Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turisas.pl[DEDYK][PL]

Avalansh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

xxx

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

• Odpowiedzi 611
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

DixonMt2

Ja nie mam żadnego bana ;-)

Ja mówię z góry, żebyście się nie ździwili jak za 2/3 tygodnie będzie serwer off forever ;-)

Powiedz mi pod jakim względem niby ma paść?

Proszę na 2 raz zastanów się, popatrz 2 razy co piszesz.

@Down.

Jeśli masz zamiar nas oczerniać to podaj dowód bardzo cię proszę, a nie bezpodstawnie wypisujesz bajeczki nie z tego świata.

Opublikowano

Bylem w teamie nagle na kanal na tsie wbila jakas osoba i poprosila o unbana a Arcros powiedzial bodajze 15zl przelewem i ci zalatwie unbana

DLatego zrezygnowalem ze stanowiska GM

I ta sygnatura od PoY3b4nego jest naprawde fajna i sobie ją pozycze oraz masz like

ta masz dowody o tego un bana bo znam dobrze arcrosa i on tak by nie zrobil bo on to jest zawsze uparty i by nie postapil w ten sposób.

To jest turisas a nie lunaris Nupku nie widzisz? Zmien temat

ale ten poejaby dostal bana nie za free tylko za wh zmienia nicki na servach bo jest tepiony co chwile.Dzieciak 14 letni.
Opublikowano

MultiKonto masz byłem tylko ja i Acros i dinox i Pojebany(ty),wiec Widać ze to ty pojebany debilu,Wypad.

Q4iKmxa.gif

NOWA ODSŁONA METIN2

Opublikowano

moze mi ktos pokazac post na forum tego servera w ktorym informuja ,ze biologa mozna oddawac co jedna sekunde? bo nie moge znalesc.czy nie informowali w ogole?

Opublikowano

arcros dlaczego nie bylo informacji na forym o zmianie czasu oddawania biologa? odpowiesz?

Biolog jest taki jak od początku serwera.

Co do panów @up, ja skończyłem nie będę zniżał się do poziomu 12 latka.

Pozdrawiam.

Opublikowano

zapraszam na serwer, głupoty innych nie mam zamiaru komentować

Serdecznie zapraszam na najlepszy serwer metin2:

cooltext689816537.png

Kliknij w obrazek wyżej !

-------------------------------------------------------------

TeamSpeak3 : turisas.pl

ZAPRASZAM WSZYSTKICH GRACZY !! DZIENNIE 600 OSÓB ONLINE, MIŁA ATMOSFERA, TEAM DOSTĘPNY 24/7 NA TS3. M1 PEŁNE W SKLEPACH, NIKT SIĘ U NAS NIE NUDZI

:) SERDECZNIE ZAPRASZAM.

ADRES STRONY : www.turisas.pl

Opublikowano

Tak się przyglądam tematowi i wniosek z tego taki, że ktoś bezpodstawnie próbuje nas oczernić .. Cóż za ludzka zazdrość potrafi zrobić z człowiekiem =\ .. Chciałam podziękować moderatorom za usuwanie tych postów na miarę idiotów.. Pozdrawiam i zapraszam do gry..

Opublikowano

Prosilbym o Pw od Arcrosa lub TSa na Pw

and kilka rzeczy za chwle napisze

@@ Arcros to dla ciebie-

Wtf czemu na te forum nie mozna nic wklejac...?

32720265119122148503.jpg

o tak ^^.

Czy te wasze statystyki za osiągnięcia nie maja bugów? Typu zabiłeś na wysokim poziomie bosa czy cos, i nadal dostajemy nagrode?

Opublikowano

32720265119122148503.jpg

o tak ^^.

Czy te wasze statystyki za osiągnięcia nie maja bugów? Typu zabiłeś na wysokim poziomie bosa czy cos, i nadal dostajemy nagrode?

nagrody dostajemy do max. 10 leveli więcej od lvl bossa.

Serdecznie zapraszam na najlepszy serwer metin2:

cooltext689816537.png

Kliknij w obrazek wyżej !

-------------------------------------------------------------

TeamSpeak3 : turisas.pl

ZAPRASZAM WSZYSTKICH GRACZY !! DZIENNIE 600 OSÓB ONLINE, MIŁA ATMOSFERA, TEAM DOSTĘPNY 24/7 NA TS3. M1 PEŁNE W SKLEPACH, NIKT SIĘ U NAS NIE NUDZI

:) SERDECZNIE ZAPRASZAM.

ADRES STRONY : www.turisas.pl

Opublikowano

po3ybany to przecierz dzieciak... zawsze cos majstrowal.. 12lat ma a na forach po 30 pisze.

wkif7r.jpg

Jak to nie regulaminowana? pozdro

Opublikowano

po3ybany to przecierz dzieciak... zawsze cos majstrowal.. 12lat ma a na forach po 30 pisze.

Spokojnie każdy z Nas jest/był dzieckiem.

TurisasTeam:) i Po3bany to jedna osoba i został zbanowany za posiadanie multi acc.

Opublikowano

Ściągajcie clienta.

Poco ma robić launchera.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

64809951951999953167.png

Wykonana przez Covver

http://www.mpcforum.pl/user/406713-covver

Moje TuT'y

http://www.mpcforum.pl/topic/626672-tutstawianie-servera-hamachi/

Opublikowano

NIE POLECAM.

Wymieniłem eq na innym serwerze za smsy na turisas, patrze szkaty ripera opisz "że lecą z niej bronie na 75" kupiłem 5 sztuk myślę, że jakaś truta poleci. Otwieram same stalki. WTF ?

Bronie na 75 miały lecieć, w dupe 1k. Oszustwo graczy, dla zysku tylko. I co ja mam z tym zrobić teraz ?

Opublikowano

NIE POLECAM.

Wymieniłem eq na innym serwerze za smsy na turisas, patrze szkaty ripera opisz "że lecą z niej bronie na 75" kupiłem 5 sztuk myślę, że jakaś truta poleci. Otwieram same stalki. WTF ?

Bronie na 75 miały lecieć, w dupe 1k. Oszustwo graczy, dla zysku tylko. I co ja mam z tym zrobić teraz ?

Teraz to dowaliłeś. Przecież wiadomo że nie tylko bronie 75 ze szkaty lecą...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...