Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turisas.pl[DEDYK][PL]

Avalansh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam wszystkich 12 letnich napalonych dzieci Isu bez zycia realnego ktore ubostwiaja serwery ustawione pod IS na serwer Turisas . Na Serwerze dowodzi bardzo *mondry* Erontron ktory jest bardzo przystojny i pachnie tostami oraz Acros ktory robi bardzo dobre suchary . Na serwerze graja dzieci ktore karmia sie nawzajem spalonymi sucharami na Tsie oraz dzieci ktore nie umieja grac i expia na psach do 130levela . Pozdrafiam czolem wszystkich uszytkofnikow mpc forum , Kilower . PS : Lubie stoic na dachu i machac siusiakiem do jesiennych chmur tez tak macie ?

• Odpowiedzi 611
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ale co masz na myśli pisząc niektóre?

mianowicie o które dokładnie chodzi?

bo zastanawiam sie czy zaczynać grę a raczej nie przepadam za dropieniem kawałków klejnotów itp

niektore czyli te na stalki itp.

na stal juz od +4 musisz miec ulepszacze a sa chyba drogie, nie pamietam dokladnie ile kosztuja, ale ciezko dosyc dropnac np. ogon weza+.

i ogolenie od broni/zbroi od tych co sie perly zaczynaja chyba.

Opublikowano

Nie powiem, bo klimat jakiś na tym serwie jest.

Co do EQ z navii to może i nie ma, ale:

http://imageshack.us...0518224604.jpg/

Ta broń była wcześniej zamieszczana na tym forum, tyle, że w postaci trytona i z edytowanym z 8% szycia na 18%.

Nie ogarniam, jak można normalnie takie bony wsadzić? BTW śmiercio kupione dzisiaj przeze mnie za bagatela 1kkk.

Wcale to nie musi być navi, może to być po prostu zwykłe szczęście albo koleś długo przesiedział na bonus switcherze, kto wie.

Opublikowano

Za dużo piszę w tym temacie, no ale znowu mam coś do powiedzenia.

Dlaczego metki na mapce 100 są nieraz puste, a nieraz wylecą 4 rude perly i jakiś czarny lód, bo ja już tego nie ogarniam? I to bez 2x dropa taki drop,a na rękawicy dosłownie ZERO.

I ponownie apeluję ds. magów na Imji. Prosiłbym o zmiejszenie im HP, bo bić ich nie ma sensu jeśli ktoś nie ma dinozaura i hełmu z ISa ( ja jedynie dinozaura posiadam kupionego za yang. Fajna sprawa, 30% na potworki x). Albo dodać do nich jakiś specjalny drop, np ulepszacz do epików, bo z tego co biłem to futra i legendarne dropią z mobków co biją się w zwarciu... Tyle.

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Ty naprawdę chyba nigdy nie robiłeś serwera ..

Podpowiem Ci coś i weś to sobie do serca znawco za 10 który wgrywa gotowce z Tiliana2 , questy , Clienta..

INSERT INTO `item_proto` VALUES ('2', 'ŔÎĹͳ׼ųÎ070905-121713 ', 'Polska Wersja', '0', '0', '0', '1', '0', '0', '0', '', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '-1', '-1', '-1', '-1', '-1', '-1', '0', '0', '0');

Pomyśl znawno dlaczego masz zablokowaną możliwość wywalania yang? , dlaczego większość serwerów eventy robi na mapach które są przeznaczone do expa ? czyli na dolinie orków , na Górze sohan , na pustyni..

Ponieważ są to mapy przeznaczone do expa i występują na niej moby..

M1.. mapa główna na której przebywają gracze nie jest poświęcona dla eventów , spuszczania boosów .. metinów ..

Nawet taki nowicjusz jak Ty powinien wiedzieć że w m1 eventów się nie robi bo to buguje chanele od czego pada CHanel.. znawco za 10..

Ps : zrób coś swojego a nie gotowce powgrywałeś i cwaniakujesz.

Opublikowano

Podpowiem Ci coś i weś to sobie do serca znawco za 10 który wgrywa gotowce z Tiliana2 , questy , Clienta..

INSERT INTO `item_proto` VALUES ('2', 'ŔÎĹͳ׼ųÎ070905-121713 ', 'Polska Wersja', '0', '0', '0', '1', '0', '0', '0', '', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '-1', '-1', '-1', '-1', '-1', '-1', '0', '0', '0');

Pomyśl znawno dlaczego masz zablokowaną możliwość wywalania yang? , dlaczego większość serwerów eventy robi na mapach które są przeznaczone do expa ? czyli na dolinie orków , na Górze sohan , na pustyni..

M1.. mapa główna na której przebywają gracze nie jest poświęcona dla eventów , spuszczania boosów .. metinów ..

Nawet taki nowicjusz jak Ty powinien wiedzieć że w m1 eventów się nie robi bo to buguje chanele od czego pada CHanel.. znawco za 10..

huh?

