Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NeveriuS[Dedyk][PL][MEDIUM]

Pro100ST

Gracze  

1 080 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zamierzasz zagra? na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 669
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zdecydowanie stanę w szeregach osób które są za usunięciem ulepszaczy - Pytanie pewnie padnie _DLACZEGO_ - odpowiadam, będzie o wiele łatwiejsza i zachęcająca gra, czasami naprawdę nie chcę się siedzieć i dropić.

Serdecznie pozdrawiam. Czekam na jakąś ankietę z pomysłami/ułatwieniami na które mogą gracze zagłosować.

Opublikowano

@up wejdz na bete i zobacz jak jest z ulepszaczami "zdziwisz się" a ja osobiście to jeżeli mam dropić ulepszacze i ulepszać miecze/zbroje na np 18 lvl to po co mam grać na Privie /? to samo mam na PL i większą korzyść na Globalu bym z tego odniósł.

Opublikowano

Z niecierpliwością czekam na serv bo zapowiada sie fajnie napewno zagram oczywiście w Shinsso,, Prezka 10/10 ... POZDRAWIAM

f52be290d2ce3.jpg

Opublikowano

te ulepszacza jak będą to za dobrze tego nie widze.. dla mnie to jest zbędne żyby ulepszać hełm na 1 lvl trzeba dropić z psów jakieś ulepszacze.. :X

Opublikowano

Pro100ST, podaj mi na PW swoje Gadu-Gadu / TS3 / Skype, obojętnie, bo masz pełną skrzynkę.

Czekam na start, myślę że serwer będzie na dłużej niż tydzień, trzymam kciuki i wbijam!

Jinno, Body... ktoś chce mnie do gildii? =)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

@asdzxc333

Jakbyś leniwym ruchem scroll'a przesunął troche strone do góry , to byś wiedział , żę start jest o 18 . ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...