Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turisas.pl[DEDYK][PL]

Avalansh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jak miałem zareagować w momencie gdy nie potrafisz dokonać najprostszych czynności na tsie? To nie banuj a spytaj przykładowo Arcrosa gdyż on wie co robi...

• Odpowiedzi 611
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szczerze powiedziawszy, rzadko trafia się taki serwer, gdzie nie ma żadnych kłopotów + ludzie są ogarnięci. Widać, że administratorom zależy i nie mają gdzieś użytkowników.

Fajnie wszystko, polecam!

Możecie spotkać mnie pod nickiem Haapaj

Beztytulu_hsnqrqr.png

Opublikowano

Serwer w 100% polecam. Jest on bardzo stabilny, miło się na nim gra, żadnych bugów, administracja bardzo pomocna oraz wiele osób online.

Opublikowano

Mam problem mianowicie pobralem calego klienta i gdy chce uruchomic przez metin2client nic sie nie dzieje... mial ktos cos podobnego i poradzil sobie z tym?? prosze o pomoc

draenorsygn.png

Opublikowano

Witam otóż mam do sprzedania konto na owym serwerze postać ninje dagger posiada ona 95 lvl buffa 10% do 84 all skille s buff posiada również dowodzenie na s jeżeli ktoś jest zainteresowany prosze pisać na gg 8522758 tam pokazać moge itemy itd

2dtt01s.png
Opublikowano

Pomoze mi ktos w koncu ?

Mam problem mianowicie pobralem calego klienta i gdy chce uruchomic przez metin2client nic sie nie dzieje... mial ktos cos podobnego i poradzil sobie z tym?? prosze o pomoc
draenorsygn.png

Opublikowano

cześć. włącz grę przez metin2client.exe a nie updater albo metin2, patcher chwilowo został wyłączony aż do czasu naprawienia problemu.

fashion na serwerze w ciągu dnia gra ponad 600 osób, licznik został na jakiś czas wyłączony (problemy techniczne, oczekiwanie na nową stronkę)

tak wygląda u nas m1 z rana

0511123249.jpg

nom shopy bo ludzie są w szkole / pracy ^^ 9 graczy reszta shopy ^^ Pozdrawiam

Opublikowano

nom shopy bo ludzie są w szkole / pracy ^^ 9 graczy reszta shopy ^^ Pozdrawiam

wiem że Ci smutno że z Twojego serwera wyszła lipa i wypowiedziałem się na jego temat w dosyć krytyczny sposób, ale każdy gracz serwera jeżeli zobaczy Twój post to po prostu go wyśmieje.

zachęcam wszystkich do gry

Serdecznie zapraszam na najlepszy serwer metin2:

cooltext689816537.png

Kliknij w obrazek wyżej !

-------------------------------------------------------------

TeamSpeak3 : turisas.pl

ZAPRASZAM WSZYSTKICH GRACZY !! DZIENNIE 600 OSÓB ONLINE, MIŁA ATMOSFERA, TEAM DOSTĘPNY 24/7 NA TS3. M1 PEŁNE W SKLEPACH, NIKT SIĘ U NAS NIE NUDZI

:) SERDECZNIE ZAPRASZAM.

ADRES STRONY : www.turisas.pl

Opublikowano

jeżeli ktoś grał na tilianie i gra u nas to zauważy kolosalną różnice w funkcjonowaniu naszego serwera, braku "eq z navi" czy też faworyzowania graczy, nie wspominając tu już o tym że nasz serwer NIE PADA w porównaniu do tego o którym piszesz, tak więc wniosek nasuwa się sam - to co nas łączy z tym serwerem to jedynie kilka takich samych ikonek.

powiem ci tak poco się tłumaczysz ? ( tłumaczy się zawsze winny ) ^^

a tego navi nie jestem pewny Arcros lubi zarabiać na lewo ( to jego taki dorobek )

może dostępu do navi nie ma ale do /i 100% ze ma ;]

<haha> i ta twoja sygnaturka ZAPRASZAM WSZYSTKICH GRACZY !! DZIENNIE 600 OSÓB ONLINE jak mi pokażesz ss ze tyle na serwerze gra to cię po stopach pocałuje ( pewnie i tak ss nie dasz bo się skompromitujesz ^^ )

Opublikowano

a tego navi nie jestem pewny Arcros lubi zarabiać na lewo ( to jego taki dorobek )

<haha> i ta twoja sygnaturka ZAPRASZAM WSZYSTKICH GRACZY !! DZIENNIE 600 OSÓB ONLINE jak mi pokażesz ss ze tyle na serwerze gra to cię po stopach pocałuje ( pewnie i tak ss nie dasz bo się skompromitujesz ^^ )

600 osob spokojnie gra. W samym m1 niebieskich ok 100 graczy siedzi. Doliczyc inne krolestwa+ ludzie ktorzy expia i dropia to spokojnie nawet 600+ bedzie. Gdzie nie pojdziesz tam ludzie siedza. Metki, grota, dt zawsze ktos jest a jestem o roznych godzinach na serwie.

Opublikowano

ja pierdole, wyjdź, co ma kurwa zostawić taką opinie ? jakby się nie tłumaczył, to każdy pisal by że jest eq z navi, było już tak że ludzie podrabiali ss, i się wytłumaczył dlatego jest winny ? twoj tok myslenia jest debilny.

Jeden z najlepszych mediumów na pewno, a graczy lajtowo jest 550 +

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Jak dobrze wiecie :> wasz kochany ~ Arcros pisał że Lourt twórca Tiliana2 prowadzi SpiritMt2 :> dawał też link do tematu w którym jesno jest pokazane że Lourt został zbanowany

Temat :

http://www.mpcforum.pl/topic/623312-lourt-letrin/

Jak zapewne wiecie każdy użytkownik który został zbanowany na Mpc posiada w profilu "Banned" prawdziwy Lourt nie został zbanowany .. i nie prowadzi żadnego SpiritMT2.. pisałem z nim kilka dni temu.. i napisał mi że gdyby miał osobę od zabezpieczeń takich jak ma Balmora.. postawił by 2 serwer..

Na dzień dzisiejszy sprzedaje pliki oraz Clienta

Dowód :

Sprzedam pliki tiliana: [email protected] [Tylko PLN]

Dowód na to że Lourt nie został zbanowany i nie prowadzi SpiritMT2.:

Link do Profilu :

http://www.mpcforum.pl/user/394171-lourt/

Pawdziwy Lourt nie prowadzi żadnego serwera teraz.. mało tego wszystko to co piszę wam Arcros to kłamstwo...

Clienta oraz Questy mają z Tiliana..

Także co do eq z Navi także się nie zdziwie..

Kończąc tą wypowiedz.. :

Arcros od samego początku was oszukuje.. /oszukiwał !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...