Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turisas.pl[DEDYK][PL]

Avalansh

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 611
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

sa rosy na magie w sklepie i za jedna z misji dostajesz 10 na magie. dodaj do tego notki.... wiec moim zdaniem nie ma sensu grac ani healerem ani bm..

Opublikowano

Proponuje zmienić wam serwer na NEXANITY - Lepsza jakość gry!

ten serwer to wielkie "dno"

20 graczy z Shinso lata z eq od DieKasia^^ w tym ja i moi koledzy ;]

NEXANITY - to serwer dla was !! nie przegapcie Startu jutro o 18.00 WARTOOOO!O!O!!O!O!O!O!O!O!O!O!O!!O!O!O

Ja na Nexanity mam zamowione eq z navi za 100 zł, bo moj kolega ma tam Gm. Jesli ktos chce tez to pisac, do mnie na pW

Opublikowano

Ja na Nexanity mam zamowione eq z navi za 100 zł, bo moj kolega ma tam Gm. Jesli ktos chce tez to pisac, do mnie na pW

hahaha nie osmieszaj sie... sprawdzalem na PW administracje i napisali ze nie sprzedaja itemow, leveli bo ich serwer straci popularnosc i inne tego typu ...

e84026c7f5e6bcf5e94591e.png

Opublikowano

Proponuje zmienić wam serwer na NEXANITY - Lepsza jakość gry!

ten serwer to wielkie "dno"

20 graczy z Shinso lata z eq od DieKasia^^ w tym ja i moi koledzy ;]

NEXANITY - to serwer dla was !! nie przegapcie Startu jutro o 18.00 WARTOOOO!O!O!!O!O!O!O!O!O!O!O!O!!O!O!O

Kolego nie wiem czy zauważyłeś, że serwer który polecasz nawet nie wystartował. Start już był przekładany, administarcja okłamuje graczy, a ty latasz po tematach jak ich sucz i reklamujesz serwer. Idz wykup reklame albo rób prezki na innych forach, a niep samujesz w temacie innego serwera. Zobaczymy jutro czy wogóle ten serwer wypali, bo kolorowych zapowiedzi było na tym forum bardzo dużo.

A jeśli ktoś jes mądry to zagra na pewnym, stabilnym serwerze jakim jest właśnie Turisas, i nię będzie czekał na jakiś niepewny serwek..

Opublikowano

oplaca sie grac ? chodzi mi o odpowiedz graczy tego serwa a nie reklamujacej konkurencji

Pewnie że się opłaca. Admini nie olewaja graczy.Dosc czesto jakis ox lub bonus expa lub dropu. Wiadomo na poczatku jescze musza dopracowac go w 100%, ale wydaje mi sie ze na tym serwerze bedzie goscilo ok 1000+ graczy, bo juz dawno tak dobry,stabilny i odbugowany serwer nie wyszedl

Opublikowano

oplaca sie grac ? chodzi mi o odpowiedz graczy tego serwa a nie reklamujacej konkurencji

Owszem opłaca się grać jest sporo graczy i dobrze się gra.

Dziś jest event OX:

bez linków do for

Opublikowano

Bardzo polecam serwer, bardzo dużo graczy. Dawno nie grałem na takim serwerze. Pozdrawiam.

Zostanę sponsorem. Jeżeli potrzebujesz jakiegoś dofinansowania projektu a okaże się on ciekawy jestem w stanie zasponsorować część lub jego całość.

Opublikowano

Tak to chwalicie a nikt jeszcze nie zauważył, że bony u historyka to ściema, po otrzymaniu niby 5 na sura na zakładce bonów dalej jest 0.

Opublikowano

Tak to chwalicie a nikt jeszcze nie zauważył, że bony u historyka to ściema, po otrzymaniu niby 5 na sura na zakładce bonów dalej jest 0.

Po prostu w zakładce nie ma nic napisane.

Bon ogólnie działa.

Opublikowano

następne gówno Arcrosa ^^

jebane dziecko Is/u ^^

dziwie się ze tu gra te 300 online

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

Opublikowano

Serwer wydaje się być dobry,na razie wbiłem 68 i gra mi się nie nudzi:>

Opublikowano

Polecam bardzo serwer, ale niestety nie mam już czasu na bawienie się w prywatne serwery i chciałem napisać, że chętnie oddam eq (a nawet całą postać) pod surę za eq na polskim serwerze SOLAR (26).

Chętni, proszę o kontakt na gg: 8197286

Możecie spotkać mnie pod nickiem Haapaj

Beztytulu_hsnqrqr.png

Opublikowano

Z taką administracją chociażby serwer był najlepszy na świecie - nie warto grać. (Wnioskuje po wypowiedziach, obserwacjach oraz powyższym ssie). I nie. Nie zostałam zbanowana.

kE2ci.jpg?1

Opublikowano

Z taką administracją chociażby serwer był najlepszy na świecie - nie warto grać. (Wnioskuje po wypowiedziach, obserwacjach oraz powyższym ssie). I nie. Nie zostałam zbanowana.

Słuchaj jeśli miał bym to robić (ale tak nie jest i nie będzie) to jakim to debilem bym musiał być aby takie rzeczy przez GG załatwiać? No ludzie pomyślcie.

Jeśli ktoś mu wierzy to naprawdę nie wiem jaki to iloraz inteligencji musicie mieć. (bez obrazy)

Opublikowano

lol, wystarczy ustawić taki sam avatar i inny numer zapisać jako numer arcosa LOL

Nie mówię że podróba, mówię jak łatwo to zrobić.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Nie masz czego mnie uczyc i tutaj nie trzeba painta nawet używać, wystarczy założyć nowe gg ustawić taki avatar i zapisać kontakt jako twój numer..

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Proszę:

http://speedy.sh/vkf....pl-Luncher.rar

Lecz polecam ci pobrać całego clienta, na lucherze nie będziesz widział wszystkich rzeczy.

Acros czy to prawda ze na arenie na wszystkie bosy dziala bon na ludzi bo mam jescze 1 krwisty i nie wiem czy robic takie eq na ludzi??? A jak nie to czy dziala jakis na minotaura bo widze ze sa wyniki bardzo dobre to chyba jakis dzia co??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...