Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turisas.pl[DEDYK][PL]

Avalansh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Acros czy to prawda ze na arenie na wszystkie bosy dziala bon na ludzi bo mam jescze 1 krwisty i nie wiem czy robic takie eq na ludzi??? A jak nie to czy dziala jakis na minotaura bo widze ze sa wyniki bardzo dobre to chyba jakis dzia co??

Na arenie bon na ludzi działa.

• Odpowiedzi 611
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Słuchaj jeśli miał bym to robić (ale tak nie jest i nie będzie) to jakim to debilem bym musiał być aby takie rzeczy przez GG załatwiać? No ludzie pomyślcie.

Jeśli ktoś mu wierzy to naprawdę nie wiem jaki to iloraz inteligencji musicie mieć. (bez obrazy)

Wiesz, sęk w tym, że Twoja składnia i interpunkcja z GG nie odbiega od tego, co piszesz w tutejszym temacie. Pisze się "miałbym". Dodam, że jestem osobą bezstronną, która z ciekawości przegląda ten temat.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dobra. Wbiłem dziś 100lvl, gdyż byłem po prostu ciekawy co na tej mapie na 100 jest. Wszystko fajnie, ładnie, ale...jakim kurwa prawem z 3/3 metków na 105 lvl NIE BYŁO ŻADNEGO DROPA na rękawicy? Nosz kurwa mać, gram bodym, nie ładuje kasy w IS, więc nie dość, że bez tego popierdolonego hełmu 30% na potwory męczyłem tam mobki + ta mapa laguje mi jak skurwysyn + magowie chuj go wie jakim cudem walą mi po 1500 jak im dobrze siądzie a mam full na strzały + 750defa ( z szycia za skurwysyna mi tyle nie mają prawa bić ) + tych magów jest tyle, że zanim zejde z konia i zaczne je bić to po prostu zdycham, a SPECJALNIE ZMIENIAŁEM BONY Z DIABŁOW NA MISTYKI+BLOK+UNIK STRZAŁ+ABS NA STRZAŁY & NNO i chuj bombki strzelił. Po prostu bodym tam nie ogarnę chociażbym się zesrał ( z buffem ofc ). Więc, jeśli wogóle będę miał ochotę jeszcze pograć, to będę zostawiał po prostu po sobie syf jak kiedyś w czerwonym lesie na PLu było z driadami, gdyż nie uśmiecha mi się bić kazdego maga po jakieś 5sekund -> strata czasu i nerwów.

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Dobra. Wbiłem dziś 100lvl, gdyż byłem po prostu ciekawy co na tej mapie na 100 jest. Wszystko fajnie, ładnie, ale...jakim kurwa prawem z 3/3 metków na 105 lvl NIE BYŁO ŻADNEGO DROPA na rękawicy? Nosz kurwa mać, gram bodym, nie ładuje kasy w IS, więc nie dość, że bez tego popierdolonego hełmu 30% na potwory męczyłem tam mobki + ta mapa laguje mi jak skurwysyn + magowie chuj go wie jakim cudem walą mi po 1500 jak im dobrze siądzie a mam full na strzały + 750defa ( z szycia za skurwysyna mi tyle nie mają prawa bić ) + tych magów jest tyle, że zanim zejde z konia i zaczne je bić to po prostu zdycham, a SPECJALNIE ZMIENIAŁEM BONY Z DIABŁOW NA MISTYKI+BLOK+UNIK STRZAŁ+ABS NA STRZAŁY & NNO i chuj bombki strzelił. Po prostu bodym tam nie ogarnę chociażbym się zesrał ( z buffem ofc ). Więc, jeśli wogóle będę miał ochotę jeszcze pograć, to będę zostawiał po prostu po sobie syf jak kiedyś w czerwonym lesie na PLu było z driadami, gdyż nie uśmiecha mi się bić kazdego maga po jakieś 5sekund -> strata czasu i nerwów.

Do tej mapy jest potrzebny buff i dobre eq, założę się że nie posiadasz jeszcze zbroi z niebiańskiej stali + ukończonych misji u biologa, są osoby które pokonują nawet spoty na środku mapy na 100 lvl.

Założenie było takie że 100 lvl wbijamy dosyć lajtowo a później już troszkę się trzeba pomęczyć, jaki to ma sens gdyby już dzisiaj każdy miał max. lvl ?

Na mapie warto się pomęczyć gdyż można na niej dropnąc stalki +5 i perły, co jest w cenie na serwerze.

Serwer się ciągle rozwija, graczy przybywa dlatego też polecam każdemu i zapraszam.

Serdecznie zapraszam na najlepszy serwer metin2:

cooltext689816537.png

Kliknij w obrazek wyżej !

