Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja o wszystkich czołgach gry :)

Krzychu39

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już kiedyś było z Shermanami. ;) Ale zauważ, że w drugiej połowie miesiąca jest "Wielkie i ciężkie 2". Mogło by być USA, albo niemczuszki linia E-100 albo Mausa. Fajnie by było, bo w sumie niedługo będzie Tiger II odblokowany, VK już odblokowane, do M103 powoli zmierzam. Ale za linię ISa-4 też bym się nie obraził, bo KV-4 do kupienia. Ogólnie zauważ, że przez ostatnie 3 czy 4 miechy nie było żadnego ruska. Teraz muszą to sprostować. A na Czołg miesiąca za tydzień, nie obraziłbym się, za BDRa albo Churhilla I. Ew. Stuga.

• Odpowiedzi 977
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Już kiedyś było z Shermanami. ;) Ale zauważ, że w drugiej połowie miesiąca jest "Wielkie i ciężkie 2". Mogło by być USA, albo niemczuszki linia E-100 albo Mausa. Fajnie by było, bo w sumie niedługo będzie Tiger II odblokowany, VK już odblokowane, do M103 powoli zmierzam. Ale za linię ISa-4 też bym się nie obraził, bo KV-4 do kupienia. Ogólnie zauważ, że przez ostatnie 3 czy 4 miechy nie było żadnego ruska. Teraz muszą to sprostować. A na Czołg miesiąca za tydzień, nie obraziłbym się, za BDRa albo Churhilla I. Ew. Stuga.

Cieżkie 2 to pewnie będzie 2 linia ZSRR. Rosyjskich czołgów i tak wszędzie pełno bo każdy poleca je nowym, więc promocji niech lepiej na nie nie dają.

Opublikowano

za milion to bym pancerza nie kupił....... szacunkowy koszt to około 8-11 miliardów zł + woda aby kupować na bliskim wschodzie.

Ale czy ty wiesz że nie chodzi mi o czołg do gry????? Ja na prawdę chciałbym mieć taką zabawkę..... A potem rajd na BERLIN!!!!!!

Święta prawda...

Opublikowano

Cieżkie 2 to pewnie będzie 2 linia ZSRR. Rosyjskich czołgów i tak wszędzie pełno bo każdy poleca je nowym, więc promocji niech lepiej na nie nie dają.

W sumie jakich by ciężkich nie dali, to i tak dla graczy będzie źle i będą miałczeli, bo teraz chcą kupić inną linię, a tu już mają T10. ;-;

Gracze WoTa są straszni, nie da się normalnie nic wprowadzić, bo to źle, to niedobrze.

Btw. Fanie by było, gdyby za miesiąc były takie promocje na MT USA albo Niemców.

Opublikowano

W sumie jakich by ciężkich nie dali, to i tak dla graczy będzie źle i będą miałczeli, bo teraz chcą kupić inną linię, a tu już mają T10. ;-;

Gracze WoTa są straszni, nie da się normalnie nic wprowadzić, bo to źle, to niedobrze.

Btw. Fanie by było, gdyby za miesiąc były takie promocje na MT USA albo Niemców.

Niech daja za miesiac co chca tylko niech nie daja nic zsrr i bede zadowolony ;p
Opublikowano

Co sądzicie o GW Typ E ??? Nada się na cw ??? Warto go robić czy lepiej inną artę ???

Nie gralem artą ale mój brat tak. i gw typ e to jest taka jakby to powiedziec średnia arta. Ma dobre przywalenie i dobrą celność to jest jakby polaczenie arty usa i ruskiej. Ale na cw jedną z lepszych art jest bat chat bo ma magazynek i wali to 500. Ale t92 tez dobre tyle ze dlugo ładuje. Jak ja bym mial brac na cw to bym bral T92 i 2x batchat a jeżeli nie ma batchatów to gw typ. A do zwykłej gry to najlepsze t92.

A co sądzicie o t-34-85? jak dla mnie jest to dobry czołg. Szybki pancerz może być działo nawet dobre.

