Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turisas.pl[DEDYK][PL]

Avalansh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakoś arcros twierdził że pare osób tak tylko pisze , a jakoś jest inaczej ten człowiek nie ma życia siedzi jak no life przed kompem.

Żałuje że się męczyłem o eq jak je straciłem przez cofke gry a nieudolny admin nie potrafi sprawdzić to w logach.

Serwer nie miał ani jednej cofki lvla/eq od samego początku ! był tylko backup questów 24h i nic nikomu nigdy z eq nie zniknęło przez serwer.

Serdecznie zapraszam na najlepszy serwer metin2:

cooltext689816537.png

Kliknij w obrazek wyżej !

-------------------------------------------------------------

TeamSpeak3 : turisas.pl

ZAPRASZAM WSZYSTKICH GRACZY !! DZIENNIE 600 OSÓB ONLINE, MIŁA ATMOSFERA, TEAM DOSTĘPNY 24/7 NA TS3. M1 PEŁNE W SKLEPACH, NIKT SIĘ U NAS NIE NUDZI

:) SERDECZNIE ZAPRASZAM.

ADRES STRONY : www.turisas.pl

• Odpowiedzi 611
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam. Tak jak napisał 6x up na serwie roi się od dzieci IS. Co 3 sklep to najczęściej perły , po min. 30 sztuk , które są dostępne w is , nie mówiąc już o szkatach bosów , które też tam zagościły :>

Opublikowano

Doszły mnie słuchy, że dzisiaj w nocy mają być wprowadzone nowe itemy.

Błagam was, nie dodawajcie kolejnego syfu na serwer, wszędzie są te hwangi ze zmienionymi kolorkami, masa broni paintowskich. Tak jak jest teraz, jest dobrze. Wprowadzić możecie jakieś nowe ciekawe misje, ale nie nowe itemy...

Masakra już z tymi itemami, zepsujecie tylko serwer na którym gra dużo ludzi.

Ja osobiście, jeśli wprowadzicie jakieś hwangi, bronie z painta, odchodzę.

Opublikowano

Tays zadał pytanie, dlaczego dostał bana, wszyscy czekamy na odpowiedź. Czyżby admin miał coś za uszami?; >

Opublikowano

Błagam was, nie dodawajcie kolejnego syfu na serwer, wszędzie są te hwangi ze zmienionymi kolorkami, masa broni paintowskich. Tak jak jest teraz, jest dobrze. Wprowadzić możecie jakieś nowe ciekawe misje, ale nie nowe itemy...

Nie nie, wprowadzamy to co jest w prezentacji.

Mam na myśli że będzie dało się ulepszać na białe hwangi po niebiańskich stalkach.

Opublikowano

zostaną aktywowane tylko i wyłącznie rzeczy które są w prezce, zbroja od 110 wygląda dosyć ładnie i raczej nie nazwałbym jej zbroją z painta.

Co do Pana Tays, to z tego co patrze ban jest za WH+SH, zapraszam na serwer ponownie, tym razem grając uczciwie.

pozdrawiam

cooltext689816537.png

ZAPRASZAM WSZYSTKICH GRACZY !! DZIENNIE 600 OSÓB ONLINE, MIŁA ATMOSFERA, TEAM DOSTĘPNY 24/7 NA TS3. M1 PEŁNE W SKLEPACH, NIKT SIĘ U NAS NIE NUDZI

Opublikowano

Mój drogi na starcie nexanity było 500 osób to po pierwsze, po drugie to jest prezentacja turisas nie nexanity.

A co do serwera Turisas polecam, serwer na dłuższy okres !

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

NIE POLECAM,ADMINISTRACJA OLEWA GRACZY, NIE UMIĄ ROZWIĄZAĆ PROBLEMOW, SERWER WYLĄCZNE ZE WZGLEDU NA IS,SAME BACHORY.

GOWNO.

