Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turisas.pl[DEDYK][PL]

Avalansh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten serwer to ejdna wielka porażka. Życzę powodzenia wszystkim którzy na nim chcś grać...

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

• Odpowiedzi 611
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To dlaczego podpis jest taki ? Jasno napisane, że lecą bronie na 75.

I leca bronie na 75 z tej szkaty tylko nie zawsze neokidzie... z tej szkaty leca bronie na 75 i zbroje na 66, 61 lvl-.-i cos jeszcze chyba

Gram na Polskich serwerach Dedykowanych pod Nickiem: MadiCon

;)

Opublikowano

To dlaczego podpis jest taki ? Jasno napisane, że lecą bronie na 75.

a moze pierw bys sobie podropil w grocie na setaou?

Opublikowano

NIE POLECAM.

Wymieniłem eq na innym serwerze za smsy na turisas, patrze szkaty ripera opisz "że lecą z niej bronie na 75" kupiłem 5 sztuk myślę, że jakaś truta poleci. Otwieram same stalki. WTF ?

Bronie na 75 miały lecieć, w dupe 1k. Oszustwo graczy, dla zysku tylko. I co ja mam z tym zrobić teraz ?

Jak takiemu czlowiekowi mozna dac Mentora , pierdoli od rzeczy i jeszcze sie kłóci. Naucz sie czytac ze zrozumieniem , wiadomo że lecą , ale nie ma na to 100% . Byś chciał żeby z kazdej szkaty truta leciala.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Ja się nie kłócę, czytam tak jak jest napisane. Jasno jest napisane, że lecą z niej bronie na 75 poziom, dlatego z tego aspektu moje oburzenie. Zwłaszcza, najgorsze jest to, że pytałem się actrosa na ts, czy aby na pewno lecą same bronie na 75 ? On zobaczył w isie i jednogłośnie powiedział - że tak.. Także, w tym jest to oszustwo.

Koniec już tej dyskusji. Do niczego ona nie prowadzi.

Opublikowano

Ja poczekam jeszcze 1 tydzień. Jak będzie chodził zagram.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Serwer pod is , Admini mówili , że wkrótce wprowadzą do is bronie , NIE POLECAM

Heh? Żadne bronie do is nie będą wprowadzane.

Serwer nie jest pod is, wszystko co jest w is można zdobyć w grze.

Opublikowano

Nie prawda

Heh? Żadne bronie do is nie będą wprowadzane.

Serwer nie jest pod is, wszystko co jest w is można zdobyć w grze.

Arcros ja cie znam .Nie chce sie klucic ale fryzy tylko w is w grze sie nie zdobyc.
Opublikowano

Nie prawda

Arcros ja cie znam .Nie chce sie klucic ale fryzy tylko w is w grze sie nie zdobyc.

Oj mój błąd nie zauważyłem, ale serwer musi na czymś zarabiać aby stał chyba nie ^^ ?

Pozdrawiam i zapraszam.

Opublikowano

Nie prawda

Fryzury w IS są na każdym prywatnym serwerze i nikt nie ma nic do tego faktu. Maszyny nie spadają z nieba, tym bardziej takiej jakości. Nikt nie będzie siedział 24/7, aby umilić wam grę nic z tego nie mając.

sygnaturac.png
Opublikowano

Ja się nie kłócę, czytam tak jak jest napisane. Jasno jest napisane, że lecą z niej bronie na 75 poziom, dlatego z tego aspektu moje oburzenie. Zwłaszcza, najgorsze jest to, że pytałem się actrosa na ts, czy aby na pewno lecą same bronie na 75 ? On zobaczył w isie i jednogłośnie powiedział - że tak.. Także, w tym jest to oszustwo.

Koniec już tej dyskusji. Do niczego ona nie prowadzi.

I tutaj wbija do gry tzw. ''zdrowe myslenie'' . Trzeba by bylo troche pomyslec, ja bym w cos takiego nie uwierzył . Zachowałeś się jak dziecko , które po uslyszeniu coś ciekawego dało się nabrać .

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

W 90% jestem starszy od was, więc o zachowaniu dziecka nie ma mowy.

Po prostu Arcros powiedział mi że tak lecą z niej bronie na 75, pytałem się kilka razy czy na pewno lecą same bronie, tak odpowiedział. To niby jak miałem się zachować jak dziecko i dać się nabrać.

I Arcros nie wal mi tutaj, że na ts wydawałem się normalny, a teraz nie. Nie poleciłem to oznacza że jestem nienormalny ? No heeej, poszło o tę sprawę co na ts się pytałem i wielkie halo.

Sam nie miałeś przekonującego głosu, ale tak mówiłeś że na pewno lecą z niej same bronie. No proszę Cie..

Do wbicia 15 lvla, jest parę niepotrzebnych misji, który po prostu tylko zaśmiecają nam prawą stronę.

@btw. miał być koniec dyskusji.

Opublikowano

Każdy ma prawo do pomyłki, Artur to nie wikipedia, że pozjadał wszystkie rozumy i na każde zadane pytanie zna odpowiedź.

Tym bardziej, że to nie jest główny technik i niemożliwe byłoby wręcz, gdyby znał każdy nawet najmniejszy szczegół.

sygnaturac.png
Opublikowano

Taka prośba dla osób które otrzymały bana na Forum, grze oraz TeamSpeak . Team nie daje banów bo oh tak .. Każdy ban ma konkretne uzasadnienie . No jeżeli według was ten ban jest nie słuszny i macie mocne argumenty, które są uzasadnione macie możliwość odwołania od niego na naszym Forum. Pisanie nam na PW uwag typu : " Stracicie graczy " , " No weź , nie bądź taki/taka" , jest totalnie bezproduktywna . Za nachalność można otrzymać warma bądź bana .. Zapraszam do gry jak i na Forum .

Opublikowano

Jest tutaj launcher??? Jrżeli jest to wejde i ocenie ~!! za lauchera dam like!!!

853051452970424392149.png

Opublikowano

Minotaur na arenie ma za dużą regeneracje hp, hity co 5 sek 8-20k ledwo co idzie go pokonać

Ja na 80 lvl go spokojnie daje rade ubic, wiec nie jest tak zle. Zrob dobre eq, roski i dasz rade.

Opublikowano

Minotaur na arenie ma za dużą regeneracje hp, hity co 5 sek 8-20k ledwo co idzie go pokonać

Jeżeli masz dobry ekwipunek to podołasz zadaniu.

Opublikowano

haha jak masz dobre eq to z łatwoscia go dedniesz musisz popracowac nad eq

po co skaczesz po prezentacjach serwerów na których nie grasz łosiu i posty nabijasz??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...