Najlepsze serwery mt2 już odeszły

Opublikowano

T-34-85 ;) Bardzo miły medzik. Jak na swój tier jest zwinny, szybki i ma porządne VII tierową osiemdziesiątke piątke. Dobra i co najważniejsze, szybkostrzelna (da się zejśc poniżej 6s.). Pancerz, może i nie powala, ale to medium :) Polecam !

Opublikowano

nie grałem kw-13 ale z tego co pamiętam z bitew był to dobry czolg chcialem go miec moim zdaniem sie opłaca

Najlepsze serwery mt2 już odeszły

Opublikowano

ciekawe kto tak wymyśla i jest takim daremnym człowiekiemm i ustawia grę jak nienormalny człowiek +7 na+5 czeba mieć leko pod głową jak ustawia masznę to na ruwne szanse a nie jaja robi z gry

Opublikowano

Co sądzicie o WZ-132 ? Powoli do niego dążę a akurat jest promocja na wyposażenie i nie wiem co do niego kupić (tzn.wiem co do niego włożyć ale nie wiem jakiego rodzaju np.dosyłacz dla dział średniego kalibru itp.)

gfavB10pn_eqqheww.png

Opublikowano

WZ-132 to dosyć dobry czołg. Bardzo dobry jest na kompanie bo jak jest walka medów i amx13 90 nie trafi albo zrykoszetuje to już nie ma szans. Ogólnie to dobry czołg

Opublikowano

Ogólnie teraz mam dylemat :) Wybrałem drzewko rozwoju Ruskie czołgi średnie. Mam już (albo dla niektórych dopiero) T-34. Wybierałem między ciężkimi, a średnimi, gdyż postawiłem na szybkość i mobilność, kosztem pancerzu. Ale to chyba był błąd. Jak patrze na Czołgopedi to T-62A jest wolniejszy nić IS-7. Więc co T-62A ma w sobie innego? Czy porzucić średnie czołgi i iść w ciężkie? Z T-34-85 przeskoczyć na KV-13 i potem w ISy iść?

Z góry dzięki.

Pomogłem daj Lubię To

League Of Legends | ON | Eu N&E | Mid&ADC

Metin2 | OFF |

Opublikowano

IS-7 jest wolniejszy. To, że MAX. ma większą, nie oznacza, że jest mobilniejszy. IS-7 rozpędza się max do 40km/h, a T-62A na luzie do swoich 50km/h dobija. Ale linia ISów jest fajna, polecam ją robić.

Opublikowano

Medy szybciej się rozpędzają, są zwrotniejsze i mają ogólnie "lepsze" czyli w tym znaczeniu szybsze parametry. Mówię tu o ładowaniu działa i mobilności czołgu. Med jest zrobiony do pomocy ht-kowi. Może "łapać" scoutów, trzymać ciężkie, objeżdżać je oraz szybko poruszać się między flankami do supportu. T62A, właśnie do tego jest stworzony. Ma średnie działo, dosyć dobrą mobliność i ładnie rykoszetuje oraz wchłania strzały.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja zadam takie pytanie, jak myślicie który z tych 2 czołgów jest lepszy ? E-100 czy Maus ?, czytałem że E-100 jest zwrotniejszy itp ale za to Maus ma mocniejszy pancerz ale któy lepszy ? Piszcie swoje opinie :)

"W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, galaktyczny Real Madird który kocham ponad życie"

Opublikowano

Ja zadam takie pytanie, jak myślicie który z tych 2 czołgów jest lepszy ? E-100 czy Maus ?, czytałem że E-100 jest zwrotniejszy itp ale za to Maus ma mocniejszy pancerz ale któy lepszy ? Piszcie swoje opinie :)

E-100 ma lepsze działo i jest szybszy. Maus jest wolniejszy, bardziej opancerzony i ma więcej punktów wytrzymałości.

76561198001815076.png
Opublikowano

T69 dostało nerfa w mocy silnika

Z 600 na 550.

Nerfić jednego z najpowolniejszych medów bez penetracji - WG logic.

Tyle dobrze że zmieniony system celowania bo ciężko z topowego ze 100m w weakspoty trafić...

Opublikowano

mam pytanie:

jak sprawuje się JagdPz E-100 na randomach oraz czy jest dobry czy słaby w porównaniu z innymi TD 10 tieru?

KAMELEON

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...