Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NeveriuS[Dedyk][PL][MEDIUM]

Pro100ST

Gracze  

1 080 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zamierzasz zagra? na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pro100ST zamiast pisać , pofatyguj się i wrzuć te rooty. I tak zjebałeś sprawę. Odpaliłeś a połowa osób nie może wejść . Zobacz ile jest kont, ile postaci a ile osób on-line.

Licznik działą dobrze już sprawdzam bo chyba podczas konfiguracji skrypty pomylilem wartośći i licznik playerów to jest licznik online a online to postacie.

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

• Odpowiedzi 669
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra to są już jaja, Zamiast rooty wstawić to ten się tłumaczy. Dopiero licznik dobrze działa i jest 90 osób on-line

Mam limit na neta i nie dam już rady dlatego napisałem posta z prośbą do ludzi którzy już sciągneli clienta

Opublikowano

Super start. Nie polecam już grać bo nikt wam rootów nie da, bo wolą expić sami. jesteście do tyłu o parę godzin . Na starcie 80 osób on line. Tyle to na hamachi może być, a tak miało być super. Patcher pobiera cały folder pack przy prędkości max 30kb/s a client waży nieco więcej ale max 60kb/s więc nie ma różnicy, pobierzecie w kilka godzin pomimo że macie 20x lepszy internet od podanych wyżej prędkościach

@Down.

A czy napisałem słowo które nie jest zgodne z prawdą?. To są kpiny żeby nie umieć zrobić normalnego launchera zamiast bawić się w AP czy inne gówna

Nowicjusz
Opublikowano

Ja to powiem tak: Niech administrator zamyka serwa robi reset start w niedziele o 12.00 np. niech wrzuci klienta na jakieś hostingi. Kazdy sobie spokojnie zacznie to tyle pozdro.

moltenmt2_logo.gif

Opublikowano

Wszystko będzie lepiej tylko za dużo osób na raz pobiera a ja nie jestem w stanie reupladowac clienta w 2h tylko 10h

Na większym lvl wszystko lepiej leci

Ale po co na wiekszym, dziwnie to zrobiles, gracze oceniaja serwer z poczatku a nie w polowie gry, powinno byc na odwrot, Jak ja mam wbic ten 60lvl przy 8k hp?? i bez broni na dodatek, ciezko strasznie a te bony tez nie za ladnie wchodza, wogole zmianek nie mam zeby czesto zmieniac i wbic odpowiednie do exp.

Jakos nie chce mi sie tracic czasu na serwer bo neiwiadomo co bedzie dalej.

Opublikowano

ja jednak podziękuję, wbiłem 35 lev i fmsa na 9 wkrecilem, ale jednak jezeli mam sie uzerac z ulepszaczami i zwojami egzo [ zdobyłem 1 ] to powodzenia, pozdrawiam.

sygnae.png

Opublikowano

Szkoda Czasu Na Rejestrowanie Sie!

5min lvl 30 i 100k Yang? wTf załosne.....

Nie prawda do 30lvl zbiera sie coś koło 2kk a jak zrobisz questy to z 5kk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...