Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: W miare nowy, 500graczy +, easy BEZ 6/7 na klasy.
Dodatkowe Info:Server może być w budowie żeby wszyedł w miare szybko i żeby postał. :D
Nagroda za pomoc: Lajjjjjk

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: W miare nowy, 500graczy +, easy BEZ 6/7 na klasy.

Dodatkowe Info:Server może być w budowie żeby wszyedł w miare szybko i żeby postał. :D

Nagroda za pomoc: Lajjjjjk

http://www.mpcforum.pl/topic/1239095-mortyriuszpl-to-my-wyznaczamy-poziom-dedyk-easy/

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serwie który powstał miesiąc,góra dwa miesiące temu,medium
Dodatkowe Info:Szukam serwa typu PandorumMT2(nie mylić z PandoraMT2),ogarniętą administracją oraz miłą atmosferą
Nagroda za pomoc:10 like w profilu

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer 4fun/easy max lvl w tydzień przy spokojnym expie .Łatwo z eq najlepiej ulepszacze typu perły...
Dodatkowe Info:Grałem na Promt2 , Hammermt2 , Xenoxmt2,elitemt2 ,4funmt2,metinek.eu,argentus,webmetin,verdunmt2,deila.eu
Nagroda za pomoc: Like :D 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serwie który powstał miesiąc,góra dwa miesiące temu,medium

Dodatkowe Info:Szukam serwa typu PandorumMT2(nie mylić z PandoraMT2),ogarniętą administracją oraz miłą atmosferą

Nagroda za pomoc:10 like w profilu

S1 Laveria

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze hard lub hard/medium, 
Dodatkowe Info:
bez zbędnego syfu (hwangi itd); dużej ilości graczy; i chciałbym, żeby serwer był w miarę świeży
Nagroda za pomoc:limit + 5

2qjdrvb.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: typowy 4fun/pvp ewentualnie easy/pvp

Dodatkowe Info: Graczy moze byc nawet mniej niz 200, mala przewaga graczy z IS, szybki exp, latwe do zrobienia eq czyli typowe oderwanie sie od medium/hard

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

LinaresMt2

Na pewno lepszy niż Mortyriusz ;)

xxx

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  miłej atmosferze, ogarniętej administracji, serwerze easy (tylko nie takim, że wszystko osiągniesz w tydzień) może podchodzić  pod medium, żeby się dało w miarę wybić dla nowego gracza, aby było na nim trochę graczy a nie w m1 pustki, dobrze zoptymalizowanym serwerze (każda postać ma równe szanse w pvp z dobrym eq), mile widziane to, że gdy znudzi mi się tam gra będę mógł sprzedać konto za PLN
Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa na serwerze prywatnym.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:easy/medium
Dodatkowe Info: Serwer musi miec max pol roku , minimum 300 + online , aktywnych adminow no i zeby nie bylo nudy , odrazu mowie ze odpada invoria,dreikon,webmetin

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: miłej atmosferze, ogarniętej administracji, serwerze easy (tylko nie takim, że wszystko osiągniesz w tydzień) może podchodzić pod medium, żeby się dało w miarę wybić dla nowego gracza, aby było na nim trochę graczy a nie w m1 pustki, dobrze zoptymalizowanym serwerze (każda postać ma równe szanse w pvp z dobrym eq), mile widziane to, że gdy znudzi mi się tam gra będę mógł sprzedać konto za PLN

Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa na serwerze prywatnym.

Invoria

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: zeby server byl prawie taki sam jak Glador S1 albo troche inny ale jakis easy tylko nie taki zbugowany jak glador cos na podobe ze takie same eq i wgl

Dodatkowe Info: server ma byc fajny ma grac sporo osob gralem na Linares Glador Argentus Ethana virtualmt2 Promt2
Nagroda za pomoc:lajk +5 w profilu

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy
Zależy mi najbardziej na: Chiński serwer easy/pvp

Dodatkowe Info: Sporo osób grających 
Nagroda za pomoc+

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy/4fun bardzo szybki exp.Ulepek jak najmniej bądź łatwe do zdobycia.Stalki , zatruty itp. w sklepie.Najlepiej bez kd typu kd umiejetnosci luda itp.

