam na pamięć, ale dawało się prawym na item_proto o coś się dawało, wybierałeś np pulpit i ci wpisy całego item_proto robi.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Po wgraniu wszystko pięknie działa, ale nie mogę się teleportować na mapy:

Atlantyda V3, Środziemie, Miasto Duchów

Ja Tak samo, tylko na Miasto Duchów mogę, z atlantydy wyłącza metina, a Sródziemie niema textur całe czarne tło. Tak samo, nie widzę wszystkich potworów, które lecą z metka a dmg zadają, Tak samo np na mapę Lodowy Zamek niema Potworów. Mógłbyś pomóc nam z tym fantem? Bo ogólnie jest reszta dobrze. Proszę pomóż, jak coś mam twojego klienta. Co muszę zmienić, nawet jakis odnośnik do jakiegoś poradnika może być.

6fc086389b796c47.jpg
Siedzę na mpc gdy jest czas, dzięki temu dużo się od was uczę dzięki!!

Opublikowano

Mi już mapy działają poprawnie, nie wgrałem channeli. Tylko jest jedno ale, co ile respią się bossy na mapach?

I WANNA BE ME ME ME

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...