Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turisas.pl[DEDYK][PL]

Avalansh

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 611
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

aa no to nie gra za dużo osób ;(

550 graczy online kilkanaście godzin po starcie do dla Ciebie mało? Obecnie co dzień / dwa dni startuje coś nowego, dlatego na nowo-powstałych serwerach nie gra tyle osób co na tych starszych serwerach.

sygnaturac.png
Opublikowano

Arcros odbuguj misje na 75lv u soen hae, chcialem isc na gladiatora i nie dropia wgl te diamenty z plomieni.

Naprawcie to to wejde. bo tak nuda

wkif7r.jpg

Jak to nie regulaminowana? pozdro

Opublikowano

Arcros odbuguj misje na 75lv u soen hae, chcialem isc na gladiatora i nie dropia wgl te diamenty z plomieni.

Naprawcie to to wejde. bo tak nuda

wkif7r.jpg

Opublikowano

btw jest bug na 3stronnym cięciu oraz brak możliwości zresetowania 6tego skilla u wojownika i ninjy.

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Udział w IDOLU bierze około 80 osób !

Mam taką małą informację . Będę niedostępna przez cały tydzień i zastępuje mnie [TSA]Dark .

Opublikowano

KIlka stron wcześniej ktoś zamieścił oryginał. Myślisz że ktoś byłby tak głupi żeby navi na wołaj pokazywać ?

Opublikowano

Gram na tym serwerze i zastanawiam się czy jest sens. Niby misje i questy są spoko a drop nie za trudny i nie za łatwy, jednak od razu zauważyłem ze kamienie duchowe zrobione są pod isi. Rozbiłem co najmniej 100 metinów w przedziale 15/65 lev i jedyne co dropło to jeden kd+5, zmianki i wzmocnienie przedmiotów plus 12 małzy. Niby kamienie dropic maja z każdego metina z jakąś procentową szansa, ja mam jednak wrażenie że jest ona tak znikoma że szkoda grac na serwerze. Na Forum ludzie pisza to samo o kamieniach duchowych co ja tutaj więc jest w tym ziarenko prawdy. Wspomnę jeszcze że grając dzisiaj był bonus 50% dropu i yangów. 95% wbitych skilli na P to kamienie duchowe z isi. To tyle na temat mojej opinii z serwera.

Opublikowano

u mnie ta sama sytuacja, dropnac kamien graniczy z cudem nawet jak dali 50 % dropu, klient usunięty, i dziekuje za gre, to ma byc zabawa a nie, juz na pl przy tych metinach co tu rozbilem mialbym min 5 kd, a na priwie to powinno ich byc 50, juz lepiej pomeczyc sie na pl i zarobic troche zł

Opublikowano

Acros i znów kłamiesz ludzi.. kilka questów ? cały folder Quest jest z Tiliana .. nawet Misja Kraina Turisas masz z Tiliana więc po co tak kłamiesz tych ludzi..

Ps :

Pisałem z Lourtem na Pw.. i on nie prowadzi żadnego SpiritMT2.. więc po co okłamujesz ludzi?

Client oraz Questy , nie wiem czy Pliki serwerowe też nie są z Tiliana

Ale Folder quest, Client napewno

I skończ już tak kłamać !!!!!!!!!

Opublikowano

Acros go.. sprawdzales.

Ciula dropi.. mam 75 1h na plomieniach i 0.

I co mam dropic 5h do misji przedmioty? smieszne. na pl w 15min to zrobic idzie.

wkif7r.jpg

Opublikowano

cos mi sie wydaje ze to serwer administracji uwczesnego valarima wiec odrazu podziekuje

tak teraz jestem juz pewien:) bewnie ciagle serwer off hm?^^

pozdrowienia dla lamek z Bornow:*

Opublikowano

Ciekawe dodatki.

Czy to prawda co pisze na stronie ?

Że graczy online "0"?

Serwer jest niby ON

//Mamy od tego dział.

Opublikowano

W godzinę nadropiłem (zrobiłem) 2 krwiste, więc nie piszcie, że nie lecą przedmioty na questa !.

Co do graczy online to spokojnie 600 + (W niedzielę popołudniu GM pisał), przy czym nie brakuje sklepów w m1.

96 % brrrrrrr......

Opublikowano

no niestety tak jest z metkow 90 raz na 50 moze kamol poleci tak to same malze i poty

KentTaczDys aka Hejter

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...