Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja o wszystkich czołgach gry :)

Krzychu39

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiecie co? VK2801 po update jest równie dobry co wcześniej. Do tego ma lepszy MM. Nie odczuwa się zmniejszonej prędkości, bo i tak bardzo żadko rozwijał prędkość do Max. Ma nadal to samo działo, a pancerz i tak nic nie dawał. Do tego waga się przydaje np: przy taranowaniu np: AMXów, T-50-2, Chaffeego. Do tego to co ma Pz II G za działo to magia. 95 penetry karabinek na T3 Magia.

Bo to nie jest już scout dedykowany :)

Ciekawe jak będzie się sprawował scoucik 8 tieru :)

76561198001815076.png
  • Odpowiedzi 977
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dobra mam pytanko wybrałem średnie czołgi jade w mediumy w usa

bo chce mieć shermana czy to bardzo dobry czołg mógłby mi ktoś doradzić jakie ma zalety i wady i czy opłaca się go kupować ?

i w jakie czołgi dalej iść

nie chce kasy zmarnować :)

było by miło gdybym za pomoc dostał +

Opublikowano

bo chce mieć shermana czy to bardzo dobry czołg mógłby mi ktoś doradzić jakie ma zalety i wady i czy opłaca się go kupować ?

No raczej jeśli chcesz iść w mediumy to musisz go kupić... Sherman jest dobry, nawet bardzo, haubica jest pro ;p

Opublikowano

Jak kupisz shermana, to kup działo 105mm i załaduj najlepiej złoto. Będziesz przeważnie one-shootował każdego.

76561198001815076.png
Opublikowano

Witam ! Dożę do t-32. Pytanie nasuwa się samo, co z działem ? Jak ta dosyć słaba (nie oszukujmy się) penetracja działa na VIII i wyżej ? Obejdzie się bez golda ? Ze 100-200m trafie w weak spota typu właz ? Jak narazie czołgi amerykańskie (mowa o m6 i t29) to najlepsze jakimi grałem. Nie patrze na staty (bo dla nich nie gram) ale kumpel na jakimś tam programie powiedział że mam na t29 prawie 1400eff, na 70bitew ( już zaczynam zbierać na t32). Gra mi się nim bardzo dobrze, a wręcz zajebiście. Jednak obawiam się o jego następce...

Opublikowano

Działo to samo co na T29, jednak przez inny model czołgu jest ono niewiele celniejsze i szybsze. Ja na T9 T29 daje sobie normalnie radę, celuje w boki i tyły i wchodzi aż miło. W porównaniu do poprzednika T32 ma pancerz hulla (aktywny pancerz hulla wynosi prawie 200mm), co przy skątowaniu jest bardzo dobrym, jak nie super wynikiem. Spróbuję go kupić do końca tygodnia i ci opowiem wrażenia z gry (jak by co będę mówił o wytopowanym-freeexp).

Opublikowano

Mam Dylemat Mały o czołgach nwm jakimi Iść idę Chińskimi mam 3 Tier a w rosyjski 4 Tier i prawie KW-1 Powiecie Co sądzicie o KW-1 i jakim krajem lepiej iść :) Please o pomoc

Jakbyście Mogli Podajcie Wady i zalety ;)

Opublikowano

Chińskie są trudne w opanowaniu. Tak jak te drzewka nowsze od USA, Niemiec i ZSRR.
KV-1: nieźle opancerzony, z niezłym działem, wolny jak cholera.
Jak chcesz mobilne czołgi z dobrym pancerzem to drzewko USA HT, albo ISy ruskie.
Łatwe w opanowaniu, pancerne, mobilne, dobre działa.

Opublikowano

Wg mnie jednym z lepszych czolgow jest Tiger P :D tylko trzeba umieć nim grac :P

Opublikowano

Polecam cięzkich ruskich linii IS - bardzo fajna sprawa-dużo bólu, duża mobilność, fajny pancerz -największy minus ISów-ammorack dosłownie wszędzie ... :p

Opublikowano

s4 jest słaby jako X tier. Na IX koxu ale teraz to trochę nim
poniewierają.A jeżeli chodzi o boki IS4 to też wydają mi się słabsze ale
to może dlatego że go teraz wyżej losuje.

Opublikowano

M6A2E1: czołg premium T8, amerykański HT. Czołg specyficzny, bardzo dobry pancerz przeni i niezłe działo niwekują słabą mobilność i Papierowe boki i papierowy tył kadłuba. Do wersji bodajże 7.01 albo jakoś tak dostępny do kupienia za 12k golda. Potem wycofany ze względu na małe zainteresowanie nim i dodanie T34 jako czołgu premium.

Opublikowano

Lol jaka ściema. Trochę napisane z wiki WoT, trochę zmyślone. Lol nawet nie wiesz kiedy i jak dodali T34. M6 to czołg który był w zestawie i był limitowany, więc nie wypowiadaj się.

Kurwa, to że nie wiem kiedy dodali T34 jako PT nie znaczy że nie wiem jak... Debilu, poza tym ja gram w tą grę od września 2011, do grudnia czy stycznia 2012 roku ten czołg był normalnie do kupienia w sklepie... -,- Sam się kurwa dziwiłem co to jest w sklepie... Spierdalaj z tego forum jak nie podoba ci się że mówię z pamięci a nie czytam wszystko z wiki...

Opublikowano

Spokojnie, panowie ! T34 był to normalny czołg tiery IX zastąpiony nowymi (gdy wchodziły T32,M103,T110E5) i zmeniony na czołg VIII premium, razem z parametramii. Ci którzy mieli go przez uptade bodajże 0.7.2 dostali go jako premke za darmo.

Opublikowano

Jak oceniacie brytyjskie tdki? Nie sadzicie ze sa troche op? Szybkostrzelnosc, penetracja, pancerz? O X to juz nie wspomne, jego jedynym minusem jest chyba tylko dlugi reload.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...