Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja o wszystkich czołgach gry :)

Krzychu39

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kurde mam dylemat i 2 dobre czołgi nw którego wybrać jest m4 sherman i kv tez na 5 tier

który waszym zdaniem lepszy i dlaczego nie mogę się zdecydować

było by miło gdybym za pomoc dostał +

• Odpowiedzi 977
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy czym chcesz grać. Med czy heavy ? M4 jest dobrym medem, a Kw-1 jed dobrym ciężkim... Idź w obydwie ? Trzeba być wszechstronnym ;)

Opublikowano

Panowie (i panie o ile są), ktoś odczucia z gry Ferdinandem i AT-8 ? Na papierze wyglądają fajnie (Ferdim grałem 3bitwy u znajomego). Odrazu mówie, w domu jestem w takich godzinach, że na serwie testowym który pobrałem byłem raz. Przez ostatnie 3 dni, co wejde 140tyś osób przedemną...

Opublikowano

Na at8 zbieraj wolnego expa, żeby tylko to działo 141 peny zbadać bo z poprzednimi nie daje rady, ogólnie czołg nie jest zły.

Ferdynand jest obecnie przeciętny niektóre czołgi potrafią podziurawić mu górną płytę, choć działo ma świetne, moim zdaniem Jagdpanther II jest lepszm wyborem :P

SigCustom.png

Opublikowano

No nie wiem... Postaram się na tym Common Test ogarnąć te czołgi, ale jak wszyscy tam z golda ładują to troche mija się z celem... I tak wytrzymałości nie sprawdze. Ale przynajmniej troszk to AT-8 pomęcze. Zobacze czy tak zarąbiste działo na papierze jest równie dobre w praktyce...

Opublikowano

Ty sam żeś gówno.... Jak na IV tier dosyć specyficzny tank. Gra się nim na drugiej linii, nigdy nie pcha do przodu. Znakomicie potrafi osłonić plecy, jednak musi mieć bezbieczne boki. Działo dobre, pancerz jednak nie robi wrażenia.

Opublikowano

Jakieś porady dot. gry świeżo zakupionym hellcatem? Staram się snajpić ale z tym działem w nic nie mogę się wbić, a ciągle wrzuca mnie z ósemkami do gry.

Opublikowano

Jakieś porady dot. gry świeżo zakupionym hellcatem? Staram się snajpić ale z tym działem w nic nie mogę się wbić, a ciągle wrzuca mnie z ósemkami do gry.

Moim zdaniem jeśli masz wolny exp i nie masz nic przeciwko temu żeby go wykorzystać to wybadaj gąski, wieże i działo

Chyba potrzebne gąski żeby zamontować wieżę chociaż nie pamiętam. Ja mialem tyle dobrze że top działo miałem z jacksona.

Opublikowano

siemka wszystkim mam pytanko gram w world of tanks i mam do wyboru zeby kupic tiger i IS 1 i nie wiem co warto kupic pomozecie z gory dzienki za odpowiedzi. :mellow: :huh:

Opublikowano

siemka wszystkim mam pytanko gram w world of tanks i mam do wyboru zeby kupic tiger i IS 1 i nie wiem co warto kupic pomozecie z gory dzienki za odpowiedzi. :mellow: :huh:

Warto kupić oba cacka. Jeśli wolisz walkę na bliskie odległości to polecam IS, mobilny ale z mniej celnym działem. Tygrys, wolniejszy snajper.

76561198001815076.png
Opublikowano

a czy IS ma mocniejszy pancerz niz tyger?

IS ogólnie jest jednym z bardziej specyficznych czołgów na tierze

Niby taki papier, a odbije VIII , a może go czasami V nawalić

Ale tiger to straszny papier, nie polecam

shoob.png

Opublikowano

Tigera bardzo łatwo jest przebic w bok wieży

Poprawiam;

Tygrysa bardzo latwo przebic... Z obojetnie ktorej strony

Do tego moim zdaniem czesto pada mu ammorack (czesto go oneshotuje)

Opublikowano

Nie odczułem w nim jakiegoś wielkiego AmmoRacka, ale w ISie-3 ammo jest wszędzie... o.O Chyba z 6 oneshotów dostałem i ze 30 razy uszkodzone ammo, a mam jakieś 90 bitew.

No to ja jeszcze nigdy is'3 nie oneshotowalem, za to tygrysa czesto.

Opublikowano

Grałem tygryskiem ponad 200bitew i naprawdę żadkośc to był ammo. Właśnie IS-3 to jest tykające bomba.

Opublikowano

Włacha. Mam straszne banalne pytanie. Gram już sporo ale od niedawna spotykam się z określeniem mini maus. Jaki to czołg?

e-100 to taki maus dla ubogich

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...