Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NeveriuS[Dedyk][PL][MEDIUM]

Pro100ST

Gracze  

1 080 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zamierzasz zagra? na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hahahahaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kurwa nie moge z komentarzy typu aaaa juz nie zagram bo sie nie oplaca bo juz inni lvl bija

Dla waszej wiedzy debile, myslicie ze kto zaczal teraz to bedzie gral 24h na dobe? Ludzie zaczynaja na takich serwach jak tiveria a wy po 2 godzinach piszecie ze stary serwer no to juz kurwa nie moge

Jak tak dalej pojdzie to dobijemy do 500 online:D:D

• Odpowiedzi 669
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

SZCZERZE NIE POLECAM SERVERA, a nawet odradzam gre na tym syfie.

Kolejny denny server od Pro100ST, zobaczycie - za 2 tyg, bedzie graczy ~150, male dochody i pro100 zamknie ten server wpizdu bez zadnej informacji dla graczy, bez niczego - poprostu zamknie i bedzie mial was w dupie, tak jak z jego poprzednim projektem "Hexagon [Medium]".

NIE GRAJCIE NA TYM SYFIE !!

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

SZCZERZE NIE POLECAM SERVERA, a nawet odradzam gre na tym syfie.

Kolejny denny server od Pro100ST, zobaczycie - za 2 tyg, bedzie graczy ~150, male dochody i pro100 zamknie ten server wpizdu bez zadnej informacji dla graczy, bez niczego - poprostu zamknie i bedzie mial was w dupie, tak jak z jego poprzednim projektem "Hexagon [Medium]".

NIE GRAJCIE NA TYM SYFIE !!

Nie padnie chodź by grało 30online

Za chwilę pojawi się client na hostingu speedyshare

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

Opublikowano

@UP

Przepraszam bardzo, o Hexagon podobnie mowiles, ze to Twoj najlepszy projekt, ze nie zamkniesz, ze bedzie dlugo stal bo jest fajny bla bla bla i wiecej slodzenia. Tu bedzie tak samo. Szkoda mi nawet na strone www tego servera wchodzic, szkoda nerwow.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Pro100 sprawdź BedeBralCie - typowy dzieciak leci na WH ; >

Co do serwera, zaraz koniec pobierania clienta dość słaby transfer - mam nadzieję że nie na marne.

Opublikowano

Też pamiętam hexagon, dużo gadałeś, mało wyszło.. Zagram jeśli będzie dużo ludzi, ale póki co to jest tyle założonych postaci, co ja bym chciał minimum online-278 na chwile obecną, z czego z 10 co weszło i wyszło..

Metin2.PL -> Body 76, Mental 85, Smok 75, Body 87, Body 78, Dagger 89 -> off

Na serwerach prywatnych najczęściej można mnie spotkać pod nickami: ReysoN, Andreas, Dziubdzius.

Adelante!

Legends never die!

Opublikowano

wszystko fajnie pieknie ale dajcie normalne spoty....

na BO nic nie widac ...

wszedzie tylko orki orki i orki

mam nowo kupionego komputeeera :>

2,2ghz i mam lagi straszne

pokaz slajdow 6g ram

Opublikowano

"aplikacja zostałą niepoprawnie zainicjowana"

Pobrać net framework 2.0 z pobierz na stronie serwera.

Server fajny ale moze zajmiecie sie polowa topki ktora jedzie na wh

Całą topke oglądałem i na razie 2 bany za WaitHacka poszły.

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

Opublikowano

wystarczy misje robić i jest kasa . Mówiłeś że nie będzie isu. Na starcie a nagle jest? Niezłe jaja . To oddaj teraz sm z hexagonu , im szybciej tym lepiej bo nie widzę sensu że już vipy kupili.

Opublikowano

Mam do was pytanie może ktoś będzie wiedział o co chodzi bo zaraz mnie coś trafi nie dość że się pobierało 4h to po rozpakowaniu kilkajac na autopatchera wyskakuje błąd aplikacja nie została właściwie zinicjowana może ktoś wie jak to naprawić?

Opublikowano

no niestety klikam ok i sie nic nie dzieje

no szlak mnie trafi niedośc że pobiera się klika godzin to wyskakuje bład i nie mam pojęcia co z tym zrobić to na dodatek jak chce pobrać tego lauchera to jest non stop błąd strony.Jak można robić otwarcie serwer jak wszystko sie pierd...

Opublikowano

Patcher odpala się poprawnie tylko jeżeli odpalisz go jako administrator w trybie zgodności z SP3 (włącza się przez jakieś 20 sekund).

Następnie sam się aktualizuje po czym trzeba kliknąć start i grać. Na serwerze pustki... na starcie było 100 osób.

Zawsze wtedy jest najwięcej graczy, po czym liczba lekko spada i niestety ja nie widzę przyszłości Neveriusa.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

questy są bardzo fajnie tylko że jest niedopasowany drop. Ulepszaczy leci pogrom a itemki i bodzie gorzej niż na plu. To samo szkaty blasku. Ale serwer wydaje się fajny pomimo że zjebali start i to tragicznie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...