Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Airo

kackuj1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam kilka pytan co do serva jezeli oczywiscie juz wiadomo:

-Jakie max wartosci bonow 1-5 sila, hp, kryt, ludzie, abs.

-Ile bedzie % na zrobienie epickich itemow ? Bedzie robienie bodziem czy tylko sura?

-Ile bedzie max do statow?

-I jakie bede bonusy od biologa?

Opublikowano

Serwer naprawdę będzie godny uwagi już to widzę =) Do czerwca zobaczycie szybko się minie ... Moim zdaniem takiego właśnie serwera szukałem nie jest aż taki za trudny,lecz nie łatwy i na pewno będzie mógł długie wieczory na tym privie siedzieć =)

Shielda już trochę znam i na pewno nie dopuści żeby serwer padł lub miał jakieś dużo problemy [Jeżeli takie będą,to na pewno naprawi to] a nie jak te inne serwery typu Allatend czy jakoś tak itd.

Opublikowano

Przy expie Tiveria + AnimeMT2 = Airo

exp będzie na tyle wysoki, że w 1 dzień spokojnie wbijecie 55+ ( przy średnim eq )

+ brak ulepszaczy do +61 to co mam napisać, że serwer będzie hard i się osmieszyc ? . . .

Poza tym robienie serwera z ulepszaczami i prawie takim samym expem jak na PL to

totalna głupota :>

Opublikowano

nawet... ale... 1 lv konia na start? troche przesada bo pewnie bedzie w is albo samemu trzeba bedzie robic...jak dla mnie bezsens co do priva no ale to jest moje zdanie;)

A powiedź mi co za problem konia zrobić ? ja nie wiem czy będzie czy nie .... ale jakby nie było to przecież spokojnie zrobisz,trzeba mieć tylko chęć a ten serwer to nie żaden 4 Fun.

Opublikowano

nawet... ale... 1 lv konia na start? troche przesada bo pewnie bedzie w is albo samemu trzeba bedzie robic...jak dla mnie bezsens co do priva no ale to jest moje zdanie;)

Misja konna będzie co 1H, więc konia bojowego zrobisz nawet w 1 dzień, a serwer będzie musiał sie z czegos utrzymywać.

Dzisiaj zostanie dodany V2 Projektu serwera i zostanie przeprowadzona Ankieta, który Projekt ma być zrealizowany na serwerze

Pozdrawiam.

Opublikowano
Brak 6 i 7 bonu w IS i u NPC

W 6 i 7 bonie, tylko wyłacznie +12 do statystyk i 10% na potwory (reszta bonów usunięta)

To wkoncu beda te 6/7 bony czy nie?;p

53519159361813611914.gif

Opublikowano

za jakiś czas czyli tak w połowie maja jak skończę bazę dodam dłuższy co i jak ;] stronka będzie taka jaka będzie chyba że się z kimś dogadam to będzie inna ;] questy też powinny być w sam raz ;]

Opublikowano

Jak macie jakieś pytania to proszę pytać :>

Nikt nie będzie miał żadnych pytań ;f przecież jest wszystko pięknie napisane w zapowiedzi =P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...