Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na:  HardDodatkowe Info:  Duża ilość graczy, rozbudowany serwer, oprócz ascariala, ravii i balmoryNagroda za pomoc: Lajki

Pandorummt2.pl

Srij9JT.png

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Hard

Dodatkowe Info: Duża ilość graczy, rozbudowany serwer, oprócz ascariala, ravii i balmory

Nagroda za pomoc: Lajki

Także polecam Pandorum

600 osób+ i dobra administracja ;)

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:easy/medium
Dodatkowe Info: Serwer musi miec max pol roku , minimum 300 + online , aktywnych adminow no i zeby nie bylo nudy , odrazu mowie ze odpada invoria,dreikon,webmetin
Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy/4fun bardzo szybki exp.Ulepek jak najmniej bądź łatwe do zdobycia.Stalki , zatruty itp. w sklepie.Najlepiej bez kd typu kd umiejetnosci luda itp.

Dodatkowe Info:Serwer  najlepiej podobny do senthi.Aby również dało się coś osiągnąć bez wydawania ani grosza na is'a.Grałem na :

Xenox

Elitemt2

Promt2

Linares

Deila.eu

metinek.eu

argentus,

webmetin,

verdunmt2

Hameermt2

Nagroda za pomoc: Like :D 

Exoriamt2.pl

Dodatkowe Info: Serwer musi miec max pol roku , minimum 300 + online , aktywnych adminow no i zeby nie bylo nudy , odrazu mowie ze odpada invoria,dreikon,webmetin

Verdun

Opublikowano

Metinek.eu

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  Hard

Dodatkowe Info:  Duża ilość graczy, rozbudowany serwer, oprócz ascariala, ravii i balmory

Nagroda za pomoc: Lajki

Isaric.pl

1859773.jpeg

~PanPrawdy~

Opublikowano
Nie wiem gdzie grać ! Pomocy!

Najbardziej zależy mi na : Bardzo dużej ilości graczy conajmniej 750+, Max lv 200-250 i żeby go się nie wbijało za szybko , kilka nowych map do expa, kilka  ładnych setów eq, Najlepiej bez 6/7 bonów na klasy , ale mogą być w ostateczności. 

Dodatkowe info : mogą być serwery angielskie lub co dopiero wychodzą(linki do nich).

Nagroda : Like and 5* w profilu.

Nie podawać : Invori , dreikon ,virtual , xenox,pandora i wielu innych
Opublikowano

Najbardziej zależy mi na : Hard, bez dużej ilości nowych rzeczy, około 1000 graczy online

Dodatkowe info : Nie licząc ravii, balmory, isarica, pandorum, ascarial, astilia

Nagroda : Like, 5gwiazdek w profilu

Opublikowano

Najbardziej zależy mi na : Hard, bez dużej ilości nowych rzeczy, około 1000 graczy online

Dodatkowe info : Nie licząc ravii, balmory, isarica, pandorum, ascarial, astilia

Nagroda : Like, 5gwiazdek w profilu

Nie ma innego harda , 1K online =Ravia/TBD

Opublikowano

Najbardziej zależy mi na : serwer easy 

Dodatkowe info : Duża ilość ludzi, wojen. Mało ulepszaczy (coś w stylu pierwszego PROMT2 gdy był max 150 lv) i nie za wiele wymyślnych broni i zbroi (niech się zmienia raz na 10/15/20 lv a nie co 3/5) i żeby były 6/7 bony, mogą być na klasy ( nie obowiązkowe) 

nie podawać Xenox Pandora Invoria Virtual

Nagroda : Like

Opublikowano
Nie wiem gdzie grać ! Pomocy!

Najbardziej zależy mi na : Bardzo dużej ilości graczy conajmniej 750+, Max lv 200-250 i żeby go się nie wbijało za szybko , kilka nowych map do expa, kilka  ładnych setów eq, Najlepiej bez 6/7 bonów na klasy , ale mogą być w ostateczności. 

Dodatkowe info : mogą być serwery angielskie lub co dopiero wychodzą(linki do nich).

Nagroda : Like and 5* w profilu.

Nie podawać : Invori , dreikon ,virtual , xenox,pandora

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać!

Pomocy!