-------------------------------------------------------------

TeamSpeak3 : turisas.pl

ZAPRASZAM WSZYSTKICH GRACZY !! DZIENNIE 600 OSÓB ONLINE, MIŁA ATMOSFERA, TEAM DOSTĘPNY 24/7 NA TS3. M1 PEŁNE W SKLEPACH, NIKT SIĘ U NAS NIE NUDZI

:) SERDECZNIE ZAPRASZAM.

ADRES STRONY : www.turisas.pl

Opublikowano

Jak zobaczyłem IS, a szczególnie jego ceny to skasowałem instalke.

Skorzystaj z siły Dinozaura zyskując 30% na potwory, 20% wiecej doswiadczenia i 40% szybkości poruszania się.

No nie no bez przesady ;] 2100 monet czyli trzeba wydać 30,75zł na 2600 monet.

Ulepszacze w tym te tanie jak perły i całkiem rzadkie, mounty, fryzury, przepustki, pd, rekawice, monety, "Pierscien dzieki ktoremu zyskasz bonus 3.000 HP, 20% szybkosci zaklec i 10% obrazen umiejetnosci na 200h."

No bez jaj...i UWAGA !!! ZWÓJ ZAMINY PROFY... NO CHYBA SIĘ ZRZYGAM...w okazyjnej cenie 23.37

Miałem zagrać ale nie zagram przez IS. rozumiem serwer musi się utrzymywać, a koleś musi coś zarobić

ale polak już taki zachłanny jest. Skoro na jednym ch jest 350ludzi+ to chyba spokojnie serwer się utrzyma bez

tego całego gówna. Poza pd, rekawica czy monetami ewentualnie przepustkami i pare ulepszaczy. A nie takie DOPALACZE,

że szok.

1352652199-U513235.png
Opublikowano

Do tej mapy jest potrzebny buff i dobre eq, założę się że nie posiadasz jeszcze zbroi z niebiańskiej stali + ukończonych misji u biologa, są osoby które pokonują nawet spoty na środku mapy na 100 lvl.

Założenie było takie że 100 lvl wbijamy dosyć lajtowo a później już troszkę się trzeba pomęczyć, jaki to ma sens gdyby już dzisiaj każdy miał max. lvl ?

Na mapie warto się pomęczyć gdyż można na niej dropnąc stalki +5 i perły, co jest w cenie na serwerze.

Serwer się ciągle rozwija, graczy przybywa dlatego też polecam każdemu i zapraszam.

Zakład aktualny?

http://imageshack.us...0518184509.jpg/

Biolog ukonczony, nawet po tej cofce z misjami notatki dobilem jeszcze raz.

Buffka 96lvl 61.1% blogo i pomoc ( o dziwo mogę ją tam zwarpować i lazić bez kicka ).

Nie chodzi mi o expa, bo to akurat odebrałem lajtowo, w końcu jak mówisz "trzeba się pomeczyć" .

Ale ten drop z metków + Ci magowie doprowadzają mnie tam do kurwicy i tyle.

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Uczeń
Opublikowano

Skorzystaj z siły Dinozaura zyskując 30% na potwory, 20% wiecej doswiadczenia i 40% szybkości poruszania się.

Ulepszacze w tym te tanie jak perły i całkiem rzadkie, mounty, fryzury, przepustki, pd, rekawice, monety, "Pierscien dzieki ktoremu zyskasz bonus 3.000 HP, 20% szybkosci zaklec i 10% obrazen umiejetnosci na 200h."

No bez jaj...i UWAGA !!! ZWÓJ ZAMINY PROFY... NO CHYBA SIĘ ZRZYGAM...w okazyjnej cenie 23.37

Miałem zagrać ale nie zagram przez IS. rozumiem serwer musi się utrzymywać, a koleś musi coś zarobić

ale polak już taki zachłanny jest. Skoro na jednym ch jest 350ludzi+ to chyba spokojnie serwer się utrzyma bez

tego całego gówna. Poza pd, rekawica czy monetami ewentualnie przepustkami i pare ulepszaczy. A nie takie DOPALACZE,

że szok.

Dzieki Twojej informacji rowniez rozlaczylem w polowie instalke;x

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@up propo ISa.

