Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turisas.pl[DEDYK][PL]

Avalansh

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 611
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie dziala mi ts wasz

Turisas

.

pl

Wejdz na strone główna, zakladka ts, jest ip. Nie podam bo nie mozna.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

dziś rano wysłałem tiketa i do teraz nie mam odpowiedź.rozumiem macie dużo roboty ale powinna być odpowiedzialna za to jakąś osoba, bo to kabaret jakiś jest

Opublikowano

dziś rano wysłałem tiketa i do teraz nie mam odpowiedź.rozumiem macie dużo roboty ale powinna być odpowiedzialna za to jakąś osoba, bo to kabaret jakiś jest

z tego co wiem to team dzisiaj cały dzień poprawiał bugi itp do teraz, i dziś w nocy ma być konserwacja

Opublikowano

na tickety odpowiedzi są do 48h.

Serdecznie zapraszam na najlepszy serwer metin2:

cooltext689816537.png

Kliknij w obrazek wyżej !

-------------------------------------------------------------

TeamSpeak3 : turisas.pl

ZAPRASZAM WSZYSTKICH GRACZY !! DZIENNIE 600 OSÓB ONLINE, MIŁA ATMOSFERA, TEAM DOSTĘPNY 24/7 NA TS3. M1 PEŁNE W SKLEPACH, NIKT SIĘ U NAS NIE NUDZI

:) SERDECZNIE ZAPRASZAM.

ADRES STRONY : www.turisas.pl

Opublikowano

TERAZ COS POWIEM OD SIEBIE PEWNA CIEKAWA HISTORIE I ODPOWIEDZ GM ERONTRON

wiec tak.dzisiaj okolo godziny 12 sellal konto gracz o nicku PoverFire za 30 zl doladowanie do Play.Postanowiłem zakupic to konto o godzinie okolo 13.wszystko ok i git do teraz.wchodzac o godzinie 21 wchodze na konto i nie ma mojego syrka stalki do sury i prawie 1kkk kasy.wchodze na ts i gadam z gm mowie ze ktos mnie okradl a on taki tekst.ty ukradles PoverFire wiec my skasowalismy ci itemy, i ja sie pytam gdzie tu kur... sprawiedliwosc.nie dosc ze ja nie mam itemow to mi jest wmawiane ze kogos okradlem.skad ja do kur.. mialem wiedziec ze to konto jest kradzione a konto sella jakis zlodziej.a gm nic kur.. jego zdanie jest najwazniejsze ja okradlem i koniec

NIE POLECAM SERWA, GM ZACHOWUJE SIE JAK DZIECKO.NIC NIE MOZNA POWIEDZIEC.KTOS MU NAPISZE ZE GO OKRADLI TO CI USUNIE ITEMY

Ja tego tak nie zostawie

pozdrawiam

PS. uwazajcie na zlodzieji w shinsoo mowie tu o Kyooto np on caly czas sprzedaje kradzione konta tak mi sie wydaje bo od niego kupilem dzis rano PoverFire

Opublikowano

TERAZ COS POWIEM OD SIEBIE PEWNA CIEKAWA HISTORIE I ODPOWIEDZ GM ERONTRON

wiec tak.dzisiaj okolo godziny 12 sellal konto gracz o nicku PoverFire za 30 zl doladowanie do Play.Postanowiłem zakupic to konto o godzinie okolo 13.wszystko ok i git do teraz.wchodzac o godzinie 21 wchodze na konto i nie ma mojego syrka stalki do sury i prawie 1kkk kasy.wchodze na ts i gadam z gm mowie ze ktos mnie okradl a on taki tekst.ty ukradles PoverFire wiec my skasowalismy ci itemy, i ja sie pytam gdzie tu kur... sprawiedliwosc.nie dosc ze ja nie mam itemow to mi jest wmawiane ze kogos okradlem.skad ja do kur.. mialem wiedziec ze to konto jest kradzione a konto sella jakis zlodziej.a gm nic kur.. jego zdanie jest najwazniejsze ja okradlem i koniec

NIE POLECAM SERWA, GM ZACHOWUJE SIE JAK DZIECKO.NIC NIE MOZNA POWIEDZIEC.KTOS MU NAPISZE ZE GO OKRADLI TO CI USUNIE ITEMY

Ja tego tak nie zostawie

pozdrawiam

PS. uwazajcie na zlodzieji w shinsoo mowie tu o Kyooto np on caly czas sprzedaje kradzione konta tak mi sie wydaje bo od niego kupilem dzis rano PoverFire

Logi ze strony wskazują na to że z Twojego adresu ip zostało wczoraj zmienione hasło do okradzionego konta, dziękuje za reklamę, niech każdy widzi że team zajmuje się graczami a nie jak na innych serwerach ma na nich wyrąbane i staramy się w miarę możliwości odzyskać skradzione rzeczy.

