Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NeveriuS[Dedyk][PL][MEDIUM]

Pro100ST

Gracze  

1 080 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zamierzasz zagra? na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 669
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy mi się zdaje, czy forum jest odrobinkę zbuggowane? Brak możliwości wysyłania PW, problemy z tworzeniem tematów etc. Co do serwera: Prezentacja całkiem znośna. Gdyby nie inny projekt, na który czekam to chętnie bym zagrał.

Opublikowano

Mam zaufanie do teamu, póki co ich serwery są stabilne. Nie zaliczają wpadek na starcie jak 90% tych powstałych niedawno, ani nie są wyłączane po tygodniu. Mieli mała wpadkę z Hexagonem, ale Divine i Glador od dłuższego czasu cieszą się popularnością graczy, więc jak najbardziej polecam.

2mzof5.jpg
Opublikowano

Usuń te ulepszacze zostaw tylko na epiki.

Popieram nikomu na pewno nie będzie sie chciało robic dropa żeby ulepszacze wydropic, albo kupowac pierscien do cofania doswiadczenia.

Ulepszacze tylko na epiki!

Opublikowano

włączcie serwer bo mi sie ten jebany shain.pl i tilian2.pl znudzil kurwa nie ma co robic na kazdym wbilem taki lvl ze jestem w top5 i nie ma co robić a ten serwer się w miare zapowiada

Masz prawo mieć swoje zdanie a ja mam prawo mieć je w dupie !!!

89/100 PUNKTÓW OSTRZEŻEŃ Gorąco się robi :( Co potem ?

Opublikowano

a tak przy okazji .. BedeBralWas tam gra . Więc bedzie jechał na free is ^^

Oj dokładnie . Szykujcie się że bedzie się wymądrzał itp .;D

Opublikowano

@biorą się za serwer jak nie umieją zrobili patch dobra grałem 5h na tym serwie chciałe teraz wejśc i pobiera się pc2 to mowie niech się pobiera wszedłem na mpcforum i zatrzymało się wchodzę do gry i nie widzę postaci zal takich patcherów

za wysoka sygnatura

Opublikowano

@biorą się za serwer jak nie umieją zrobili patch dobra grałem 5h na tym serwie chciałe teraz wejśc i pobiera się pc2 to mowie niech się pobiera wszedłem na mpcforum i zatrzymało się wchodzę do gry i nie widzę postaci zal takich patcherów

Jak masz problem to spróbuj go rozwiązać, a jeśli nie umiesz to poroś kogoś. Ale przecież lepiej wylewać żale na forum...

Opublikowano

Niestety mam taki sam problem z patcherem jak ConnaS.Wszystko pięknie chodziło wylogowałam się z gry o 16:45 o 17:30 pobrał mi się patch i nie widać postaci wojownika/wojowniczki.Na tym samym koncie mam również szamankę i logując się nią do gry jest wszystko ok a zamiast wojki widać tylko broń wbitą w podłoże.Nie pomógł reinstal pobieranie patchera od nowa itd.Wyczerpałam pomysły wiem jedynie że po patchowaniu plik pc2.epk zajmuje 0mb, nie wiem czy tak ma być bo się na tym nie znam.Jeśli ktoś wie jak rozwiązać ten problem to bardzo proszę o pomoc.

edit. zrobiłam obejście i wszystko ładnie śmiga widać każdą postać.

Opublikowano

a tak przy okazji .. BedeBralWas tam gra . Więc bedzie jechał na free is ^^

Nie będzie;)

Teraz na Luncherze macie możliwe problemy z Widokiem postaci na Cliencie tego nie będzie.

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

Opublikowano

Niestety mam taki sam problem z patcherem jak ConnaS.Wszystko pięknie chodziło wylogowałam się z gry o 16:45 o 17:30 pobrał mi się patch i nie widać postaci wojownika/wojowniczki.Na tym samym koncie mam również szamankę i logując się nią do gry jest wszystko ok a zamiast wojki widać tylko broń wbitą w podłoże.Nie pomógł reinstal pobieranie patchera od nowa itd.Wyczerpałam pomysły wiem jedynie że po patchowaniu plik pc2.epk zajmuje 0mb, nie wiem czy tak ma być bo się na tym nie znam.Jeśli ktoś wie jak rozwiązać ten problem to bardzo proszę o pomoc.

Moze sprobuj uruchomic aplikacje jako administrator:]

Opublikowano

100% popieram pomysł z eq +9 ale do 30lvl fms juz normalnie by sie ulepszalo. Latwiej by bylo na poczatku to wiecej osob by zostalo na serwie.

Opublikowano

Serwer zapowiada się zaje*iście coś pod mój styl nie za łatwy nie za ciężki ale na pewno lepszy niż ta masa serwerów medium gdzie jest masa eq co kilka lvl

do6qfp.jpg

Opublikowano

kiedy serwer ruszy, orientuje sie ktoś ?

ile osób gra na tym serwerze ?

Gubisz się w tym co sam piszesz .

Start nie wiadomo kiedy , teraz jest BETA !

Osób ile gra ? Nie wiem ile gra na becie jeśli oto Ci chodzi .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...