Dodatkowe Info:Serwer  najlepiej podobny do senthi.Aby również dało się coś osiągnąć bez wydawania ani grosza na is'a.Grałem na :

Xenox

Elitemt2

Promt2

Linares

Deila.eu

metinek.eu

argentus,

webmetin,

verdunmt2

Hameermt2

Nagroda za pomoc: Like :D 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: zeby server byl prawie taki sam jak Glador S1 albo troche inny ale jakis easy tylko nie taki zbugowany jak glador cos na podobe ze takie same eq i wgl

Dodatkowe Info: server ma byc fajny ma grac sporo osob gralem na Linares Glador Argentus Ethana virtualmt2 Promt2

Nagroda za pomoc:lajk +5 w profilu

xenox

graphic.png

Budowniczy
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: aby był to global od Gameforge, na którym GM'owie nie są tacy aktywni :) (tylko nie PL)

Dodatkowe info: najlepiej anglojęzyczny UK lub USA (chyba że jest jeszcze jeden)

Nagroda za pomoc: lajk + 5* w profilu 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dużo ludzi online(800-1000 osób to minimum) Serwer Easy/Medium, Ładne bronie i zbroje, Nie za dużo setów,Dość dużo fajnych nowości, Brak KD +9 i innych tego typu, Najlepiej z 6/7 bonem ale bez silny na klasy, najleoiej serwer podobny do Divine World s2
Dodatkowe Info: Grałem na Invorii,Dreikonie,VirtualMT2,XenoxMT2,ProMT2,4FunMT2,Mortyriusz,Argentus,PandoraMT2 i wielu innych :D

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serwer Easy/ podobny do nightcore / szybki  exp np tydzien lub dwa max lvl/ bez 6/7 bonow klasowych/ bez bardzo drogich rzeczy w IS np   kostiumów / wiecej itemow np bronie i zbroje ale nie za duzo/ min 250 osob online/ ulepszanie 100% oprocz kd /bez petow/ zwoje u NPC np; zmiana krolestwa/ profesji/ płci/ zeby misji nie trzeba bylo robic

Dodatkowe Info:  podać waluty i zeby była kultura na serwerze :)

Nagroda za pomoc:Lajki

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Duzo ludzi serwer 4Fun/easy cos jak cavalosmt2 (Bo nie wiem co sie z nim dzieji chyba padł)
Dodatkowe Info: Chce cos takiego jak Cavalos wbijasz 250 w 2/3 dni robisz eq i pvp moze byc duzo epikow. Serwer 4fun
Nagroda za pomoc: Lajk 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Duzo ludzi serwer 4Fun/easy cos jak cavalosmt2 (Bo nie wiem co sie z nim dzieji chyba padł)

Dodatkowe Info: Chce cos takiego jak Cavalos wbijasz 250 w 2/3 dni robisz eq i pvp moze byc duzo epikow. Serwer 4fun

xenox

graphic.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Najbardziej zalezy mi na tym zeby expilo sie przyjemnie,  nie interesują mnie stare serwery wolałbym nowe , lub które dopiero wystartują.

( Odpada Deila.eu, Deila.pl,Mortyriusz.pl,Metinek.eu ) P.S Zależy mi także na sporej ilości graczy onnline .
Dodatkowe Info:Serwer Prywatny . Najlepiej zeby bony wchodzily odrazu MAX ( oczywiście nie muszą ) , pragne też zaznaczyć , że nie szukam serwera z dużą ilością ulepszaczy typu xenox - Ethana.eu.
Nagroda za pomoc: Lajk :)

nø regrets_eun1_92_1.png
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: aby był to global od Gameforge, na którym GM'owie nie są tacy aktywni :) (tylko nie PL)

Dodatkowe info: najlepiej anglojęzyczny UK lub USA (chyba że jest jeszcze jeden)

Nagroda za pomoc: lajk + 5* w profilu 

http://en.metin2.gameforge.com/

graphic.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer hard/medium w fazie beta dostępnej dla graczy
Dodatkowe Info: brak

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  Hard
Dodatkowe Info:  Duża ilość graczy, rozbudowany serwer, oprócz ascariala, ravii i balmory
Nagroda za pomoc: Lajki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...