Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turisas.pl[DEDYK][PL]

Avalansh

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 611
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Do jutra postaramy się edytować całą prezentacje, co zostało zmienione/dodane.

Zapraszam wszystkich graczy, póki co jest nas 600, czekamy na więcej!

Serdecznie zapraszam na najlepszy serwer metin2:

cooltext689816537.png

Kliknij w obrazek wyżej !

-------------------------------------------------------------

TeamSpeak3 : turisas.pl

ZAPRASZAM WSZYSTKICH GRACZY !! DZIENNIE 600 OSÓB ONLINE, MIŁA ATMOSFERA, TEAM DOSTĘPNY 24/7 NA TS3. M1 PEŁNE W SKLEPACH, NIKT SIĘ U NAS NIE NUDZI

:) SERDECZNIE ZAPRASZAM.

ADRES STRONY : www.turisas.pl

Opublikowano

Arcros mogl bys mi powiedziec na jakie itemki trzeba ulepszacze i co dokladnie np na bronie 75 stalki itp oraz bizuteria

Bringing you the music that comes from within !

Opublikowano

zobaczymy ;D oby 15 minut pobierania nie było na marne.

warto warto serwer napewno nie na kilka dni:)

jeśli można wiedzieć, w jakim królestwie grasz? i pod jakim nickiem.

baner.png

Opublikowano

to możesz napisać co dodaliście i co w sprawie metinow bo dzis siedzialem cala noc na metinach w red lesie i 0 kamoli a wiekszosc metinow pusta i poty

chyba jest już forum tego serwera? po co tu sobie nabijasz posty nie potrzebnymi pytaniami...

@topic

powtarzałeś to Arcrosie, że nie jest to 2 tilian, owszem może to nie jest dla Ciebie drugi tilian, ale większość rzeczy wygląda jak by była skopiowana. Pakiety, wierzchowce itp... Śmierdzi mi to tilianem i nawet jeśli to nie są pliki od Lourta to i tak postaraliście się, żeby przypominał ten Turisas wielu użytkownikom tiliana, tyle ode mnie

Opublikowano

ehem. dobra przypomina Tiliana, ale w czym ? potki i drzewo? Dobra nawet jeśli więcej to serwer jest zajebisty.

Dlaczego ?

Bo nie siedzisz ciągle i expisz, na 40 lvl jest w chuj misji ale szczerze powiem że z tymi 3 Biologami zajebista sprawa, fajna zabawa.

Najlepiej jakbyście dodali więcej do metka ? np jakaś szansa na Szkate blasku, albo na perłe, chodzi mi o to żeby po prostu jak nawalasz metki sprawiało przyjemnośc bo teraz na 20 metków dropnie coś fajnego a tak co 2 metek jakaś fajna rzecz i się cieszysz od razu. Tyle i serwer polecam jak polecałem.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

za dużo questów jak dla mnie a licznik na str widze specjalnie wyłączyli bo graczy po 80 pewnie jest a tylko sciemniaja ze po 600

emo2kopials4.png

"Masz prawo wyboru miejsca, w którym będziesz robił, co Ci każą."

Opublikowano

witam,moglby ktos wrzucic ip serwera bo mam bardzo slabego neta i nie dam rady pobrac.. + dla kogos

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

Sam siebie usuń a nie pierdoły piszesz i ściemniasz i dzieci za idiotów robisz roboty sie złap a nie klikasz 24 h w klawiature

Opublikowano

Nie wiem co jest Grane tu mephale.

"

Arcros"

Grałem napisał mi admin czy wie ze moje konto zostanie wykluczone, Potem miałem sprawdzić liste jakas i pisalo " Twoje Konto nie zsotanie zbanowane coś tam " Potem patrzę ktoś mi wchodzi na konto zmienione hasło i wszystko co jest kurwa?

Q4iKmxa.gif

NOWA ODSŁONA METIN2

Opublikowano

Zajebiscie to jakis keylogger wszedlem ze stresu, i mi konto zajebali kurwa ;//, da sie odzyskac ;///??

Q4iKmxa.gif

NOWA ODSŁONA METIN2

Opublikowano

Tą wiedźmę mogliście już zostawić.

Nie wiem czy wiecie ale Ona już padła 2 dni temu i została zabita przez gildie Natus Vincere (na marmurkach ofc.)

Jedyne co było żałosne to drop z niej. Trochę się namęczyliśmy, a tu wisior +7 i 2 kd+5(przy ubranych rękawicach).

btw. serw off jest?

CX7Rrj.png

Opublikowano

Tą wiedźmę mogliście już zostawić.

Nie wiem czy wiecie ale Ona już padła 2 dni temu i została zabita przez gildie Natus Vincere (na marmurkach ofc.)

Jedyne co było żałosne to drop z niej. Trochę się namęczyliśmy, a tu wisior +7 i 2 kd+5(przy ubranych rękawicach).

btw. serw off jest?

serwer od momentu startu nie byl i nie jest off ;p

cooltext689816537.png

ZAPRASZAM WSZYSTKICH GRACZY !! DZIENNIE 600 OSÓB ONLINE, MIŁA ATMOSFERA, TEAM DOSTĘPNY 24/7 NA TS3. M1 PEŁNE W SKLEPACH, NIKT SIĘ U NAS NIE NUDZI

Opublikowano

to nie hwang, tylko zbroja Gladiatorów.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Odradzam gry na serwerze, GA jak nie ma czasu dla graczy to banuje za nic. Pliki pościągane z różnych privów... Exp leci zajebiście natomiast eq ciężko zrobić. Jednym słowem serw do kitu, pewnie kolejny taki, który pada po 2-3 tygodniach

STANOWCZO ODMAWIAM!

Opublikowano

Odradzam gry na serwerze, GA jak nie ma czasu dla graczy to banuje za nic. Pliki pościągane z różnych privów... Exp leci zajebiście natomiast eq ciężko zrobić. Jednym słowem serw do kitu, pewnie kolejny taki, który pada po 2-3 tygodniach

STANOWCZO ODMAWIAM!

nie sa nam potrzebni tacy gracze, poswiecam mu swoj czas ktory moglbym poswiecic na przygotowywanie zuo, a ten do mnie z takim tekstem

<16:18:15> "[DurexPlay]OSEK": a to spierdalaj

cooltext689816537.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...