Istnieje taka postać o nicku zaczynającym się na " I " a kończącym na "mba", która, jak mówią legendy nie zarabiała kompletnie nic. Inni gracze po 2 dniach mieli może bojowego 9 jak ktoś przyfarcił, a ów "wojownik item-shopu" niebiańską i trytona 9 ;] "Chłopak umie grać", ta? Ciekawe. Oprócz areny gladiatorów to nie widziałem jeszcze NIGDY żeby coś ubił, bo po co. Nie zazdroszczę, więc współczuję, jak można wypieprzyć zaiste zacne ponad tysiąc złotych na priva w pierwsze 2 tygodnie gry? Żeby postać na rynku w swoim pro elo elo PLNowym EQ? ._. Nie wiem gdzie tu przyjemność czerpana z gry, ale widocznie dla tego Pana to już jest całkowity nałóg, wszystko żeby tylko innego zajebać w wirtualnej gierce i powyzywać od "pachołków", bo przyszedł Pan co najwięcej ugrał ;]

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Jedyny serwer jakiemu życzę powodzenia =) . Pozdrawia i zagrzewa do walki, konkurencja :>

56790073090842608341.png

Dołącz do społeczności najlepszego serwera Metin2 w Polsce

Przenieś mnie !

Opublikowano

że szok.

Czyli Twoim rozumowaniem poświęcam 10h dziennie na TS + w grze tylko po to by zarobić tyle by utrzymać serwer, tak ? mount na 200h jest możliwy do zdobycia w grze. Mało tego, właśnie zamówiłem stronę za 2,5tyś zł (za które mogłem kupić sobie jakąś fajną rzecz w RL) i na dniach będzie już gotowa, wszystko z pieniędzy z IS.

Serdecznie zapraszam na najlepszy serwer metin2:

cooltext689816537.png

Kliknij w obrazek wyżej !

-------------------------------------------------------------

TeamSpeak3 : turisas.pl

ZAPRASZAM WSZYSTKICH GRACZY !! DZIENNIE 600 OSÓB ONLINE, MIŁA ATMOSFERA, TEAM DOSTĘPNY 24/7 NA TS3. M1 PEŁNE W SKLEPACH, NIKT SIĘ U NAS NIE NUDZI

:) SERDECZNIE ZAPRASZAM.

ADRES STRONY : www.turisas.pl

Opublikowano

Drodzy użytkownicy !

Serdecznie zapraszam na serwer turisasmt2. Jest bardzo stabilny, miła atmosfera, a przede wszystkim rządzi [GA] Erontron, który jest bardzo sympatyczną osobą !

Opublikowano

Zapraszam wszystkich 12 letnich napalonych dzieci Isu bez zycia realnego ktore ubostwiaja serwery ustawione pod IS na serwer Turisas . Na Serwerze dowodzi bardzo *mondry* Erontron ktory jest bardzo przystojny i pachnie tostami oraz Acros ktory robi bardzo dobre suchary . Na serwerze graja dzieci ktore karmia sie nawzajem spalonymi sucharami na Tsie oraz dzieci ktore nie umieja grac i expia na psach do 130levela . Pozdrafiam czolem wszystkich uszytkofnikow mpc forum , Kilower .

Opublikowano

mam kilka pytań :

czy ulepszacze są wymagane jak na Pl`u?

za jakie konkretnie misje dostaje się punkty osiągnięć?

czy ktoś poza właścicielem serwera ma dostęp do Navi?

pozdro

Opublikowano

Zapraszam wszystkich 12 letnich napalonych dzieci Isu bez zycia realnego ktore ubostwiaja serwery ustawione pod IS na serwer Turisas . Na Serwerze dowodzi bardzo *mondry* Erontron ktory jest bardzo przystojny i pachnie tostami oraz Acros ktory robi bardzo dobre suchary . Na serwerze graja dzieci ktore karmia sie nawzajem spalonymi sucharami na Tsie oraz dzieci ktore nie umieja grac i expia na psach do 130levela . Pozdrafiam czolem wszystkich uszytkofnikow mpc forum , Kilower .

Edited_1.png

Opublikowano

ps. erontron kazal tak napisac

Opublikowano

Zapraszam wszystkich 12 letnich napalonych dzieci Isu bez zycia realnego ktore ubostwiaja serwery ustawione pod IS na serwer Turisas . Na Serwerze dowodzi bardzo *mondry* Erontron ktory jest bardzo przystojny i pachnie tostami oraz Acros ktory robi bardzo dobre suchary . Na serwerze graja dzieci ktore karmia sie nawzajem spalonymi sucharami na Tsie oraz dzieci ktore nie umieja grac i expia na psach do 130levela . Pozdrafiam czolem wszystkich uszytkofnikow mpc forum , Kilower . PS : Lubie stoic na dachu i machac siusiakiem do jesiennych chmur tez tak macie ?

Opublikowano

Polecam serwer .

Administrator rozmawia z graczami na TS .

Dobry kontakt , miła zabawa .

Dużo atrakcji na serwerze .

Biolog zmieniony co 1 sec do notatek .

POEZJA :>

ZASSYSAĆ I GRAĆ

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...