Oczywiscie jak ktoś nas w miarę szybko o tym poinformuje a nie tak jak Pan Sobislaw po 5 dniach.

zapraszam wszystkich, graczy coraz więcej

cooltext689816537.png

ZAPRASZAM WSZYSTKICH GRACZY !! DZIENNIE 600 OSÓB ONLINE, MIŁA ATMOSFERA, TEAM DOSTĘPNY 24/7 NA TS3. M1 PEŁNE W SKLEPACH, NIKT SIĘ U NAS NIE NUDZI

Opublikowano

Wiadomość Zostala Wyslana od razu po Ukradzionym Koncie,Nie moja wina ze masz taki refleks,Po za tym Wszedłem na ts,czekalem na cb kurwa parę godzin i cie nie bylo to bylo w piatek,Acros mowil zebym czekal czekalem i cie kurwa nie bylo więc nie pierdol ze 5 dni,Czekalem na odpowiedz ponad 3 dni,Potem napisałem znowu i Acros napisal,wszedlem na ts dogadalem sie z nim i powiedzial ze wszystko bedzie okej jak przyjdziesz,Czekam i cie kurwa nie bylo,Potem mialem wyjazd na Komunie 2 dniowy,Więc nie gadaj takich glupot,staram sie to w miarę ogarnąc grałem długo na koncie, i zmarnowałem czas, A Ga powinnen to zrozumieć ze w stresie i jak ktoś nerwowy jest to robi glupoty, Po za tym co ma tu Czas,Czas byl odpowiedni,nie moja wina ze cie nie było,do tego potem wjezdzasz ze sie nie da odzyskać Konta,A acros coś mi innego mowił jak i dekasia, więc nie pojmuję.

Q4iKmxa.gif

NOWA ODSŁONA METIN2

Opublikowano

Logi ze strony wskazują na to że z Twojego adresu ip zostało wczoraj zmienione hasło do okradzionego konta, dziękuje za reklamę, niech każdy widzi że team zajmuje się graczami a nie jak na innych serwerach ma na nich wyrąbane i staramy się w miarę możliwości odzyskać skradzione rzeczy.

Oczywiscie jak ktoś nas w miarę szybko o tym poinformuje a nie tak jak Pan Sobislaw po 5 dniach.

zapraszam wszystkich, graczy coraz więcej

proszę weź się nie ośmieszaj jak miałem mu wczoraj zmienić hasło jak dopiero dziś to konto kupiłem.coś się zepsuło to jakoś się trzeba tłumacZyć lepiej zwróćcie uwagę na gracza Kyooto to dziś od niego kupiłem to konto PoverFire a gosciu ciągle gada ze kończy grę a po 2-3 h znów sprzedaje konta z całym pro eq +9.lepiej sprawdź jego logi, a nie mi dostaje po dupie za coś czego nie zrobiłem

Opublikowano

Ludzie grają tutaj bo nie ma innego nowego i dobrze rozbudowanego serwera. Ja nie polecam tego serwera.Dlaczego? Serwer nie jest taki jak miał być, wszystko miało być dopracowane, idealne, po sobie wiem że rzeczy idealnych nie ma ale są puste obietnice.

Pszerfa.          i'm back

Opublikowano

cubaz, z tego co widzę to ty kupiłeś kradzione konto i to było twoją głupotą, powinieneś winić siebie i kogoś kto ci sprzedał to konto.

Opublikowano

cubaz, z tego co widzę to ty kupiłeś kradzione konto i to było twoją głupotą, powinieneś winić siebie i kogoś kto ci sprzedał to konto.

no tak ale dlaczego ja mam cierpiec przez to? stracilem wszystko co mialem a zobowiazalem sie ze moge oddac kazdy itemek tego goscia bo mam na 2 postaci .no ale widac ze tutaj administracja uwaza mnie za zlodzieja, no nic z serwerem sie pozegnam

Opublikowano

dlaczego na stronce licznik wskazuje zero przy logach on? moze ktos zarzucic link do 4um tego serva? z gory dzieki

licznik jest chwilowo wyłączony ponieważ strona jest na innym hostingu niż gra i były z nim pewne problemy, wczoraj ok. godziny 17 było 720 osób online.

forum naszego serwera www.turisas.pl/forum

zapraszam wszystkich do grania

cooltext689816537.png

Opublikowano

Witam chce wam przedstawic ze ten server to gówno ( gg jesli chcecie haslo do bazy:) 41600541 :

http://imageshack.us...0514213540.jpg/

ale z ciebie haker wow, zrob screena jak sa ludzie np w m1 i masz tego pro elo gm ^^ podaj publicznie haslo skoro takim jestes hakerem ;p

zapraszam na serwer

cooltext689816537.png

Opublikowano

Może ktoś napisze poradnik dla [GA]Erontrona, który nie odróżnia tsa od skypa... I tak wgl. po raz kolejny odradzam gry na tym serwerze, ban na IP leci za nic...

ODRADZAM GRY!

Opublikowano

Gdzie respią się metki na 95 level? Słyszałem że w av1 ale nie wiem gdzie. Byłbym wdzięczny, gdyby ktoś napisał ^.^

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Może ktoś napisze poradnik dla [GA]Erontrona, który nie odróżnia tsa od skypa... I tak wgl. po raz kolejny odradzam gry na tym serwerze, ban na IP leci za nic...

ODRADZAM GRY!

Haha kolejne bajeczki. Nie wydaje mi się żeby człowiek, który postawił tak zajebisty serwer nie wiedział co to skype. Już skończcie oczerniać serwer. Wracajcie na balmorke do swojego "miszcza" fubu albo inny shit. Serwer mega bomba, prawie 1k graczy, miła atmosfera, 0 bugów, gra się naprawde przyjemnie. Serdecznie zapraszam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...