Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turisas.pl[DEDYK][PL]

Avalansh

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 611
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Omg @upy ludzie ogarnijcie, raporty już poleciały.

Przestańcie się kłócić bo przez takie coś zamykają tematy i warny się sypią.

Troszkę ogaru.

Opublikowano

Omg @upy ludzie ogarnijcie, raporty już poleciały.

Przestańcie się kłócić bo przez takie coś zamykają tematy i warny się sypią.

Troszkę ogaru.

Atlantis eq z navi... Gdyby mial eq z navi to by duzo zabieral HP, a np. mi zabiera tak malo ze mam 82lvl a nie moze mnioe zabic ;x

Opublikowano

Atlantis eq z navi... Gdyby mial eq z navi to by duzo zabieral HP, a np. mi zabiera tak malo ze mam 82lvl a nie moze mnioe zabic ;x

c6f9862c0021178aae5d000e9342815a.gif?1312307527

Co do serwera, to wątpie żeby ktoś mial eq z navi.. a za takie fałszywe ssy powinny byc bany i tyle ..

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Pierścionki zostaną ci zwrócone, nie dałem ci dlatego iż musiał bym ci zmienić hasła do konta.

A skontaktować się da, tylko po prostu wczoraj dużo rzeczy robiliśmy.

slub naprawiony a ja dalej nie mam pierscionkow? co z tego ze naprawiliscie bug? kolejnego esa mam slac na pierscionki? minelo okolo 30 godzin od momentu mojej rozmowy na ts z arcrosem,w ktorej powiedizal ze odda mi pierscionki na postac.wiec przypominem poraz kolejny: oddaj mi pierscienie na postac o loginie: Aneciak

Opublikowano

Serverinfo:

http://speedy.sh/AdYhW/serverinfo.py

Skan:

https://www.virustotal.com/url/4f773dd917851b4041c53af2e38f7b041629f9f12318491aae7ddfe79468f891/analysis/1336308605/

Opublikowano

To jest Tilian2.. i DieKasia.. nie pisz takich głupot.. dobrze nie wylizałaś tyłka Olkowi z Mexortisa.. to teraz liżesz dupe tu..

Questy oraz Client jest z Tiliana2 ..

Wgrali tylko gotowce..

Opublikowano

Witam - grałem i powiem tak można kur... cy dostać to jedziemy biolog co 1h wiec nim skończę oddawać zęby to ksiąg nie dropne ale zaraz ktoś napisze kto Ci broni zrobić dropa ok dropa na resztę rzeczy do biologa dropa na ulepszacze typu ogon węza z + ( powodzenia ) .Nie będę tutaj pisał ze drop dla poszczególnych misji jest tak ustawiony ze trzeba się napracować żeby zrobić -- trzeba korzystać z antyexpa ( jest pierścień u npc ). Chciałem sobie pograć na luzie nie kombinować jakie ulepszacze na co będę potrzebował nie można ustawić pereł jak ulepszacz ?? (tylko pereł ) . Co do wbijania skili owszem 1 ku na g , ale juz na P nie ma tak kolorowo ( nie pisać mi ze lecą z każdego mietka +10 lev różnicy i brak dropu )Powodzenia i nie czekam na dyskusje jest to moje zdanie i go nie zmienię nie podoba mi się, wiec nie gram .

528207_626962443993531_591618548_n.jpg

不要說與一個傻瓜,因為我第一次帶你自己的水平,然後擊敗了經驗豐富的

Opublikowano

Sporo osób ?! może z 50 max ;F

hah 50 osób? Ponad 50 osób to spokojnie w m11 stoi spokojnie na serwie gra 300osób+

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...