Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam stabilnego serwera.

Serwer: Dedyk

Gatunek: Easy/4fun, ale nie full pvp

Pochodzenie: zagraniczny, bo polskie to wiadomo....

Item shop: bez różnicy

Cechy: dungeony bez pt, farm mapa, dobry exp. 

2mzof5.jpg
  • Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Easy/Medium z rozbudowanym trybem pve, niekoniecznie musi to być polski serwer, graczy tak 600-700+, bez 10zbrojek co 5lvli, i zbalansowany pvp.
Ktoś coś poleci? IS może być jeśli jest przystępny cenowo

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Easy!  Easy/Medium!

Dodatkowe Info : duża ilość graczy (1k +/-), bez cofek, doceniony dagger w pvp.

Nagroda za pomoc: Lajk w poście + 5 do profilu.  :)

Invoria

1,2k graczy dagger kosi zarówno w pvp jak i w pvm

Opublikowano
Nie wiem gdzie grać pomocy!

Najbardziej zależy mi na : Serwer podobny do pandory tylko żeby miał nowości typu nowe mapy , zbroje itp. Żeby się nim interesowali i byly eventy.Exp podobny jak na pandorze(nie za łatwy).Najlepiej bez 6/7 bonu , ale może być. Jak największa ilość osób conajmniej 750+.

Grałem na : Ethanie, WebMetin, Dreikon, Invoria, Netharia, Essenia, Xenox, iMetin. Elitemt2,Pandoramt2,Diamondmt2 ( z czego do gustu przypadł mi diamond , co na złość jest off i pandora ,ale dla mnie troche za stary i dużo takich "koxów" oraz nikt się nim nie interesuje nic.
Opublikowano

Szukam stabilnego serwera.

Serwer: Dedyk

Gatunek: Easy/4fun, ale nie full pvp

Pochodzenie: zagraniczny, bo polskie to wiadomo....

Item shop: bez różnicy

Cechy: dungeony bez pt, farm mapa, dobry exp. 

LinaresMt2

xxx

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  tym żeby serwer był easy i bony wchodziły max , oraz o eq było łatwo ( lvl może juz gorzej wchodzić ) 
Dodatkowe Info:  + 400/300 online
Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze easy / 4fun. 6/7 w sklepach do expa, bony wchodziły full, łatwo o eq, ulepki już ciut trudniej, średni exp
Dodatkowe Info: +400 online
Nagroda za pomoc: Dogadamy się.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  Hard/Medium,zmianki z mobow,szkaty serwerowe,duuużo osób,w miare możliwe ceny. 
Dodatkowe Info:  Może to być serwer który wystartuje za jakis czas.
Nagroda za pomoc: Lajki .

Nie podawać Astilii,Ascariala,Ravii i Pandorum .
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Hard/Medium,zmianki z mobow,szkaty serwerowe,duuużo osób,w miare możliwe ceny.

Dodatkowe Info: Może to być serwer który wystartuje za jakis czas.

Nagroda za pomoc: Lajki .

Nie podawać Astilii,Ascariala,Ravii i Pandorum .

Thoria.eu startuje 12.07

Lub balmora.pl ( ponad 2 lata ma)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  tym żeby łatwo było się wybić, zostać koksem, ale z potrzebnym eq na które trzeba wydać trochę kaski lub wymixować samemu, ale nie koniecznie ulepszać bardzo dużo na następny poziom, głównie serwer easy, głównie pvp
Dodatkowe Info: tak żeby było z kim robić pvp, myślę, że 900+

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze easy / 4fun. 6/7 w sklepach do expa, bony wchodziły full, łatwo o eq, ulepki już ciut trudniej, średni exp

Dodatkowe Info: +400 online

Nagroda za pomoc: Dogadamy się.

Metinek.eu?

Zależy mi najbardziej na:  tym żeby łatwo było się wybić, zostać koksem, ale z potrzebnym eq na które trzeba wydać trochę kaski lub wymixować samemu, ale nie koniecznie ulepszać bardzo dużo na następny poziom, głównie serwer easy, głównie pvp

Dodatkowe Info: tak żeby było z kim robić pvp, myślę, że 900+

Invoria, Metinek, Dreikon, Deila.eu

ciastkoq.png
Opublikowano
Nie wiem gdzie grać pomocy!

Najbardziej zależy mi na : Serwer podobny do pandory tylko żeby miał nowości typu nowe mapy , zbroje itp. Żeby się nim interesowali i byly eventy.Exp podobny jak na pandorze(nie za łatwy).Najlepiej bez 6/7 bonu , ale może być. Jak największa ilość osób conajmniej 750+.

Grałem na : Ethanie, WebMetin, Dreikon, Invoria, Netharia, Essenia, Xenox, iMetin. Elitemt2,Pandoramt2,Diamondmt2 ( z czego do gustu przypadł mi diamond , co na złość jest off i pandora ,ale dla mnie troche za stary i dużo takich "koxów" oraz nikt się nim nie interesuje nic. Spodobał mi się także WebMetin , ale tam nie ma co robic nie opłacalne questy drop bossy dangeony itp.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  tym żeby łatwo było się wybić, zostać koksem, ale z potrzebnym eq, które trzeba wymixować samem albo trochę zainwestować, głównie serwer easy,  pvp, takie które głównie bazują na pl (oczywiście jakieś drobne zmiany, dodaatkowe mapy, nie z kosmosu, ale nie, że np. 2 królestwa itd.)
Dodatkowe Info: tak żeby było z kim robić pvp, myślę, że 900+ online, ciekawie by było, gdyby był zagraniczny.

Sorki, że jeszcze raz, ale nie wiem jak tamto usunąć.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  tym żeby łatwo było się wybić, zostać koksem, ale z potrzebnym eq, które trzeba wymixować samem albo trochę zainwestować, głównie serwer easy,  pvp, takie które głównie bazują na pl (oczywiście jakieś drobne zmiany, dodaatkowe mapy, nie z kosmosu, ale nie, że np. 2 królestwa itd.)

Dodatkowe Info: tak żeby było z kim robić pvp, myślę, że 900+ online, ciekawie by było, gdyby był zagraniczny.

Pandora.

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: tym żeby łatwo było się wybić, zostać koksem, ale z potrzebnym eq, które trzeba wymixować samem albo trochę zainwestować, głównie serwer easy, pvp, takie które głównie bazują na pl (oczywiście jakieś drobne zmiany, dodaatkowe mapy, nie z kosmosu, ale nie, że np. 2 królestwa itd.)

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Poleciłbym ci Elitemt2, ale tam jest ok. 400 graczy :x Zostaje Virtual.

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Eq bardzo łatwo exp już może byc trudniejszy Medium/Easy/4Fun
Dodatkowe Info: minimym +600ósob

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Eq bardzo łatwo exp już może byc trudniejszy Medium/Easy/4Fun

Dodatkowe Info: minimym +600ósob

Invoria

Virtual

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Szukam serwera typy easy/4fun w którym w miarę szybko wbije max. poziom oraz eq robi się szybko, łatwo i przyjemnie :D

Serwer ma być w stabilny (zeby nie lagowalo i zeby dzialal minimum 20/24). Miło byłoby gdyby posiadał jakieś ciekawe dungi  :D

Za pomoc odwdzięczę się :P

@Edit - w ile h na xenox max lv + eq na max lv idzie zrobić (na pompie/na luzie)

PODAWAĆ NASTĘPNE PROPOZYCJE :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...