Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NeveriuS[Dedyk][PL][MEDIUM]

Pro100ST

Gracze  

1 080 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zamierzasz zagra? na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

działa działa.

Potem z bodziami jest znacznie łatwiej z metków 90 itd lecą bardzo dobrze.

BS działa też jak mamy tylko zmianki w eq a z kasą nie będzie tak łatwo aby na BS jechać i zmieniać bony.

Ok będzie koń bojowy na start ale na militara będzie trzeba się nameczyć

Czyli te zmianki będą u npc ?

Usuń te drzewa z rynku 0o jeśli będzie istniał handel na tym servie to będzie to będą one utrudniały bo już mi przysłaniają ekran;)

Ten paczer to on zawsze będzie ściągał coś, czy poprostu mam takiego pecha, że jak włączam gre to akurat coś dodałeś?

beztytuuacf.png

• Odpowiedzi 669
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Server Moich marzeń . Mam 1 pytanie . Bo pisało -Data 15.04.2012(Niedziela) Beta Testy . Do kiedy te beta testy? . Czy już po nich;D ^^

Opublikowano

Po co kurde słuchasz jakiegoś noba ,który chce mieć wszystko na tacy ! Nie dawaj żadnego bojowca na start! daj z 7-9 level konia i dobry drop medali w lochach!

Ojej jak chcesz harda to idz na harda. Admin klasyfikuje go jako medium wiec ulatwienia musza byc. Po drugie jakbys gral na hexagonie to bys wiedzial co sie dzialo. Byl 1 lvl konia na start to polowa co weszla od razu wylogowala sie. Hexagon byl zajebistym serwem, lecz padl wlasnie przez mala ilosc graczy. Zrozumcie to wreszcie ze ludzie wola isc na Pl niz grac na priv hardzie. Jesli chcesz to mozesz miec tu harda, ale czy jest sens grac na serwerze ze 100 online?

A jak mnie nazywasz noobem to spojrz w stara zapowiedz Hexagona, juz tam pisalem zeby Pro100 pozmienial pare rzeczy ale mnie nie posluchal. Nie dzialam na szode serwera wrecz przeciwnie, chce aby byl to jeden z tych pro serwow, na ktorych gra masa ludzzi.

http://www.mpcforum.pl/topic/554358-hexagon-dedykpl/

przesledz moje posty w tamtym temacie

Opublikowano

Bojowiec nie ma nic do online.. ktos ma checi gra ktos nie nie gra a nie sie klocic.

Pamietam wypowiedzi na wolaj jak byl 1 lvl konia, a w is byl zwoj na bojowca

np takie

"pierdole nie gram 1lvl konia a inni lataja juz z bojowcami i gdzie tu rowne szane"

Opublikowano

Usuń te drzewa z rynku 0o jeśli będzie istniał handel na tym servie to będzie to będą one utrudniały bo już mi przysłaniają ekran;)

Ten paczer to on zawsze będzie ściągał coś, czy poprostu mam takiego pecha, że jak włączam gre to akurat coś dodałeś?

Drzewa dodają charakteru w mieście.

Patcher Pobiera ci jeszcze raz bo akurat jest przenoszony na nowego dedyka i muszą się twoje pliki zgadzać z plikami na dedyku.

Team Speak Powinien Pojawić się jeszcze dziś.

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

Opublikowano

Może kilka argumentów ?

To jest prezentacja neverius. Jak chcesz dyskutowac to idz do dvine. Po drugie jesli serw sie gracza nudzi i gra 50 osob na serwie to nie dziw sie ze wlasciciel go wylaczy. Nie bedzie przeciez placil za dedyka co miesiac dokladajac z wlasnej kieszeni. Trochce zrozumienia...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...