Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turisas.pl[DEDYK][PL]

Avalansh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytać się można . Kłamać , i zgrywać cwaniaka nie warto. =\ Za to dostałeś bana .

Klamalem? Buty wiatru za 500 yang sa. moze kogos nie stac? za 2 konto zeby przelozyc jest ban bo multi konto

Cwaniaka? nigdy nie zgrywam

dostalem perma za to? Ha ha ;D

prosze o unbana poraz ostatni

x

• Odpowiedzi 611
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Napisze jeszcze raz.

DieKasia.;D

Witam,Moje konto zostało okradzionę w całości, Niedawno dostałem wiadomośc od GM ze mam zbanowane Konto, i mam sprawdzić to na liście na turisas coś tam,Wchodze loguje się, Po chwili patrze ktoś mi wchodzi na konto, do tej pory nie mogę sie zalogować ani odzyskać konta,wszedłem na buffke i okazało sie zę to hakerzy, Pomyślalem ze to nie mogli być oni ponieważ na Czacie Pisali Kolorem Gm, i miał nick gm,więc nie wiem o co chodzi,Może nie byłem obeznany w tych tematach i np ze kolor da sie zmienic,Czy jest możliwość odzyskania Postaci z Gry i Ekwipunku?.

Q4iKmxa.gif

NOWA ODSŁONA METIN2

Opublikowano

Napisze jeszcze raz.

DieKasia.;D

Witam,Moje konto zostało okradzionę w całości, Niedawno dostałem wiadomośc od GM ze mam zbanowane Konto, i mam sprawdzić to na liście na turisas coś tam,Wchodze loguje się, Po chwili patrze ktoś mi wchodzi na konto, do tej pory nie mogę sie zalogować ani odzyskać konta,wszedłem na buffke i okazało sie zę to hakerzy, Pomyślalem ze to nie mogli być oni ponieważ na Czacie Pisali Kolorem Gm, i miał nick gm,więc nie wiem o co chodzi,Może nie byłem obeznany w tych tematach i np ze kolor da sie zmienic,Czy jest możliwość odzyskania Postaci z Gry i Ekwipunku?.

Owszem jest, zapraszamy na teamspeak.

Następnym razem pamiętaj, nie ma żadnej strony do odbanowania czy coś w tym stylu, oryginalna strona to jest Turisas.pl i tylko taka.

Wejdź na teamspeak i obgadamy co i jak.

Opublikowano

Napisze jeszcze raz.

DieKasia.;D

Na jakiej liście skoro na stronie nic nie ma ?

rlcn.jpg

Ktoś musiał się podszywać pod GM'a dał ci jakąś strone do wyłudzania passów i dałeś się nabrać.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Tak dałem sie nabrac ale wszystko wskazywalo na to ze byl to gm, i byl stres więc wszedlem,To byla strona inna szata jak w metin2.pl.

Q4iKmxa.gif

NOWA ODSŁONA METIN2

Opublikowano

Jeżeli macie jakie kol wiek problemy , wszelakiej maści wejdźcie na TeamSpeak, a pomoc nadejdzie momentalnie. Zapraszam również do gry .

Opublikowano

xPoY3b4nYx Ogarnij,siedziałem akurat na ts, i Napinaleś i obrażales, i przyznawaleś sie ze mialeś switcha,tyle na temat.

Wyp... Konski zwisie.

Q4iKmxa.gif

NOWA ODSŁONA METIN2

Opublikowano

Up- Idź hejtować do kolegów z gimbazy, do piasku albo na trzepak, bo myślę że tu Cię nikt nie daży sympatią, więc w imieniu wszystkch żegnam.

Ps. Idź pograć na Popmie i idź tworzyć Moda (hahahaha)

Opublikowano

Arcros poraz ostatni Proszę o unbana

Nie dostaniesz żadnego unbana, my sobie na żaden szantaż nie pozwolimy.

Dostałeś już wcześniej szanse i jak widać nie wykorzystałeś jej.

Trzeba było nie hejtować, obrażać, grozić.

Pozdrawiam, to na tyle unbana nie dostaniesz.

Opublikowano

Nie polecasz serwera bo dali ci bana,a jakas widzialem wczesniejsze komentarze,to pisales " zajebisty server " po zaa tym widze sygne z turisa wiec ogarnij dupe

Q4iKmxa.gif

NOWA ODSŁONA METIN2

Opublikowano

Poyebany, odnośnie cen w sygnaturce. Aż tak nisko administracja się nie ceni, unban kosztuje 150zł kochanieńki ^^

A tak na serio to żegnam z tego tematu hejterku :*

sygnaturac.png
Opublikowano

Ja jestem ciekaw, jak ten słaby serwer jeszcze nie padł. Jestem ciekaw ile potrzyma. Stawiam, że jeszcze 2/3 tygodnie...

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...