Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a co powiecie na Wetar? Bo już zacząłem grać, 8lv i nie wiem czy warto zmieniać. 

tam jest dużo dobrych graczy. najbardziej opłaca się zaczynać właśnie na negrosie/tbd, są to 2 najświeższe serwery z dobrymi cenami

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Serwer  medium bez cheaterów. Coś podobnego do iMetin.
Dodatkowe Info: Chciałbym pograć na jakimś fajnym serwerze który jest dobrze zabezpieczony i nie ma na nim cheaterów :D
Nagroda za pomoc: lajk?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer  medium bez cheaterów. Coś podobnego do iMetin.

Dodatkowe Info: Chciałbym pograć na jakimś fajnym serwerze który jest dobrze zabezpieczony i nie ma na nim cheaterów :D

Nagroda za pomoc: lajk?

WebMetin?

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano
Nie wiem gdzie grac

Zalezy mi na : Najwiekszej ilosci ludzi(Najlepiej podajcie kilka takich serwerów)

Dodatkowe info : Moglibyście podać jak wiecie ilu ludzi gra na Isaric , SurfaceMt2 , EthandiaMt2

Nagroda : Like i 5* w prof.
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze jak najlepiej odzwierciedlającym polskiego globala z początków (raty, drop, trudność, ilość graczy, brak nowych ulepszeń i map, praktycznie wszystko)
Dodatkowe Info: Chciałbym pograć w "starego metina" dobrze gdyby serwer był po polsku ewentualnie żeby grało dużo polaków. Ale lepiej żeby był po polsku.
Nagroda za pomoc: Lajk?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  Serwer medium
Dodatkowe Info: serwer typu PandoraMT2
Nagroda za pomoc:LIKE

eRmailBanner1.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer medium

Dodatkowe Info:

serwer typu PandoraMT2

Nagroda za pomoc:

LIKE

Elitemt2

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: easy/medium
Dodatkowe Info: Serwer w miare utrudniony zeby w tydzien-2  tygodnie max wbic 250lvl ogar gracze,  osob moze byc +300, na serwerze z skillami nie ma byc problemu :P odraz na P, i tak zeby mozna grac bez iS (Sory za te mozna,zeby,i) :P
Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Nie piszcie serwer ktore znajduja sie odrazu w pierwszej zakladace "Publikacj serwerow"
tam sa same nudne i nie ogarnici gracze

Bywalec
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na:  Serwer mediumDodatkowe Info: serwer typu PandoraMT2Nagroda za pomoc:LIKE

iMetin

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać

Zależy mi na; easy medium

Dodatkowe info -szukam serva który będzie łatwy i przyjemny, gdzie gra dużo ludzi.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy/medium
Dodatkowe Info:
serwer typu Invoria / Dreikon zależy mi również na dużej ilości graczy coś ok. 800+

Nagroda za pomoc: LIKE i 5 w prof.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy/medium

Dodatkowe Info:

serwer typu Invoria / Dreikon zależy mi również na dużej ilości graczy coś ok. 800+

Nagroda za pomoc: LIKE i 5 w prof.

Metinek.eu

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:

Serwer easy/medium

Dodatkowe Info: Serwer mógłby być podobny do diamondmt2, max lvl 200-250, warto w niego zainwestować, najlepiej nowy serwer, ludzi 700+ co dziennie, mało ulepek i ciekawe sety eq, odpada Virtual, metinek, dreikon, xenox,

Za dobry serwer leci limit like !!!!

Bywalec
Opublikowano

Serwer easy/medium

Dodatkowe Info: Serwer mógłby być podobny do diamondmt2, max lvl 200-250, warto w niego zainwestować, najlepiej nowy serwer, ludzi 700+ co dziennie, mało ulepek i ciekawe sety eq, odpada Virtual, metinek, dreikon, xenox,

iMetin

http://www.mpcforum.pl/topic/1242296-latrioseu-easy-medium-start-07102014-godz-1630/

http://www.mpcforum.pl/topic/1241908-zapowiedz-pangeayt2pl-easy/

Opublikowano

Serwer easy/medium

ExoriaMT2.PL, start w piątek reaktywacja, serwer już startował niestety padł po 3 godzinach przez asfena, aczkolwiek teraz jest inny team jednak w pierwsze 3 godziny było 1000 online na liczniku (nie podkręcone)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  Serwer medium
Dodatkowe Info: Dużo osób online 900+ , nie za bardzo rozbudowany system ulepszeń, łatwość gry żeby nie wydawać kasy na IS, mało ulepszaczy

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer easy/medium około 1k osób
Dodatkowe Info:  najlepiej żeby to był serwer, który powstał w 2014 roku lub serwer który powstaje i ma duże zainteresowanie
Nagroda za pomoc: lajki!

Bywalec
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer easy/medium około 1k osób

Dodatkowe Info:  najlepiej żeby to był serwer, który powstał w 2014 roku lub serwer który powstaje i ma duże zainteresowanie

Nagroda za pomoc: lajki!

Z 1k osób będzie Ci trudno znaleźć.

http://www.mpcforum.pl/topic/1241908-zapowiedz-pangeayt2pl-easy/

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer medium/hard
Dodatkowe Info:
serwer typu nostidla/ locmt2  max 105 lvl najlepiej zeby serwer powstal w tym miesiacu lub pod koniec czerwca i 400 osob onlline+

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...