Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turisas.pl[DEDYK][PL]

Avalansh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mówiłem że to Tilian3 wszystko macie z niego i nawet sie nie wypierajcie bo widac na 1 rzut oka, a launchera robia zapewne tak dlugo ze wzgledu na to ze maja zajebiste umiejetnosci dlatego stawiaja na gotowcu.

Nie ośmieszaj się.. Launcher jest robiony tak długo by zmniejszyć jego wagę do minimum ale zachowując jego treściwość + testujemy na bieżąco .. Żeby nie było marudzenie , że coś nie styka..

• Odpowiedzi 611
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Acros coś w ciulki wkrecasz

wczoraj mowiles ze juz wrzucasz latke

przedchwila ze sprawdzasz a teraz ze musisz zrobic na oddzielnych plikach

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Dobra dosyć . Piszecie w kółko to samo że to pliki tiliana . Wy się jakoś dowarotściujecie się tym że to napiszecie ? Fakt może i jest podobny , ale przestańcie pisać cały czas to samo. Tu chodzi o serwer czy ma bugi i czy w ogóle da się grać , a nie jakieś powalone pliki . Ogarnijcie się .

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

ok łapcie, chciałem zrobić jak najwięcej by ważyło jak najmniej ale skoro chcecie grac na wersji mega demo to proszę ;p

http://speedy.sh/nt7...as-Launcher.rar

https://www.virustotal.com/file/253d30b12c3d872f0c21aa28b3b226dbd1059c575a1142a9b511e895104e3456/analysis/1336223279/

Serdecznie zapraszam na najlepszy serwer metin2:

cooltext689816537.png

Kliknij w obrazek wyżej !

-------------------------------------------------------------

TeamSpeak3 : turisas.pl

ZAPRASZAM WSZYSTKICH GRACZY !! DZIENNIE 600 OSÓB ONLINE, MIŁA ATMOSFERA, TEAM DOSTĘPNY 24/7 NA TS3. M1 PEŁNE W SKLEPACH, NIKT SIĘ U NAS NIE NUDZI

:) SERDECZNIE ZAPRASZAM.

ADRES STRONY : www.turisas.pl

Opublikowano

Dobra dosyć . Piszecie w kółko to samo że to pliki tiliana . Wy się jakoś dowarotściujecie się tym że to napiszecie ? Fakt może i jest podobny , ale przestańcie pisać cały czas to samo. Tu chodzi o serwer czy ma bugi i czy w ogóle da się grać , a nie jakieś powalone pliki . Ogarnijcie się .

No tak ale skoro wiadomo jakie pliki to wiadomo jakie sa bugi;)

gallery01843468.png
Opublikowano

" Z ust mi to wyjąłeś " . Dokładnie . Tu nie ma żądnych bugów , to nie są pliki Tiliana .. A jeżeli nawet jest bug od razu jest poprawiony .. Doskonały przykład z bugiem na yang ( wczoraj )

Ps. Nie ma żadnych bugów .

Opublikowano

Ściągnąłem clienta, przy końcu rozpakowywania pokazuje mi się błąd CRC w Turisas\pack\Sound.eix. Plik jest uszkodzony. Po naciśnięciu ikonki Metin2 wyskakuje błąd patchconfig.cfg 'Dosyasi Bulunamiyor!' a po kliknięciu w metin2client 'Nie można uruchomić programu, ponieważ na komputerze nie znaleziono SpeedTreeRT.dll.' Co robić?

Opublikowano

name="keywords" content="Turisas,free,private,prywatny,server,serwer,Metin2,mt2,metek,metek2,metin,mt,yt,yt2,yitian,yitian2,heveanly sword,2"

Co Tam Robi Yitian ??

giphy.gif

Opublikowano

Brak skanu.

launcher jak komus tamten wywala blad

Serdecznie zapraszam na najlepszy serwer metin2:

cooltext689816537.png

Kliknij w obrazek wyżej !

-------------------------------------------------------------

TeamSpeak3 : turisas.pl

ZAPRASZAM WSZYSTKICH GRACZY !! DZIENNIE 600 OSÓB ONLINE, MIŁA ATMOSFERA, TEAM DOSTĘPNY 24/7 NA TS3. M1 PEŁNE W SKLEPACH, NIKT SIĘ U NAS NIE NUDZI

:) SERDECZNIE ZAPRASZAM.

ADRES STRONY : www.turisas.pl

Opublikowano

A ja się nie mogę teleportować bo pokazuje się wszędzie czarny ekran tak samo przy zmienianiu postaci i wylogowaniu.Jak chce zmienić ch to musze wyjść z gry.

A poza tym nie moge być nigdzie indziej tylko w m1...

Ściągnąłem clienta, przy końcu rozpakowywania pokazuje mi się błąd CRC w Turisas\pack\Sound.eix. Plik jest uszkodzony. Po naciśnięciu ikonki Metin2 wyskakuje błąd patchconfig.cfg 'Dosyasi Bulunamiyor!' a po kliknięciu w metin2client 'Nie można uruchomić programu, ponieważ na komputerze nie znaleziono SpeedTreeRT.dll.' Co robić?

A co do tego to nie masz pełnego klienta.Sćiągłem go dzisiaj rano i to samo miałem.

Wczoraj rano ściągłem i na tamtym gram^^

Opublikowano

Wczoraj wystartowal i juz 91 lvl w topce ? Ktory wbije przez 12 h ?

Expi się szybko i przyjemnie, gorzej z dropem yang.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...