Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NeveriuS[Dedyk][PL][MEDIUM]

Pro100ST

Gracze  

1 080 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zamierzasz zagra? na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 669
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pro100, widzę że się korzysta z moich wrzutek na MPC. =))

Napisz mi na PW swój numer Gadu-Gadu, ważna sprawa!

Czekamy na start i clienta, który się zapewne tu pojawi.

Ten serwer jest dla mnie, jak by to powiedzieli: me gusta.

//2down: Twoja sprawa, chciałem zrobić reklamę z tego konta, bo serwer mi się spodobał... nie to nie, yo.

//3down: wyjaśniłbym ci coś, ale nie mam siły na to samo... każdy wie czemu cantrix2 padł. zrobiłem im prezkę, było 800 osób na starcie, a oni rozdali itemy. tyle.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

oj dzieciaczki dzieciaczki....jak mi ktoś pisze, że jak są ulepszacze to on ma to samo na Plu, to mnie krew zalewa....bo to jest populistyczne pier*olenie i tyle...ten serwer będzie się mega różnił od pla i każdy kto ma choć troszkę inteligencji o tym wie...

co do samego serwera->

każdy kto się troszke tutaj po mpc porusza wie 2 rzeczy

- że GA niedługo będzie miał więcej serwerów niz włosów na głowie..

-oraz to że jego serwery przetrwają wszytko....

problem jet taki, że GA bedzie miał za dużo serwerów(już tak jest) i te starsze są totalnie olewane, więc za 2miesiące ten serwer spotka to samo, a jednak gra bez nowoci i np eventów co każdy wręcz kocha staje się bezcelowa i nudna...z drugiej strony nie mam pojęcia dlaczego, ale ten gość radzi sobie zawsze z atakami i jego serwery nie padają po kilku dniach czy tygodniu, a to teraz, w dobie kiedy powstaja same niewypały ma ogromne znaczenie.....

ja już w metina nie gram, podzieliłem się wiedzą i to Wy musicie zdecydowac czy tutaj zagracie

pozdrawiam

Opublikowano

Nie z twoich tylko tą mape na epvp znalazłem bo na mpc rzadko kiedy jest coś dobrego a chodź by to co z tego?

Nie napisze na pw bo nie mam czasu na pierdoły.Widziałem cię w spoilerach jako hackera <hahaha>

problem jet taki, że GA bedzie miał za dużo serwerów(już tak jest) i te starsze są totalnie olewane, więc za 2miesiące

Spójrz na strony serwerów a potem pisz.

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

Opublikowano

Lepiej się nie mieszaj w sprawy tego serva bo padnie jak każdy w którym byłeś ....

Opublikowano

Lepiej się nie mieszaj w sprawy tego serva bo padnie jak każdy w którym byłeś ....

Nie ma o co się bać mam 4 osobowy Team który mi wystarczy a gdy będzie brakowało GM online mam 2 osoby na oku zaufane w 100% na pewno bym go nie wziął na GM bez przesady;)

Opublikowano

Nie z twoich tylko tą mape na epvp znalazłem bo na mpc rzadko kiedy jest coś dobrego a chodź by to co z tego?

Nie napisze na pw bo nie mam czasu na pierdoły.Widziałem cię w spoilerach jako hackera <hahaha>

Spójrz na strony serwerów a potem pisz.

wiesz co...pomimo, że nie będę tutaj grał....chciałem napisac kilka słów myślę,że na +, choć nie wszystko, a Ty oczywicie zacytowałeś 2 słowa, które Ci się nie spodobały i co??? robisz z siebie kogoś lepszego, bo akurat teraz są jakieś info na stronce o eventach i nowociach??grałem na Twoich 3ech serwerach i na każdym po jakims czasie było to samo i miałeś grad pocisków na każdym, że gówno robisz i masz wyjebane na serwer, moze znalazło się już na tyle dużo krytykujących osób i ilośc online zaczeła spadać, że doszedłeś do wniosku, że trzeba się "troszkę" wysilić...wqrwiłeś mnie tą egoistyczną i pustą odpowiedzią, ale ch** Ci w d*pe...jak będziesz tutaj wymyślał, że kłąmię to prześledzę prezki dw2 i Gladora i wrzuce tutaj linki, gdzie na całych stronach piszą ludki na potwierdzenie moich słow....

\

Opublikowano

o 18 chyba dzisiaj

przed startem dodadzą klienta?

5 (V)

25 (V)

50 (V)

100 (X)

150 (X)

200 (X)

Na których gram:

Tiveria !!!

Serwery zaliczone:

Metin2

SonixMT2

OtherWorld2

GladorMT2

HerinMT2

VirtualMT2

TilianMT2

AvistaMT2

NeveriusMT2

MexiliaMT2

Safir

Cavalos

Vaneris

Salima

EvenesT

Rivendel

EliteMT2

Nexanity I WIELE INNYCH : )

pobrałem tam klijęta

Opublikowano

Czekamy i napierdalmy ! Nie będzie mnie na starcie ale cóż trudno :>

....włamanie na konto . 30.03.-1.04 . Za obrazy przepraszam !

Opublikowano

DNO I WODOROSTY !

Nie oszukujmy się... Co tu jest nowego ? Gotowe pliki serwerowe, z innymi wgranymi gotowcami, które każdy może sobie ściągnąć.

Wszystkie serwery teraz to zebrana paczka gotowców połączona w jedną całość. Nic samodzielnego, wszystko takie samo.

Opublikowano

Pozdrawiam pomysłowość i wrzucenie clienta na własny hosting... trzeba być niezłym debilem.

Transfer jest około 10 razy gorszy niż normalnie i już widzę nawet te 300 osób na starcie, nic.

Powodzenia, narka. =]

EXPmIpC.gif

Opublikowano

DNO I WODOROSTY !

Nie oszukujmy się... Co tu jest nowego ? Gotowe pliki serwerowe, z innymi wgranymi gotowcami, które każdy może sobie ściągnąć.

Wszystkie serwery teraz to zebrana paczka gotowców połączona w jedną całość. Nic samodzielnego, wszystko takie samo.

Dajesz jaki serwer ma wymiar władców + ranking na stronie? Tylko balmora z tego co wiem system ulepszeń?zbroje?co jeszcze powiesz?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...