Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NeveriuS[Dedyk][PL][MEDIUM]

Pro100ST

Gracze  

1 080 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zamierzasz zagra? na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prezentacja naprawdę wyczerpująca i widać, że ktoś się postarał, ale estetyka taka sobie.

Pozostaje mi polecić serwer, bo wiem, że dużo osób lubi takie typy. Osobiście wolę hardy i mediumy z jedną czy dwoma nowymi epikami, ale ten mi się też spodobał, zagoszczę.

Do zobaczenia. =)

EXPmIpC.gif

• Odpowiedzi 669
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czekam na Official start ;P i zwiększcie drop yang za dużo potków do eq daje za kulkę ale ogólnie to spoko jest ;]

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Jak by co zbieram te Zielone :)

Najebałem w tego posta takie ilości ironii, że możesz mieć problemy z prawidłowym zrozumieniem zawartych w nim treści.

250Postów[v]

300Postów[v]

350Postów[v]

400Postów[v]

Opublikowano

Powiem tak - serwer o dziwo mi się na początku bardzo spodobał. Wsio było ok, jakoś te yangi leciały z misji, riba wydropiłem, zrobiłem sobie na +9, eq jakoś zbonowałem. Biłem metki, expiłem buffa i doszło do tego, że dobiłem 55 lvl i wbiłem silne na g. W czasie tego okresu wpadły mi 4 (!) fasolki zen. Przy czytaniu kamyka z g2 na g3 na zwoju przeczytałem, że otrzymałem umiejętność Perfect. Zabrało mi 10k rangi, a wbiło tylko na g3. Nie ma możliwości zdobycia Lucy, bo przecież łowić nie będę. Itemki, które z człowieka ewentualnie wylecą znikają w zastraszającym tempie. Ranga zbija się w żałosnym tempie. Samo to jak trzeba się najebać żeby wbić skill na g, a potem zdobyć kamyki duchowe powinno przeważać o chociażby dodaniu fasolek do handlarki i czytaniu kamieni w spokoju. Obecność niektórych ulepszaczy pomijam, taki typ serwera, ale mimo konkretnego bicia metinów w dolinie ogona z + nie uświadczyłem. Zrobienie sobie chociażby biżuterii +6 na wyższy lvl (46-54) graniczy z cudem. Zresztą samo dropnięcie tego jest ogromnym wyczynem. Po tym jak skończyły się raty nadane przez ga nie opłaca mi się expić, bo i tak prawie nic nie leci.

Także parę rzeczy jest do przemyślenia na pewno, a quest z kamyka duchowego do poprawy.

Precyzja odpowiedzi zależy od precyzji pytania.

Opublikowano

Nie będzie;)

Teraz na Luncherze macie możliwe problemy z Widokiem postaci na Cliencie tego nie będzie.

Nie będzie;)

Teraz na Luncherze macie możliwe problemy z Widokiem postaci na Cliencie tego nie będzie.

nie bede az taki hamski wydam pare zlotoweczek teraz ;] pozdrawiam BedeBralCie / BedeBralWas

wlasnie pro100 a co do ulepszaczy to sie wkoncu zdecyduj czy jest to medium czy hard bo sorry ale za zadnym serverze medium nie ma uleszaczy jak na pl jesli juz piszesz ze to medium spoko tylko twoje slowa granicza z prawda

xbjr.png

Opublikowano

wlasnie pro100 a co do ulepszaczy to sie wkoncu zdecyduj czy jest to medium czy hard bo sorry ale za zadnym serverze medium nie ma uleszaczy jak na pl jesli juz piszesz ze to medium spoko tylko twoje slowa granicza z prawda

Zależy pod jakim względem patrzyć

1.ulepszacze to lipa na privie gdzie tak szybko idzie lv.

2.za dużo potów za lv.

3. Koń na start 1lv powinien być tylko do szybszego poruszania się.

Na Start Będzie 11lvl konia

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

Opublikowano

nie polecam gry na serwerze nie jest to serwer medium tylko hard, do ulepszania jest tylko kowal, stąd 80% +50 lvl biega z eq od 1 poziomu, w sklepie nie mamy nigdzie zwoju egzorcyzmu z czego po godzinie możemy użyć instrukcji która i tak jest droga więc nie myślcie że do 60lvl'a zrobicie skille na g

ogólnie serwer ma dużo bugów daje

2/10

Opublikowano

nie polecam gry na serwerze nie jest to serwer medium tylko hard, do ulepszania jest tylko kowal, stąd 80% +50 lvl biega z eq od 1 poziomu, w sklepie nie mamy nigdzie zwoju egzorcyzmu z czego po godzinie możemy użyć instrukcji która i tak jest droga więc nie myślcie że do 60lvl'a zrobicie skille na g

ogólnie serwer ma dużo bugów daje

Daj Przykład bugu

Ulepszacze drapią bardzo dobrze perły lecą z metków 75/105 bossów szkat oraz w grocie/Katakumby.

Jest tutaj gra bo przynajmniej serwer nie znudzi się po 2/3 tygodniach jak na 4fun.

Opublikowano

Pro ... Tak Wgl to masz bardzo dobrany team . Musze administrację pochwalić . Spełniają kawał dobrej a nawet bardzo dobrej roboty ... Duży + . A tak ogl to ulepszacze dropią czesto i to bardzo . Jak kuż wyżej pisał/a Zwiększ drop szkat blasku księżyca . . . Jak znajdę bug to dam znać

Opublikowano

1. Najlepiej skasować ulepszacze do normalnych przedmiotów ( zostawić tylko perły ).

2. Ogarnąć drop szkatułek blasku

3. Dać fasole do handlarki

4. Dać roski

5. Zwiększyć resp metinów jak na Calypso

Opublikowano

1. Najlepiej skasować ulepszacze do normalnych przedmiotów ( zostawić tylko perły ). <-Nie bo to nie ten typ

2. Ogarnąć drop szkatułek blasku <-Na Wyższym poziomie (Mówie tu o v2 pająków Grota) Lecą bardzo dobrze.1h expa coś koło 30 szkat

3. Dać fasole do handlarki <-Lecą z SZkat Blasku jak i z metinów

4. Dać roski <-Dropią z metinów 75/105

5. Zwiększyć resp metinów jak na Calypso <-Resp metinów w lesie grocie jest powiększony kilka krotnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...