Q4iKmxa.gif

NOWA ODSŁONA METIN2

Opublikowano

NIE POLECAM,ADMINISTRACJA OLEWA GRACZY, NIE UMIĄ ROZWIĄZAĆ PROBLEMOW, SERWER WYLĄCZNE ZE WZGLEDU NA IS,SAME BACHORY.

GOWNO.

o tak, 8h dziennie na ts do dyspozycji graczy to faktycznie, full olewka

rozwiazywac problemow to nie potrafimy jedynie zwiazanych z przemoca/patologia w domu wiec przykro mi ze nie potrafilem ci pomoc, jednego "bachora" mniej ^^

cooltext689816537.png

Opublikowano

GOWNO.

Co ci ten serwer zrobił? Jest lepszy od nexlity i płaczesz?

Ten serwer jest przynajmniej stabilny a nie co tamto gó*no o_0

Śmiech na sali.

Opublikowano

Czy ja coś wspomnialem o Nexanity,to jest temat o tym serwerze,Grałem tu dzien, okradli mnie zwrocilem sie do administracji,mieli oddac eq, pisałem z gm mowi ze oddadza all, pisze 10 raz posta o eq i nic,dlatego stwierdzam ze nie rozwiazujecie problemow,gadałem z tb i mowiles ze za pozno,i to mnie w chuj rozbawilo,potem napisalem posta i zamurowalo cie przez tydzien, i dalej na niego nie odpisales:)

Q4iKmxa.gif

NOWA ODSŁONA METIN2

Opublikowano

Aktualizacja prezentacji.

Prezentacja zostanie jeszcze zmodyfikowana / zmieniona.

Aktualizacje dodaje się edytując pierwszy post - a nie spamując.

A tak ogólnie co do serwera.

Trochę spedalony nowościami ...

za dużo tego ;//

Opublikowano

Yo . Gralem tu wbilem 90 lvl-e , paroma postaciami serwer sie nudzi . Pytanko jaki polecacie privek ?

//Nie prosimy o servery

Opublikowano

ale aktualnie nie dziala ten serwer

Poza tym i tak radziłbym zostać, ponieważ zostanie wprowadzona aktualizacja, przybędzie wielu graczy[reklama] oraz nastąpią malutkie zmiany w teamie ^^

sygnaturac.png
Opublikowano

Nie nie, wprowadzamy to co jest w prezentacji.

Mam na myśli że będzie dało się ulepszać na białe hwangi po niebiańskich stalkach.

zostaną aktywowane tylko i wyłącznie rzeczy które są w prezce, zbroja od 110 wygląda dosyć ładnie i raczej nie nazwałbym jej zbroją z painta.

Co do Pana Tays, to z tego co patrze ban jest za WH+SH, zapraszam na serwer ponownie, tym razem grając uczciwie.

pozdrawiam

Nie nie. Zepsujecie ten serwer tymi hwang - gównami. Nie są ładne i nie są brzydkie, ale są na każdym serwerze.. Tak jak jest teraz jest git, lepiej już misje wprowadzić, niż na siłe pchać nowe itemy.

Ja osobiście odejdę i wymienię eq na innym serwerze, jeśli zepsujecie ten serwer. Na pewno nie tylko ja.

Opublikowano

Nie nie. Zepsujecie ten serwer tymi hwang - gównami. Nie są ładne i nie są brzydkie, ale są na każdym serwerze.. Tak jak jest teraz jest git, lepiej już misje wprowadzić, niż na siłe pchać nowe itemy.

Ja osobiście odejdę i wymienię eq na innym serwerze, jeśli zepsujecie ten serwer. Na pewno nie tylko ja.

Zostanie wprowadzone tylko to co jest w prezentacji, iż nie wszystkie rzeczy są.

Opublikowano

Zagrał bym ale strona mi nie działa ;/

i nawet nie mam jak CLienta pobrać ;/

Strona działa poprawnie.

Link do clienta:

http://turisas.pl/download.php

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...