Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turisas.pl[DEDYK][PL]

Avalansh

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 611
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam 1 propozycje;p moze jakis event na dzien dziecka? jakis exp albo metki tak jak ostatnio;p przemyslcie to ale juz malo czasu....

Opublikowano

mam 1 propozycje;p moze jakis event na dzien dziecka? jakis exp albo metki tak jak ostatnio;p przemyslcie to ale juz malo czasu....

Spokojnie , event będzie.

Opublikowano

no cóż zagrałem i powiem tyle

1. serwer tylko dla ludzi (dzieci z kasą) nie masz kasy? nie masz co marzyć o byciu pro

2.Mnóstwo dzieciaków ksujących bez przyczyny i nie dość tego jadących na modzie (w większości wypadków Ci korzystający z ISa

przykład: gość 58 lvl ksujący w v2, używający moda i mający wszstkie skille na P (nie mówcie że zmyślam bo dropnięcie kamyka jest trudne i nie wierze ze gość wbijał te 3 skille calymi dniami a tak jak ktoś wcześniej pisał administracja pewnie zostawi go w spokoju

Nie polecam

Opublikowano

gdzie dropi piasek kwarcowy? bo nie widze zeby bylo napisan gdzie.w ogole mozna byloby podac spic co i gdzie dropi...

edit:

zrobilem kolce na 85 lvl i nie moge dodac przetopow.mam dodane 3 sloty i jak chce wlozyc przetop krysztalu to pisze uzyj diamentu aby uzyskac kieszen.wiec nie da sie dodac przetopow?

Opublikowano

gdzie dropi piasek kwarcowy? bo nie widze zeby bylo napisan gdzie.w ogole mozna byloby podac spic co i gdzie dropi...

edit:

zrobilem kolce na 85 lvl i nie moge dodac przetopow.mam dodane 3 sloty i jak chce wlozyc przetop krysztalu to pisze uzyj diamentu aby uzyskac kieszen.wiec nie da sie dodac przetopow?

Piasek dropi na wężowym polu, przetopy niedługo będzie można wkładać.

Dziś w nocy aktualizacja w celu urozmaicenia gry i poprawek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...