Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turisas.pl[DEDYK][PL]

Avalansh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ściągnij od nowa clienta i wypakuj go do końca i odpal poprzez plik metin2client.

Ściągnałem grę jescze raz problem nie zniknał...

Szkoda, chyba sobie nie pogram...

• Odpowiedzi 611
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszam wszystkich na serwer, naprawdę nie jest ciężko.

Po 30 lvl'u kasa leci już lepiej i za spota na generałach dostajesz jakieś 100-200k.

Opublikowano

Ktore pobrać?

Wchodze na strone a tam jest Klient Mirror 1, 2, 3, 4 ..I ktore tu pobrac co?

Ja chce sobię tu pograć

k,NjM1NDYxMzcsNDU0OTYxMDQ=,f,PaigeOrbing4.gif
Opublikowano

kilka slow o serverze ktory mial byc najlepszym w tym roku na ktory wiele osob czekalo

drop hmm szczerze powiedziawszy to jest zerowy zeby nadropic cos do biologa czy chodzby glupiego jednego kamienia duchowego trzeba by siedziec kilka godzin ponad 100 rozbitych metkow dropkami i kontem glownym i tylko jeden kamien duchowy czy to nie jakas pomylka?? yang tez nie jest dopasowane do expa na 80 lvlu niewykonujac misji bedziemy mieli ok 10kk oczywiscie tylko expiac czyli starczy nam to na dodanie bonow i wmiare pozmienianie ich drop z metkow z rekawiaca zlodzieja czy bez niej jest taki sam czyli rekawica nie dziala testowalem narazie tyle jak cos jeszcze mi sie przypomni albo cos znajde w co watpie bo szkoda mi na ten server nerwow to napisze lub dam edita

edit perly na tarcze na 61 pogielo was??

xbjr.png

Opublikowano

Z tymi ulepszaczami to dla mnie przegiecie, bo na rzezcy z niskim lvl-em nei powinno być ulepszaczy, które dropić trzeba godzinami.

Jaki sens jest robienie misji u Yang Shina ponad 2h skoro dostaje się np. za Shurikeny 5 szybkosc ataku i 20 na zwierzeta?

Z przewodnikami tak samo lataja raz na miesiac.

Opublikowano

2xup zgadzam się , do tego przy 65% na strzały , 80 diabły , 40 miecze , 60kryta (z buffem ( buff 46%) ) 22 bloku , 20 luda , sura z czarowanym na P , zbroją G , strachem G , oraz roskami nawet polowy spota w av2 , pięknie pobugowane , aż nie możliwe do grania , ja dziękuje i zegnam się z tym serwerem .

Do 40lvl masa nie potrzebnych questow ( fakt parę jest które się opłaca robić) później co kilka lvl 1 quest

Zawiodłem się na serwerze .

// dla tych co graja tarcza smoka (61) nie ma żadnych ulepszaczy wiec śmiało wbijać na +9

<p>

Opublikowano

No to zaczynamy . Serwer od razu wpadł mi do gusty jak zobaczyłem system ulepszeń drop kasy , exp etc. Wyglądało jak zwykły medium/hard , Administracja według mnie totalne 0 . Totalna olewka graczy odezwie się tylko o 4 w nocy jak siedzi 5 osób a tak raczej nie powinno być . Upominałem się wielokrotnie o zwiększenie dropu pamiętników , shurikenów ( Yang-Shin ) dobra reset poleciał ale tego nie zauważyłem . Drop ogonów węża z + totalne dno, spędziłem na łucznikach 1.5h nic nie poleciało nawet halabrda itd. Dzięki wszystkim za grę było miło do pewnego czasu . Słyszałem , że opłaca się robić questy wychodzi się na + powodzenia zrobiłem praktycznie wszystkie no dobra miałem te 60kk a co mi z tego jak w topce już 90lvle . Serwer na 1 dzień (hard) drop ulepszaczy -50% niż na Polskim serwerze bez kitu jak na priwie można siedzieć całą noc na jakimś dropie przewodników / shurikenów . To by było na tyle pozdrawiam Nie ogara ~Arcros'a zmień to w pizdu bo nic ci nie wyjdzie z harda , raczej źle dopasowane wszystko . Pozdrawiam Br0

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@UP Licznik jest wyłączony

Licznik jest popsuty...

OtoJa123 jaką masz przeglądarke Mozille ?

- jak masz mozille zawsze bierz zapisz plik ,a nie Otworz ...

mam FireFoxa i brałam zapisz a nie otworz
k,NjM1NDYxMzcsNDU0OTYxMDQ=,f,PaigeOrbing4.gif
Opublikowano

"

WonderS"

Placz chlopaczka ponieważ nie odpisal mu admin, myslisz ze bedzie mial czas ci odpisac,nie truj dupy kazdemu.

Serwer bardzo dobry Polecam.

Q4iKmxa.gif

NOWA ODSŁONA METIN2

Opublikowano

Serwer godny uwagi

Proszę o launchera albo autopatchera

Zbyt wysoka sygna. Maksymalnie 200px.

Coming

Opublikowano

Client mi się nie chce ściągnąć nie wiem czemu, a na luncherze nie widać konia, itemkow i npc zrobicie coś z tym?

Opublikowano

5 bon is ... grałem fajny serw ale nie bd grał bo bez 5 bonu to lipa :< Bd męczył się wbić do stalki hp i 3x15 a potem kupie 5 bon i jakiś syf wejdzie pozdro nie bd grał ... jeśli 5 bon wprowadzą do npc zagram :>

Opublikowano

Kamdaro, nie dlatego czytac sie naucz pacanie.

Od pacanów mnie nie wyzywaj bo edytować post na co innego to każdy głupi potrafi a pisałeś że nie zagrasz bo OX od 25...

daj ktos ss z OX

Opublikowano

Prezentacja bardzo mi się spodobała. Serwer aktualnie się ściąga i jeszcze dziś zagram na serwie. Zamierzam grać w shinsoo i mam pytanko do grającyh już - ile kosztuje ten marmur u handlarki?

Opublikowano

Prezentacja bardzo mi się spodobała. Serwer aktualnie się ściąga i jeszcze dziś zagram na serwie. Zamierzam grać w shinsoo i mam pytanko do grającyh już - ile kosztuje ten marmur u handlarki?

jezeli chodzi Ci o marmur poli to 250k

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...