Zależy mi najbardziej

na: serwer medium/easy, graczy 600 + minimum, serwer najlepiej nowy

Dodatkowe Info: ciekawe nowe sety eq, max lvl 170-250, ulepek najlepiej mało, może być 6/7 bon, ale bez 6 skilla, przystępne ceny w is, nie podawać Virtual, xenox, pandora, invoria, dragonmt2, dreikon

Nagroda za pomoc: limit like

Opublikowano

Najbardziej zależy mi na : serwer easy 

Dodatkowe info : Duża ilość ludzi, wojen. Mało ulepszaczy (coś w stylu pierwszego PROMT2 gdy był max 150 lv) i nie za wiele wymyślnych broni i zbroi (niech się zmienia raz na 10/15/20 lv a nie co 3/5) i żeby były 6/7 bony, mogą być na klasy ( nie obowiązkowe) 

nie podawać Xenox Pandora Invoria 

Nagroda : Like

virualmt2

Srij9JT.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy/4fun bardzo szybki exp.Ulepek jak najmniej .Stalki , zatruty itp. w sklepie.Najlepiej bez kd typu kd umiejetnosci luda itp.

Dodatkowe Info:Serwer  najlepiej podobny do senthi/Exori.Aby również dało się coś osiągnąć bez wydawania ani grosza na is'a.Grałem na :

Xenox

Elitemt2

Promt2

Linares

Deila.eu

metinek.eu

argentus,

webmetin,

verdunmt2

Hameermt2

Virtualmt2

invoria.pl

Nagroda za pomoc: Like  :D 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na : Serwer Easy
Dodatkowe Info  : Wysoki maxymalny lvl, dużo dougenów, dużo osób online
Nagroda za pomoc : Like i 5 star.png w profilu

1395260643-U652798.jpg

554731419262342652798.jpeg
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na : Serwer Easy

Dodatkowe Info  : Wysoki maxymalny lvl, dużo dougenów, dużo osób online

Nagroda za pomoc : Like i 5 star.png w profilu

Invoria.pl

Opublikowano

Nie wiem gdzie grac

Zalezy mi na : Najwiekszej ilosci ludzi(Najlepiej podajcie kilka takich serwerów)

Dodatkowe info : Moglibyście podać jak wiecie ilu ludzi gra na Isaric , SurfaceMt2 , EthandiaMt2

Nagroda : Like i 5* w prof.

Opublikowano

Nie wiem gdzie grac

Zalezy mi na : Najwiekszej ilosci ludzi

Dodatkowe info : Moglibyście podać jak wiecie ilu ludzi gra na Isaric , SurfaceMt2 , EthandiaMt2

virtualmt2 - 2010 graczy online

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Witam. 
Szukam serwera na PL'u
Wymagania: Przyjazna atmosfera, mało botów, wolne spoty, stosunkowo łatwy start (tanie itemy). Jednym słowem mówiąc: najlepszy serwer do grania od nowa, od początku.

Pozdrawiam :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam.

Szukam serwera na PL'u

Wymagania: Przyjazna atmosfera, mało botów, wolne spoty, stosunkowo łatwy start (tanie itemy). Jednym słowem mówiąc: najlepszy serwer do grania od nowa, od początku.

Do twojego opisu pasuje Negros, eq nie jest aż takie drogie i jest spoko atmosfera.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serwer 4fun/medium - coś w stylu imetin
Dodatkowe Info:dużo osób, szybki lv fajna zabawa mało bugów
Nagroda za pomoc:Lajk..

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serwer 4fun/medium - coś w stylu imetin

Dodatkowe Info:dużo osób, szybki lv fajna zabawa mało bugów

Nagroda za pomoc:Lajk..

Mortyriusz.pl

Metinek.eu

Opublikowano

Witam. 

Szukam serwera na PL'u

negros

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

jDejv, w 08 Lip 2014 - 18:15, powiedział:snapback.png

Witam. 

Szukam serwera na PL'u

Pozdrawiam  :)

negros

a co powiecie na Wetar? Bo już zacząłem grać, 8lv i nie wiem czy warto zmieniać. 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

a co powiecie na Wetar? Bo już zacząłem grać, 8lv i nie wiem czy warto zmieniać. 

TBD, najświeższy server, niskie ceny i bardzo duzo graczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...