Serdecznie zapraszam na najlepszy serwer metin2:

cooltext689816537.png

Kliknij w obrazek wyżej !

-------------------------------------------------------------

TeamSpeak3 : turisas.pl

ZAPRASZAM WSZYSTKICH GRACZY !! DZIENNIE 600 OSÓB ONLINE, MIŁA ATMOSFERA, TEAM DOSTĘPNY 24/7 NA TS3. M1 PEŁNE W SKLEPACH, NIKT SIĘ U NAS NIE NUDZI

:) SERDECZNIE ZAPRASZAM.

ADRES STRONY : www.turisas.pl

Opublikowano

To ma coś wspólnego z nami?

WTF?

Nawet nie wiem o co ci chodzi tak chaotycznie to napisałeś.

Opublikowano

Banujecie za darmo na ts;ie za obraze. testy bossów sie robi bez graczy tylko i wylacznie z GM widac. ze servera nie umiecie robic.. zamiast gracze przychodzic to odchodza. i te mierny walenie ze skila po 3k.. tylko hity tam sie licza zero zabawy na serverze nudno i monotonie. nie gram cu

Opublikowano

Turisas . ja dostalem bana na TS za nic perma i to od Ciebie a nie za zadne wh kolego. i to nei multi konta tylko ludzie normalni w przeciwienstwie do Ciebie.

Opublikowano

Turisas . ja dostalem bana na TS za nic perma i to od Ciebie a nie za zadne wh kolego. i to nei multi konta tylko ludzie normalni w przeciwienstwie do Ciebie.

Oj nie, nie dostałeś bana za nic.

Otrzymałeś słusznego bana za obrazę.

Opublikowano

Opłaca się rgać tu. ??? Bo widze teraz 0 graczy online jest ;xx

Przerwa techniczna

Serwer zostal wylaczony do 19 maja , 14:00

tcul.jpg

Opublikowano

Przerwa techniczna

Serwer zostal wylaczony do 19 maja , 14:00

i dlaczego klamiesz ? serwer jest online od daty startu, ani razu nie padł. Licznik na stronie jest wyłączony.

cooltext689816537.png

ZAPRASZAM WSZYSTKICH GRACZY !! DZIENNIE 600 OSÓB ONLINE, MIŁA ATMOSFERA, TEAM DOSTĘPNY 24/7 NA TS3. M1 PEŁNE W SKLEPACH, NIKT SIĘ U NAS NIE NUDZI

Opublikowano

Okez czyli ON. _ to wbijam Jest chociaż na serwie ze 1 k osób. ? :>

Opublikowano

Okez czyli ON. _ to wbijam Jest chociaż na serwie ze 1 k osób. ? :>

aktualnie 724

cooltext689816537.png

Opublikowano

To czemu połowa ludzi na ts gadała o eventach prywatnych.

Szkoda czasu grać na takim czymś , prosiłem ga o oddanie straconych itemów z ich strony olał sprawę , Jak by pliki były wasze to główny "technik" potrafił by naprawić błędy gry , a on tylko palił głupa bez sensu.

Opublikowano

To czemu połowa ludzi na ts gadała o eventach prywatnych.

Szkoda czasu grać na takim czymś , prosiłem ga o oddanie straconych itemów z ich strony olał sprawę , Jak by pliki były wasze to główny "technik" potrafił by naprawić błędy gry , a on tylko palił głupa bez sensu.

Gdybym ja ci powiedział że jestem królem świata i by potwierdziło to 10 osób to też byś uwierzył ?

Co do straconych itemków to regulamin mówi jasno:

&9 Kradzieże kont

-Team Turisas nie jest odpowiedzialny za żadne kradzieże.

-Administracja nie zwraca skradzionych, straconych itemów, yangów i kont.

-Kontami zamieniacie się na własną odpowiedzialność.

-Nie przypominamy haseł do kont i nie zmieniamy kodu usunięcia postaci.

Co do technika, dużo robi tylko po prostu nie pisze co zmienia/modyfikuje.

Opublikowano

No life kłania się czytanie ze zrozumieniem , przez waszą winę cofło mi itemy.

po 2 wmawiasz ludzią mętlik jak na całej hexali , szkoda słów na ciebie tylko szukasz jak "przychlast" by gdzieś dostać gm.

Opublikowano

@up kolego team jest tak ogarnięty że zbanują bez powodu Technik coś gada że potrafi a gówno się zna , a gdzie te nowości co obiecywali graczą?

Pewnie ci palnie miałeś wh

Opublikowano

Jakoś arcros twierdził że pare osób tak tylko pisze , a jakoś jest inaczej ten człowiek nie ma życia siedzi jak no life przed kompem.

Żałuje że się męczyłem o eq jak je straciłem przez cofke gry a nieudolny admin nie potrafi sprawdzić to w logach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...