Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NeveriuS[Dedyk][PL][MEDIUM]

Pro100ST

Gracze  

1 080 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zamierzasz zagra? na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 669
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

prosto mam się przyczepić? Pisałeś Że hexagon padł bo nie oplaciłeś dedyka. Więc masz logi z bazy do ostatniej minuty. Więc nie próbuj zrobić znowu z nas głupca.

Opublikowano

On po prostu chce zarobić i już... serwer z gotowców, jedyne co nowego to wymiar władców, który pewnie ukradł z Balmory.

Wiem, że Bambus3k łatwo daje się przekonać i pewnie to coś go namówiło, no cóż. Taki pewny byłeś, że jestem nikim, a więc się przekonamy po starcie.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

prosto mam się przyczepić? Pisałeś Że hexagon padł bo nie oplaciłeś dedyka. Więc masz logi z bazy do ostatniej minuty. Więc nie próbuj zrobić znowu z nas głupca.

Wejdź w zapowiedz co pisałem i zobacz że pisałem ze nie wiem z kiedy mam kopie bazy.

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

Opublikowano

On po prostu chce zarobić i już... serwer z gotowców, jedyne co nowego to wymiar władców, który pewnie ukradł z Balmory.

Wiem, że Bambus3k łatwo daje się przekonać i pewnie to coś go namówiło, no cóż. Taki pewny byłeś, że jestem nikim, a więc się przekonamy po starcie.

ty jesteś pojebany synek za chuj* nie wiesz co na serwie jest i pierdolisz idź ddosować mpcfourm h3h3

Opublikowano

Haha daronianek koxu hack3rku bossie jesteś miszczem i hackóiesz fszystkie serwer mt2.Bambus3k to naiwny dzieciak i rozdaje swoją pracę wszystkim co do niego napiszą hahahaha

Jesteś żałosny początkowo lizodup jak dowiedział się że nie ma szans na gm od razu Wielka Zmiana widać jak masz "nasrane" w bani;)

Opublikowano

Proszę ograniczyć spam zbędnymi postami i kłótniami. W innym razie temat zostanie zamknięty.

Więcej razy nie będę upominać.

Opublikowano

prosto kopia bazy robi się co parę godzin. Może taki mądry jesteś i nie robiłeś. Nie wiem. Serwer fajny , ulepszacze zostają . Co to za sztuka dropnąć stal i od razu 9? nie widzę sensu. Niech będzie na czym zarabiać na dt czy ww

Opublikowano

prosto kopia bazy robi się co parę godzin. Może taki mądry jesteś i nie robiłeś. Nie wiem. Serwer fajny , ulepszacze zostają . Co to za sztuka dropnąć stal i od razu 9? nie widzę sensu. Niech będzie na czym zarabiać na dt czy ww

Zależy jak to ustawi kopie ale nie o to chodzi bo kopie miałem akurat co 1h tylko że dedyk przepadł i mam tylko tą kopie co pobrałem na kompa.

Opublikowano

Pro100ST jeżeli chcesz żeby serwer był fajny bo jak na razie na taki się zapowiada to nie dodawaj do item shopu możliwości kupienia eq i ulepszaczy wtedy przyciągniesz dużo więcej osób a za razem stworzysz dobry serwer bo większość z nas chce normalnie grac i zdobywać to w grze żeby była jakaś rywalizacja a nie my mamy się męczyć miesiąc a gościu wyda 100 w item shopie i ma to w 5 min i przede wszystkim powinno być brak 6/7 bo to tylko psuje grę tym bardziej że ma być medium a nie totalny easy pomysł nad tym a na pewno przyciągniesz sporo osób

Opublikowano

Wstawcie clienta na inny hosting naprawde mam dobre lacze a sciaga sie po 128kb/s to jest chyba limit na tej stronie taki mi sie zdaje.

Opublikowano

Zobaczymy , zobaczymy ;p Koniec spamu i czekamy. Szkoda tylko że niema patchera/launchera bo klienta będe musiał przez noc pobierac..

Jest Launcher/Patcher do pobrania na stronie
Pro100ST jeżeli chcesz żeby serwer był fajny bo jak na razie na taki się zapowiada to nie dodawaj do item shopu możliwości kupienia eq i ulepszaczy wtedy przyciągniesz dużo więcej osób a za razem stworzysz dobry serwer bo większość z nas chce normalnie grac i zdobywać to w grze żeby była jakaś rywalizacja a nie my mamy się męczyć miesiąc a gościu wyda 100 w item shopie i ma to w 5 min i przede wszystkim powinno być brak 6/7 bo to tylko psuje grę tym bardziej że ma być medium a nie totalny easy pomysł nad tym a na pewno przyciągniesz sporo osób
Nie ma 6i7 bonów na serwerze ani eq w is
Wstawcie clienta na inny hosting naprawde mam dobre lacze a sciaga sie po 128kb/s to jest chyba limit na tej stronie taki mi sie zdaje.
Normalnie transfer jest bardzo duży tylko clienta pobiera za dużo osób na raz dlatego Transfer jest wolniejszy.

Opublikowano

i mam nadzieje że wszystkie klasy postaci sa równe? bo na niektórych serwach obniżają sile szamanom i surom co jest totalna porażka bo każda klasa jest dobra jak sie potrafi ja odpowiednio zrobić

Opublikowano

Pro100ST mam dla ciebie dwie propozycje które na pewno ułatwiły by nam granie i upilnowanie po zadku na serwerze pierwsza to taka na którymś serwerze widziałem że po naciśnięciu klawisza F5 wyskakuje tabelka z osobami z teamu GM/GA i te sprawy tam pokazuje kto jest dostępny i od razu jest opcja napisania nam by to pomogło a wam za pewne ułatwiło by to wyeliminowanie bugów i hackerów co na początku serwera jest konieczne.Druga propozycja już mniej skomplikowana bo coś czytałem że masz zamiar to zrobić ale dobrze było by zrobić tabelkę ile graczy zabiliśmy ile nas zabiło i ile zabiliśmy mobów niby mała atrakcja a przyciąga:)

Opublikowano

@2Up Admin cos napisal. Tu jest ponad 17 stron spamu wiec duzo ludzi sie interesuje co oznacza duzo pobran (przeciazony server)

Opublikowano

Transfer lipny. No kto to myślał żeby w tak krótkim czasie dać tylko 1 upload clienta?.. Normalnie mam po 1,3mb a teraz ledwo 100kb/s ciągnię. Nabiją już lvl a ja sobie pobiorę clienta.

Bojowiec na start czy jak?

Opublikowano

No kto to myślał żeby w tak krótkim czasie dać tylko 1 upload clienta?

Ja mam upload 26kb uploadowałem clienta 8h więc ciężko mi 2x uploadować
Bojowiec na start czy jak?

Tak bojowiec

Opublikowano

Ja mam neta 1mb, zawsze mi pobiera około 90-120kb i jakoś nie płaczę.. wam idzie 150 i jeszcze macie pretensje.

BO MINERO TO WIELKI KAT KTÓREGO NIKT NIGDY NIE POWSTRZYMIE

:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...