Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NeveriuS[Dedyk][PL][MEDIUM]

Pro100ST

Gracze  

1 080 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zamierzasz zagra? na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 669
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

questy są bardzo fajnie tylko że jest niedopasowany drop. Ulepszaczy leci pogrom a itemki i bodzie gorzej niż na plu. To samo szkaty blasku.

Początkowo z dropem się z tobą zgodze lecz od expa w v2 metki 90 wszystko się zmienia.Drop jest dużo i to bardzo dużo większy.

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

Opublikowano

Pro mam problem z patcherem wyskakuje : Połączenie podstawowe zostało zakończone Wystąpił nieoczekiwany błąd przy jego odbiorze . Mam net framework 4 i wczoraj wieczorem działało dzisiaj już nie ^^ . PLS help

Opublikowano

Pytanka dotyczące serwera :

-W którym królestwie gra najwięcej ludzi,i jest najwięcej ogarniętych gildii.

-Czy jest zablokowany BS(Bonusswitcher)-Oby tak.

-Czy to prawda co ludzie tutaj piszą,że drop kasy i przedmiotów jest niedopasowany do expa?

Opublikowano

@UP

Po Hexagonie maja poprostu wyj**ane na servery od Pro100ST... Tam gralo ~200 osob, wiec te 2 setki juz Ci odpadaja bo wiedza ze serv za pare dni padnie.

Proste pytanie prosta odpowiedz...

NIE POLECAM !!!

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Pograłem do 30 lv wiem ze moze to i malo ale serwer wydal mi sie nudny a raty niedopasowane ... Jedyne co mi sie podoba to M1 w shinsoo ktore jest zaje***cie przerobione .

Itemki przynajmniej do pewnego lv powinny byc w sklepikach +9 ( do 29lv) Exp w m1 jest zdecydowanie za szybki a kasy gowno dropi , wbija sie ten 30 lv i gdzie dalej ???? Bez bonow skili eq .. Jestem rozczarowany tym serwerem .

Opublikowano

Dokładnie up.. tylko żeby za było z kim pvp i wojny robić.. a nie 10 osób w m1 na krzyż ;/

Opublikowano

Za parę dni wydaję mi się że będzie 2x więcej osób , tylko jak by ludzie nie wychodzili z serwera ze względu na liczbę osób .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...