Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NeveriuS[Dedyk][PL][MEDIUM]

Pro100ST

Gracze  

1 080 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zamierzasz zagra? na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 669
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

heh server będzie odwiedzało duzo ludzi , na sam start stronke przegladna okolo 90 uzytkowników , zawsze kilkanascie dni po starcie ilosc graczy zwieksza sie jak fajny serv

combatarms_wallpaper-9c4ead.jpg

Opublikowano

Ehhhhh marny start... Czekac ch... wie ile czasu na clienta a patcher wloniejszy od niego ;/

Opublikowano

spolszczenie oplacałoby sie zrobic aby ludzie mogli grac podczas sciagania launchera czy clienta

up@ przy prędkosci interneto 1,3mb/s pobiera mi sie noramlnie 145kb/s a teraz 20kb/s :DDD

combatarms_wallpaper-9c4ead.jpg

Opublikowano

no niestety lipa z tym clientem... po 30kb i 4h sciagania... lanczer też nic nie daje bo paczer też coś ściąga i też z taką szybkością..

beztytuuacf.png

Opublikowano

Bo jest bardzo duże obciążenie cierpliwości pobierze połowa osób to wam się transfer powiększy albo jak ktoś pobrał clienta aby dał jego reupload na inny host bo ja mam upload po 26kb

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

Opublikowano

Ja mam pytanie co do p.d z is.Czy dziala on tak ze niezaleznie czy gramy na servie to marnuje on sie?

Opublikowano

@up Licznik to chyba tradycja =D ale widze. Tylko 130 osób online i to pewnie te co maja clienta , zjebali sobie sami start spokojnie mogło by być z 400 osób online a jak narazie mają wielką lipe =D

Opublikowano

Launcher: "Wystąpił wyjątek podczas żądania klienta WebClient" daje ok włącza sie patcher (pobieranie ... - nic ) daje START włącza się (hexalia) i nawet nie moge wpisać pasów i tak wszedzie "..."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...