Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja o wszystkich czołgach gry :)

Krzychu39

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 977
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Udźwignie działo bez gąsek?

BTW. co pierwsze odblokować w obj 704: gąski czy silnik?

Działo tak. Wiem bo też obecnie przechodzę ten czołg :)

76561198001815076.png
Opublikowano

Ale jest napisane Masa/limit obciążenia 63.00/63.5 a działo podstawowe waży 1590kg a 105 2400kg czyli więcej o 810kg czyli nie udźwignie.

1365425281-U294119.png

Opublikowano

Ale jest napisane Masa/limit obciążenia 63.00/63.5 a działo podstawowe waży 1590kg a 105 2400kg czyli więcej o 810kg czyli nie udźwignie.

Faktycznie, moje niedopieczenie. Pomyliłem najwyraźniej 90tke z 105.

76561198001815076.png
Opublikowano

Jakieś podpowiedzi jak expić stockowym T25AT? Pancerza brak, wchodzi nawet w osłonę działa a jak wrzuci na IX...

Załogę mam tylko na 77.

Opublikowano

Jakieś podpowiedzi jak expić stockowym T25AT? Pancerza brak, wchodzi nawet w osłonę działa a jak wrzuci na IX...

Załogę mam tylko na 77.

Po co ci panczerz na TD? Ty masz stać z tyłu i być ukrytym i wspierać swoich.

1365425281-U294119.png

Opublikowano

Po co ci panczerz na TD? Ty masz stać z tyłu i być ukrytym i wspierać swoich.

No tak, bo bez kamuflażu jestem niewidzialny...

nie mam perkow i każdy we mnie nawala, bo w końcu każdy chce zrobić jak największy dmg, a skoro ma przed sobą papier to...

Mam wyperkowaną załogę ale jest na M10 i zarabia kasę

Opublikowano

PApier??? Lol, dobra beka z ciebie. Ma bardzo dobry kąt... Co drugi strzał nim odbijałem... o.O Stój w krzakach, wspieraj, nie pchaj się do przodu. Z podstawowym działem czekaj, aż coś się wystawi bokiem.

Opublikowano

PApier??? Lol, dobra beka z ciebie. Ma bardzo dobry kąt... Co drugi strzał nim odbijałem... o.O Stój w krzakach, wspieraj, nie pchaj się do przodu. Z podstawowym działem czekaj, aż coś się wystawi bokiem.

Odbijać to sobie możesz gdy jesteś w topie, każda ogarnięta VIII cię przebije a IX dziurawi jak chce nawet w osłonę działa, VII przy dobrym kącie odbija się spokojnie ale wyżej nie, po za tym jestem ciekawy jak nim co 2 strzał odbijasz, o ile pamiętam to mogę go łatwo z przodu penetrować T71.

Pod około jakim kątem ustawiasz się?

Opublikowano

Co sądzicie o Shermanie Jumbo ??? Lepiej jest grać z pierwszą wieżą i M1A1 czy drugą wieżą i M1A2 ??? Jaki jest czas ładowania na obu tych działkach z załogą na 100 i dosyłaczem ???

1355060603-U722580.png

Opublikowano

Lepiej druga wieża i M1A2 (nie wierz wartości pancerza na papierze, bo niemożliwe, żeby 80mm pancerza odbijało 105mm USA z penetrą 200). Co do RoFa to: Z wentylacją, dosyłaczem i załogą na 100% to 21,45 strzała na min,czyli reload wynosi 2,8sec.

Opublikowano

Co sądzicie o Shermanie Jumbo ??? Lepiej jest grać z pierwszą wieżą i M1A1 czy drugą wieżą i M1A2 ??? Jaki jest czas ładowania na obu tych działkach z załogą na 100 i dosyłaczem ???

Druga wieża, last gun albo haubica.

76561198001815076.png
Opublikowano

W tej aktualizacji zmieniali coś w mechanice gry? Moje T69 ma jakiś chory tor lotu pocisku, przed aktualizacją miał spoko celność a teraz? Pocisk opada, goni po całym celowniku.

Opublikowano

W tej aktualizacji zmieniali coś w mechanice gry? Moje T69 ma jakiś chory tor lotu pocisku, przed aktualizacją miał spoko celność a teraz? Pocisk opada, goni po całym celowniku.

Nic nie zmienili. Może Ci się wydaje.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Co sądzicie o AMX50B ?

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/79468-jedyny-sluszny-poradnik/page__pid__3489017#entry3489017

Tu masz o AMX'ie 50 120, raczej będzie podobnie. Gdzieś czytałem że to czołg do dobijania, moim zdaniem to lepiej dojść do amx'a 50 100 i nie kończyć tej linii. Dla mojego lt AMX 50b to raczej szybki dmg

Jeśli już wolisz magazynkowca X tieru to lepiej T57 Ht.

Opublikowano

Powiem ci że brakuje mi tylko paru tysiaków do odblokowania 50b , dla mnie linia bardzo super i nie zgadzam się że jest on do dobijania . nie raz nim raszuje to znaczy jego mniejszą wersją "amx50 120" Według mnie bardzo Fajna i ciekawa Linia . I nie wcale taka trudna . Tylko właśnie ciekawi mnie ten 50b bo moze z 3 razy na tescie nim grałem i do końca nie wiem czy bedzie się dobrze sprawował : D

Opublikowano

Powiem ci że brakuje mi tylko paru tysiaków do odblokowania 50b , dla mnie linia bardzo super i nie zgadzam się że jest on do dobijania . nie raz nim raszuje to znaczy jego mniejszą wersją "amx50 120" Według mnie bardzo Fajna i ciekawa Linia . I nie wcale taka trudna . Tylko właśnie ciekawi mnie ten 50b bo moze z 3 razy na tescie nim grałem i do końca nie wiem czy bedzie się dobrze sprawował : D

Jak się nauczysz nim grać to sobie będziesz go chwalił ale w pojedynkach 1v1 z innymi HTkami to on OP nie jest.

76561198001815076.png
Opublikowano

Podoba mi się zarówno KV-1 jak i ruski T-34. Wiem, że KV-1 jest wytrzymałe oraz obrażenia też ma duże ale jest wolny. T-34 jest bardziej mobilny ale mniejszy pancerz i dmg. I tu moje pytanie co bardziej polecacie dla totalnego newbie w tej grze?

Pomogłem daj Lubię To

League Of Legends | ON | Eu N&E | Mid&ADC

Metin2 | OFF |

Opublikowano

Podoba mi się zarówno KV-1 jak i ruski T-34. Wiem, że KV-1 jest wytrzymałe oraz obrażenia też ma duże ale jest wolny. T-34 jest bardziej mobilny ale mniejszy pancerz i dmg. I tu moje pytanie co bardziej polecacie dla totalnego newbie w tej grze?

Ja bym ci radził KW-1. Jednak zależy czy wolisz grać medem czy heavy.

Opublikowano

Jak oceniacie terminarz na ten miesiąc? 2 czołgi miesiąca i zniżki na czołgi ZSRR, kolejne ewidentne lizanie dupy ruskim.

To za miesiąc chce 3 czołgi miesiąca, 3 shermany

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...